İlginç bende 17 nisan siparis vermistim halen parayi dahi cekmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önsipariş - Lenovo Legion 5 Pro RTX 3070 + Ryzen 7 5800H 1699 Euro (+Kargo) (8. sayfa)
-
-
Ben de 15 Nisan' da sipariş vermiştim ve parayı ödeyebilsem 25 Nisan' da teslim almış olacaktım. Ödemeyi geç yaptığından 6 Mayıs' ta teslim aldım.
Çoğu kimseye farklı depolardan ürün tedarik ediliyor. Mesela benim durumumda kargo bilgisini güncellediğimden sipariş kuyruğu olmayan bir depoya denk gelmiş olacağım ki teslim tarihi bana söylenen tarihten çok daha öncesi olan arkadaşlardan çok daha önce siparişimi teslim aldım. Mesela kargo bilgisini şu anda güncellerseniz benimkisi gibi bir durum yaşayabilirsiniz şanslıysanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo bilgisi güncellemek derken adres mi değiştirdiniz?
-
Kargo hızı demek istemiştim ama bu durumun süreci hızlandıracağı kesin değil; tamamen şansınıza bağlı.
-
Şu an tr gönderimsiz şekilde stoğa girdi yine:) adamların ne yaptığı belli değil
-
Muhtemelen stok sorunundan önceliği Almanya ve Avusturya dolaylarına verdiler herhalde, gerçekten de ne yaptıkları belli değil...
-
Tekrar stok girer mi acaba
Çek abime oradan bir legion
-
Tekrardan ne zaman stoklara girer tr de bilgisi olan var mı
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana_ -- 20 Mayıs 2021; 9:46:24 >
-
maşallah mediamarktan 5 bin fazlaya satıyorlar
-
Hayır, aynı ürün hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana_Fiyat çok çok çok çok uçuk.
-
Adam teknoloji piyasasından o kadar uzak ki aletin fotosunu bile hatalı koymuş. Ekrana FHD demiş. Pro'da FHD seçenek yok zaten. FHD paneller legion 5'de olacak. 16" QHD paneller pro ve 7 'de var sadece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana_Mediamrkt in sattigi urunu (19.500) Hepsburadada 27.000 tlden sayiyorlar.Gercekten Kelime olsun diye degil ben hepsburdadan cikis yaptim uygulamayi sildim suan..Demekki fiyat politikasi yok Tutturan kazigi geciriyor musteriye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Media Markt da 21500 yapmış 😅
Hocam stokta var mı, link atar mısınız, ben bulamadım?
Stoklar bitti hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaveMarthaStoklar bitti hocam.
1-2 ay içerisinde gelme ihtimali var mı hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X