Şimdi Ara

opel astra mı ford focus mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
12.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar opel astra mı ford focus mu hatchback modelleri her yönden incelerseniz sevinirim
    ***opel astra hb cosmo + xenon paket + ids plus paket ( IDS®PLUS şasi IDS®'nin tüm özelliklerine ek olarak IDS®PLUS, spor sürüş modu, parametre kontrollü elektro hidrolik direksiyon ve Sürekli Süspansiyon Kontrolüne (CDC) sahiptir. Sürekli Süspansiyon Sistemi ile birlikte sensörler araç dinamiklerindeki değişiklikleri izler, optimum sürüş ve yol tutuşu sağlamak için sürekli olarak süspansiyonu ayarlar )

**ford focus titanium + esp tcs + xenon far + park sensörü
    iki arasında bir yorum yaparsanız çok sevinirim her açıdan yorumlayabilirsiniz

• Bence opsiyonlara panaromik sunroof ekle tabi bütçen varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: **MaStErS**

arkadaşlar opel astra mı ford focus mu hatchback modelleri her yönden incelerseniz sevinirim
    ***opel astra hb cosmo + xenon paket + ids plus paket ( IDS®PLUS şasi IDS®'nin tüm özelliklerine ek olarak IDS®PLUS, spor sürüş modu, parametre kontrollü elektro hidrolik direksiyon ve Sürekli Süspansiyon Kontrolüne (CDC) sahiptir. Sürekli Süspansiyon Sistemi ile birlikte sensörler araç dinamiklerindeki değişiklikleri izler, optimum sürüş ve yol tutuşu sağlamak için sürekli olarak süspansiyonu ayarlar )

**ford focus titanium + esp tcs + xenon far + park sensörü
    iki arasında bir yorum yaparsanız çok sevinirim her açıdan yorumlayabilirsiniz

bu yazdıkların arasından astra.hatta birde yanına easytronic ekle.

• muhtemelen alacağın focus 2009 model astra ise 2008 model olacak bunu da dikkate almalısın.
    opel muhtemelen 2009 modelide makyajsız olarak piyasaya sürecek( 2010 da kasa değişimi ).( umarız 2009 modellerde "artık" renkli ekran kullanırlar. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.s.o.d -- 9 Eylül 2008; 17:17:54 >
  • Opel Astra
  • focus derim ben hb süper olur bnce performansta war alette
  • süspansiyon olarak astrada yanılmıyorsam yarı bağımsız esnek dingil torsiyon çubuğu var focus ise tam bağımsız süspansiyon kullanıyor astrada güzel ama benim tercihim focus olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı reno megane hb mi
    18 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle ASTRA.
  • Çok zor bir tercih ikisi de güzel araba ...
  • astra tabiki...

ford focus uda kestırıp atmamak lazım...
  • tartışmasız astra kardeş hiç düşünme bence
  • OPEL ASTRA BİRKAÇ AY SONRA KASA DEĞİŞTİRİYOR...BUNU GÖZE ALACAKSAN AL ASTRAYI....... ARABALARI TEST EDİP KARAR VERMENİ DÜŞÜNÜYORUM.... SİSTEM İSİMLERİNE TAKILMA FOCUS ÖZÜNDE "araç dinamiklerindeki değişiklikleri izler, optimum sürüş ve yol tutuşu sağlamak için sürekli olarak süspansiyonu ayarlar "

ASTRA torsiyon çubuğu kullanıyor.. doğrudur tam bağımsız değil.
    Focus Tam Bağımsız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 18 Eylül 2008; 14:08:13 >

• SADECE BİR YORUM.......

BUYRUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

SADECE BİR YORUM.......

BUYRUN

Gaza geldim bi yıkayıp geleyim Focumu

• Grubun en kullanışsız otomobili astraymış :)

quote:

SADECE BİR YORUM.......

BUYRUN

• quote:

OPEL ASTRA BİRKAÇ AY SONRA KASA DEĞİŞTİRİYOR...BUNU GÖZE ALACAKSAN AL ASTRAYI....... ARABALARI TEST EDİP KARAR VERMENİ DÜŞÜNÜYORUM.... SİSTEM İSİMLERİNE TAKILMA FOCUS ÖZÜNDE "araç dinamiklerindeki değişiklikleri izler, optimum sürüş ve yol tutuşu sağlamak için sürekli olarak süspansiyonu ayarlar "

ASTRA torsiyon çubuğu kullanıyor.. doğrudur tam bağımsız değil.
    Focus Tam Bağımsız...

Güzel karşılaştırma olmuş, bu karşılaştırmanın sağına bir de Hundai koysak emin olun bazı özellikler daha iyi çıkacak. Şimdi bu hundai yi astradan veya focustan daha iyi bir araba mı yapacak. Amma da saçmalamışlar yaw. Test edin ikisini de hangisi gönlünüze yatarsa onu alın arkadaşlar. İkisi de iyi araba ve birbirinden üstün özellikleri var. Ben ASTRA derim. Slogan değişmedi,

İyi ki Opel, İyi kis Astra İyi ki Cosmo

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

SADECE BİR YORUM.......

BUYRUN

Gaza geldim bi yıkayıp geleyim Focumu

ee boşuna ODAKlanmadık !!! New Ford FocuS

• En kullanışsız Astra'ymış. Sadece yani. Kağıt üstünde mi karşılaştırdılaracaba bunları.

Araba alacaksan önce etraftaki bilgilere soracaksın sonra ortaya çıkan araçları teste gideceksin. Yazılı belgelere bakmayacaksın. Fanatik olmayan kullanıcıların yorumunu alacaksın.

Astra bi kaç ay sonra değil 1 sene sonra kasa değiştirecek. Tğrkiye'ye gelmesi 2010'u bulacak. Demekki daha 2 senesi var.
  • kunlanım zorluğundan bahsederken ARKA KAPIDAN girip Çıktın mı hiç??? ERGONOMİ OLARAK SÖYLENDİ O.... oke

şu kısım....diğer araçlara göre baya dar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 18 Eylül 2008; 21:00:46 >
  • quote:

kunlanım zorluğundan bahsederken ARKA KAPIDAN girip Çıktın mı hiç??? ERGONOMİ OLARAK SÖYLENDİ O.... oke

şu kısım....diğer araçlara göre baya dar..

Unutma Astra kullanıyorum.

Kullanım zorluğu dendiğinde herkesin aklına ilk önce arka koltuklar mı yoksa ön panel kullanımı direksiyon hissi mi gelir bakalım sor bi.

Kullanım kolaylığı zorluğu dendiğinde aklıma hiç bir zaman arka koltuğa oturma falan gelmiyo benim Ergonomi desen tasarımla alakalı. İç arka mekan dersen o zaman anlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 18 Eylül 2008; 22:12:51 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.