Şimdi Ara

Opel Astra J, 1.4 Turbo 140HP, Cosmo, Flexride Kullanıcı İncelemesi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
22
Favori
199.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: humerus06

Merhabalar 2 hafta kadar önce 1.4T Astra aldık 2012 Sedan Sport ve Prins LPG'li :) FD6 Civic'ten sonra aracın gidişini gayet beğendim Civic otomatik olunca performans fazlasıyla törpüleniyordu :) Benim ufak bir sıkıntım var arabaö gazda çalışırken ara sıra rolantide (ilk çalıştırma anında zorlanma ya da titreme yok) genelde yoğun trafikte dur kalklarda vitesi boşa aldığımda ara sıra bi devir düşüp yükseliyor ve titreme oluyor. En son dün yine aynı şekilde oldu ve stop etti bu sorun canımı sıktı biraz gaz ayarına baktırdım Prins bayisinde ama her şey normal dediler. Kimi boğaz kelebeği sıkıntısından bahsediyor ama nedir hiç bilmiyorum. Fikriniz varsa esirgemezseniz sevinirim :) Bu arada aracım 60 binde

Sorunuza cevap değil ama yakıt tüketiminizi merak ettim. Bende aynı araçtan düşünüyorum da.

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Eski kasa astra ile aynı sorunu yaşayan iş arkadaşım vardı. Ancak onun aracı stop stop etmiyordu. Rolanti sensörünü değiştirerek sorunu çözmüşlerdi. Belki sizin probleminiz de aynı yerden kaynaklanıyor olabilir.
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak litre bazlı bi deneyim yapamadım henüz alalı daha iki hafta olduğu için ama Ankara'dan aldığım gazlarla (2.09TL) şehir içi 23 kuruş şehirler arası da 19 kuruş civarı tüketim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

Merhaba,

Eski kasa astra ile aynı sorunu yaşayan iş arkadaşım vardı. Ancak onun aracı stop stop etmiyordu. Rolanti sensörünü değiştirerek sorunu çözmüşlerdi. Belki sizin probleminiz de aynı yerden kaynaklanıyor olabilir.

Hocam umarım öyle bir sıkıntıdır benimkisi de
  • quote:

Hocam tam olarak litre bazlı bi deneyim yapamadım henüz alalı daha iki hafta olduğu için ama Ankara'dan aldığım gazlarla (2.09TL) şehir içi 23 kuruş şehirler arası da 19 kuruş civarı tüketim var

Benim dizel corsa yı aratacak sanırım bu araç

Şehir içi 18-19 kuruş Şehirler arası 14-15 kuruş yakıyor aracım.

5.5 - 6lt 4 - 4.5lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 22 Şubat 2016; 15:03:53 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar iyi değerleriniz varmış öyle Şehirler arası 90-100 civarı mı kullanırdınız ?
  • quote:

Hocam ne kadar iyi değerleriniz varmış öyle Şehirler arası 90-100 civarı mı kullanırdınız ?

120 yi geçmem. 100 civarı genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 23 Şubat 2016; 0:17:16 >
  • Arkadaşlar araçlarınız için aşağıdaki yağı mı kullanıyorsunuz? K kasanın kitapçığında motor yağı kalitesi mümkünse dexos 1 olsun demiş. J kasanın kitapçığı da aynı mı?

http://www.hepsiburada.com/mobil-1-esp-0w-40-4lt-dpf-araclara-uygun-benzinli-dizel-motor-yagi-p-OTYAGMBL0002

Opel Astra J, 1.4 Turbo 140HP, Cosmo, Flexride Kullanıcı İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 25 Şubat 2016; 19:22:27 >

• coupant kullanıcısına yanıt
    Astra 1.4. T benzinli icin mobil1 esp aldim gayet memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    varsa hasar boya durumunu ve aldiginiz fiyati paylasabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rıdvan.ank R kullanıcısına yanıt
    Boyasız Hocam sadece dolu esnasında açıkta kalan bagaj kapağında oluşan göçükler vakumlatılmış 56.000'de idi ve Prins soğutmalı sistem LPG'si vardı 53'e aldık

hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz binin.
    tuketim degerleriniz gayet guzel. ancak bir husus daha var merak ettigim; arac nekadar benzin eksiltiyor? bu lpg kitlerinin %15 civarida benzin yaktigi soyleniyor.

ben suan dizel kullaniyorum ama dah evvl astra h kasa vardi lpgli.

hic benzinde gitmedigi halde uzun yolda (400 km) 20 tl benzin eksilttigine sahit olmustum.

bu lpg kitlerinde belli devirden sonra bdnzine gectigini soyleyende var zengin karisim yaptigini soyleyende.

bu hususta bilgi sahibi olan arkdasimiz var mi?

• rıdvan.ank R kullanıcısına yanıt
    Sağolun çok teşekkür ederim. Sabahların soğuk olduğu zamanlar benzine geçmesi epey sürüyor Hocam o zamanlar iki güne bir ibrenin oynadığını farkedebiliyordum. Şimdi sabahları o kadar soğuk olmadığından büyük bir sıkıntı olmuyor. LPG bitmeye yakın değilde yüksek devirlerde geçmiyor benzine Bugün 300 km yol geldim tam çeyrek depo benzinim vardı eksiltse farkederdim Hocam

• arkadaşlar ben de 1.4t araç düşünüyorum ancak lpg konusunda çekincem var. atmosferiklerin subap alaşımlarının lpg'ye uyumlu olmadığını okudum. bir de üstüne turbo eklenince iyice soğuttu. lpg ile 80.000 km leri gören var mı? uyum nasıl, sorun çıkartıyor mu?

• etkinus kullanıcısına yanıt
    aracım 1,4t. eylülde aldım 49000de. landirenzo taktırdım şu ana kadar 6000km yaptım sıkıntı yok şimdilik. gayet iyi duruyor. 100000e kadar motor garantisi mevcut.
  • Gaza basınca 16 lt kere çıkıyor tüketim LPG takınca siboplari çakıyo binilmez bu araba arada bi çıkarıp gezerim dersen alll

• Arkadaşlar, cruze otomatik 1.6 124 hp aracımdan opel 1.4 turbo otomatik 150 hp ye geçmeyi düşünüyorum.
    0 almayı düşünüyorum.
    ilk sorum konfor konusunda cruze üvey evlat damgası yesede konforo gerçekten tatminkar. 124 hp de yetmiyor fakat yazılım ve pedalbox tuning ile kullanıyorum şu anda performan konusunda çok sorunum yok, ama daha fazlasını istiyor insan tabi.
    şimdi cruze dan sonra opel HB bana dar gelirmi. 2016 modeller 150 HB sanırım bunun ne kadarı asfalta yansıyor.birde yazlımla 200 beygire kadar çıktığı söyleniyor.Yaptıran varmı.
    cruze virajda savrulmuyor.konforu var fakat hantal.
    opelde virajda durum nedir konfor nedir.
    artıları eksilerini yazarsanız bende yoğun şekilde yönelebilirim.
    bir önceki aracımda 307 HB idi.
  • Konu baya bi duraksamış.
    Benim bazı sorularım var. cevaplarsanız sevinirim.

Astra J nin Ses yalıtımı nasıl ? Sınıfındaki referans araç olan golf e göre yol ve rüzgar sesi ne alemde ?

Otomatik 1.4 T için şehir içi yakıt tüketiminiz ne alemde ? ne şartlarda kullanıyorsunuz ?

Nasip olursa Cosmo donanım bir J kasa almayı düşünüyorum, LPG taktıracağım. Yılda yaklaşık 30.000 km yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Konu baya bi duraksamış.

Astra J nin Ses yalıtımı nasıl ? Sınıfındaki referans araç olan golf e göre yol ve rüzgar sesi ne alemde ?

Otomatik 1.4 T için şehir içi yakıt tüketiminiz ne alemde ? ne şartlarda kullanıyorsunuz ?

Nasip olursa Cosmo donanım bir J kasa almayı düşünüyorum, LPG taktıracağım. Yılda yaklaşık 30.000 km yapıyorum.

Golf 7 kadar bir yalıtım sunmuyor. Ama ben sınıfının standartlarını karşıladığını düşünüyorum. LPG'li 1.4T düz vites çoğu şehir içi olmak üzere ortalama tüketim (yol bilgisayar değeri) 7.5 olur genelde 8'i pek görmedim. Ankara'da kullanıyorum çoğunlukla trafiğe girdiğimde oluyor ne çok sakin ne de sert kullanırım ikisinin ortasında diyebilirim. Otomatiğin 1-1.5 litre fazla yakacağını düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Konu baya bi duraksamış.

Golf 7 kadar bir yalıtım sunmuyor. Ama ben sınıfının standartlarını karşıladığını düşünüyorum. LPG'li 1.4T düz vites çoğu şehir içi olmak üzere ortalama tüketim (yol bilgisayar değeri) 7.5 olur genelde 8'i pek görmedim. Ankara'da kullanıyorum çoğunlukla trafiğe girdiğimde oluyor ne çok sakin ne de sert kullanırım ikisinin ortasında diyebilirim. Otomatiğin 1-1.5 litre fazla yakacağını düşünüyorum

Öncelikle cevabıniz için teşekkür ediyorum.

Bahsettiğiniz tüketim değeri benim için makul, lpg ile komik rakamlara gezebilirim. Kaldı ki daha çok bulvar ağırlıklı güzergahım var.

Yalıtım konusunda ise en kısa zamanda bir test sürüşü yapacağım, test güzergahı kaymak asfalt değilse bir şeyler anlarız. Yoksa zaten her araba sessiz oluyor düzgün yolda.

Bir golf kadar olmasin ama civic kadar düşük bir yalıtım olmasın istiyorum. (fd6 civic sahibiyim)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.