merhabalar 2005 elegance bir opelastra sahibiyim fakat aracın mp3 çalarına hangi mp3 cd sini koysam eror "hata" veriyor sebebi nedir?çalmıyor hiç;aynı zamanda harici bir mp4 çalırı araca nasıl bağlayabilirim?nette bi yerlerde aracın orjinal aux çıkışı olduğunu okumuştum acaba bu konuda bilginiz varmı?
cd de bi hata wardır veya lens tozlanmıştır cd temizleyici takıp sorunu halledebilirsin.orjinal aux çıkışı makyajlı astra larda war maselef bizim modellerde yok
aynı sorunu ben daha önce yaşadım,nero express yazılımını indir pc ye ve orda mp 3 müzik cd si oluşturma diye bir bölüm var cd resimi felan var üzerinde ordan mp3 formatına çevirip şarkıları dinleyebilirsin
Bazı lensler kopya cd leri okuyamayabiliyor,örneğin evinize tonlarca lira verip aldığınız sony veya pionerr dvd player bir kopya dvd yi okuyamazken dandik bir suny marka player okuyabiliyor.Bu durum ne yazıkki standart araba teyplerinde de böyle (araba teybinde pioneer alayını okur o ayrı) burda hem cd kalitesi hemde cd ye mp3 ün yazım hızı ve cd yi ne kadar doldurduğunuz önemli,örneğin dikkat edin çok dolu cd lerde hep son track lerde okuma hatası yapmaya başlar yani cd nin son kısımlarına doğru.cd oluştururken 500 mb dan fazla veri doldurmamaya dikkat edin,ve kaliteli cd kullanın,yazım hızı da önemli,24x veya 36x genelde en idealidir.
aynı hata bendede war kaç tane mp3 cdsi yazım nereda yada diğerlerinde hep aynı hatayı weriyop error diyo.bazen okuyo bazan takılarak okuyo anlamadım gitti.sanırım teyp probleml.ikaskodan teyp tamiri yaptırılırmı yada orjinal ss sisteminde bi hata warsa?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme