Şimdi Ara

Opel Astra Essentia yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün 2004 Opel Astra HB Yeni kasa Essentia 1.4 16 V satınaldım(42000 km).
    Araçta gözüme çarpan bazı konular var ,bunlar normal mi cevaplarsanız sevinirim.Bu arada aracın 15000 ve 30000 bakımları yapılmış;

1-Çeyrek depo olmasına rağmen benzin ışığı yanıyor
    2-Fren ve gaz pedalları biraz sert gibi (hyundai getzle karşılaştırınca)
    3- Koltuktan gıcırtı geliyor ,sanırım bu birçok opelde var.
    4- İlk çalışmada çok hafif titreme oluyor.
    5-Debriyaj biraz yukarıda kavrıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneshotonekill -- 26 Aralık 2007; 8:44:34 >

• benzin ışıgı yanması garip.Ben flash S den opele gectiğim için fren debriyaj cok hafif geldi bana.koltuklarda gıcırtı duymadım suana kadar.Kavrama her markadan markaya değişiyor.bende opel astra 2006 njoy var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneshotonekill

Merhaba arkadaşlar dün 2004 Opel Astra HB Yeni kasa Essentia 1.4 16 V satınaldım(42000 km).
    Araçta gözüme çarpan bazı konular var ,bunlar normal mi cevaplarsanız sevinirim.Bu arada aracın 15000 ve 30000 bakımları yapılmış;

1-Çeyrek depo olmasına rağmen benzin ışığı yanıyor
    2-Fren ve gaz pedalları biraz sert gibi (hyundai getzle karşılaştırınca)
    3- Koltuktan gıcırtı geliyor ,sanırım bu birçok opelde var.
    4- İlk çalışmada çok hafif titreme oluyor.
    5-Debriyaj biraz yukarıda kavrıyor.

Kaç liraya aldığını öğrenebilirmiyim ???Benim de ilgilendiğim 2004 model 50000 km aynı model var da, sen kaça aldın acaba, veya ne kadar eder bilgisi olan var mı, araç temiz...
  • @sessizgemi80: Sana güzel bi tavsiye eğer almadıysan sıkı bir araştırmayla daha güzel yani daha dolu bir Astra bulursun. Biz iyi bir araştırmadan sonra 2004 Elegance easytronic 1.6 50000'deki aracımızı 24,000 YTL'ye kapattık. Elegance serisi de 2004 yılının Cosmo serisi diyeyim ki Cosmo full bir araç. İstersen aracıda görebilirsin. Kendi arabalarımız bölümünde konum mevcuttur.

E gerisini sen düşün diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 29 Aralık 2007; 21:21:05 >
  • elegance cosmonun altında konumlanmıştır. yanlış bilgi vermeyelim. daha sonra kaldırıldı zaten. elegance varken cosmoda vardı ve+ donanımları vardı elegancea göre. ama ladığınız fiyat çok iyi gibi duruyr
  • bu aracın( 1.4 essentia 2004 model yeni kasa) fiyatı nedir arkadaşlar ?? 21000 diyor . uygunmudur ? aslam 2 3 ay sonra kaça satarım ??

kmsi 22000 orjinal hatasız ...
  • Satarken zorlanırsın. Kimse tercih etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.