Şimdi Ara

Online Olanı Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar poekmonun aynı knight online silkroad online wow online gibi bilgisayara indirilip oynananı var mı ?

• öyle bir oyun yok knight falan gibi olması için kendin pokemon olcan
    ama olsa iyi olur kendin pokemon olmadan online battle diosan knight gibi görsellik yok ama pokemonvortex e yakında online battle gelcek tavsiye ederim
  • pokemoncraft var görselliği iyi pokemon kasdıyorsun sadece npcler ve vahşi pokelerle dövüşerek kasabiliyorsun ve oyunda sıfır hile var üstelik türkçe dil seçeneğide var oyun sahibi admini Türk
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

pokemoncraft var görselliği iyi pokemon kasdıyorsun sadece npcler ve vahşi pokelerle dövüşerek kasabiliyorsun ve oyunda sıfır hile var üstelik türkçe dil seçeneğide var oyun sahibi admini Türk

pokemon craftta güzel ama adam k online olan var mı gibi sormus buna da en uzak craft cunku online battle yok gerçi vortexte de yok ama gelcek ama craftta güzel
  • Adamın istediği tarza yakın ama craft bir pokeyi kasması baya zaman alıyor ve çevrede çıkan pokeleri ve trainerları döverek exp kasıyorsun 100 lvl yağıyorsun pokelerini ama KO gibi pokemon oyunu yok pokemon olman gerekirdi yani o şekilde olsaydı ve Daha çok hareket olan oyunlar gerekirdi.

Ayrıca Dostum sende farkındaysan adama Vortexi önermişsin bende craftı önerdim yani hiç bir sorun yok burda.Benim yazdığım sorun olsaydı senin yazdığın da sorun olurdu ve Crafttada live battle olacak inşallah mapler bitince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_43 -- 24 Haziran 2010; 11:35:38 >
  • teşekkür ederim beyler saolun hepbir pokemonum olsun istemişimdir :D
  • Pokemon Cyrus var istediğin türden en iyi oyun bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence en iyisi craft oyna istediğin tarza daha çok uyuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.