Şimdi Ara

Online mp3 dinlemek için site ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm. Varmı beyler önerebilceğiniz güzel bir site ? Vardı bitane yabancı bi isimde sade birşeydi bulamıyorum şuan. Varsa sizin kullandığınız kullanışlı bir site öneri bekliyorum.

• Fizy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site değil ama program var : Spotify
  • Youtube

• quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Site değil ama program var : Spotify

Bu yazmak için girmiştim

• www.onlinemp3.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylor Gang -- 26 Mart 2014; 21:29:35 >
  • Fizy premium üyelik istiyor. Youtube'da güzel cevapmış komik kardeş. Teşekkür ederim Spotify için.
  • Groveshark en güzelidir. Her çeşit müzik var. Kendi listeni oluştur, başka zaman yine dinle. Başkasının oluşturduğu listeyi görme/dinleme imkanı var. Radyo gibi yayınlara katlabilme ve bu yayınlara önizlemeli şarkı isteğinde bulunabilme. Kendi parçaların için yayın oluşturabilme....vs. Fizy de bunlar varmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 26 Mart 2014; 21:31:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Groveshark en güzelidir. Her çeşit müzik var. Kendi listeni oluştur, başka zaman yine dinle. Başkasının oluşturduğu listeyi görme/dinleme imkanı var. Radyo gibi yayınlara katlabilme ve bu yayınlara önizlemeli şarkı isteğinde bulunabilme. Kendi parçaların için yayın oluşturabilme....vs. Fizy de bunlar varmı bilmiyorum.

Eyvallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.