Şimdi Ara

Opel Astra Sedan 1.8 Sport Cosmo otomatik vites?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşım internette dolaşırken ona cazip gelen bir ilana rastlamış.bana fikrimi sordu.açıkçası özellikler iyide bana bazı nedenlerden ötürü pek cazip gelmedi.bazı konulardan ötürü arada kaldım ve şüphelendim.şimdi sizin fikrinizi almak istiyorum.

lansman için türkiyeye getirilen ve 3000km deki ikinci el bir opel astra sedan 1.8 sport cosmo otomatik vites araba olur kendileri

bu arabanın teknik özellliklerini ve donanım listesini internet üzerinde bulamadım.bilen varmı?
    (mesela arkadaşa şehiriçi 100 km de 9lt yakar demişler.ben hiç inanmadım.en az 11lt yakması lazım.tam otomatik vites ve 1.8 motor olduğu için)

lansman için getirilen bir arabayı almak mantıklımıdır?
    (başından neler geçtiği veya ilk olduğu için olgunlaşmamış sorunlarında kobay olunur gibi geliyor)

birde bu arabada easytronic vites değil tam otomatik vites varmış.opelin tam otomatik viteslerine güvenilirmi?
    (biliyorsunuz easytroniclerde bazı sorunlar olmuştu veya duymaktayız)

daha önemli konu ise lansman olarak getirilen bu arabanın türkiyede tek olmasından ötürü yedek parça sorunu önemli bir risk değilmidir?
    (bana arabanın tek olmasından ötürü bazı parçalarının türkiyede bulunmayacağı ve sorun olabileceği riski var gibi geliyor)

son olarak fiyatını makul ve mantıklı buluyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 16 Ocak 2008; 18:22:11 >

• araba geçen haftaya kadar topkapı odakta duruyordu. satılmadıysa hala duruyor olması lazım xenon far 17 jant sunroof yok yok tu araba. 1.8 motorlu astra satıldı ilk geldiğinde hb ler sonradan talep olmadığı için kaldırıldı. çok ciddi bir parça sıkıntısı yaşamassın yetkili serviste. dönem dönem 1.8 motorlu vectrada geldi. aynı motoru kullanıyor sorun olmaz.
  • rengide metro grisidir orda füme yazıyor ama heralde sahibinden.comda o renk seçeneği olmadığı için ben baya bi incelemiştim arabayı. çok şık duruyo grafik bilgi ekranı
  • www.opel.de
    Opel Deutschland: 400 Server Error! Diese Seite wurde nicht gefunden.
    http://www.opel.de/res/download/pdf/0T_48_specs.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 16 Ocak 2008; 19:30:46 >
  • Lansman için getirilen araa Almanya'da seri olarak satılan bi araba. Kobaylıkla alakası yok bence. Easytronic şanzıman yerine otomatik şanzıman kullanmaları da normal. Zira yarı manuel otomatik şanzıman olarak easytronic opelin ilk denemesi. Öyle sanıyorum sistem geliştirilerek opelin bütün ürün gamına yansıyacaktır.
  • almanyada astra sedan diye bir araç satılmamaktadır. 1.8 motor kullanılıyor anca sedan yoktur.
    quote:

Orjinalden alıntı: LiVeVaLuE

Lansman için getirilen araa Almanya'da seri olarak satılan bi araba. Kobaylıkla alakası yok bence. Easytronic şanzıman yerine otomatik şanzıman kullanmaları da normal. Zira yarı manuel otomatik şanzıman olarak easytronic opelin ilk denemesi. Öyle sanıyorum sistem geliştirilerek opelin bütün ürün gamına yansıyacaktır.
  • Koltuk kaplamalar filan da türkiyede bulunmayan bir seri sanıyorum..
    Grafik ekran çok önemli başka bir artı, navigasyon ihtimali bile var o ekranda..
    3000KM' de araba, 1.8 motoru da düşünürsek, fiyatı gayet makul ve mantıklı.
  • Kobay olmasından çok o tip arabaların en büyük sorunu her gün başka bir kimsenin araca binip kullanması. Hoş otomatik vites olması durumu biraz düzeltiyor ama gene de emanet manda sayılır. Zaten araç satılmış ilan boş çıkıyor
  • konuyu tekrar harekete geçirelim :)

bahsedilen araçtan 1 ay önce aldım.araç full.üzerinde prins lpg var.1,6 dan az yakıyor.

izlenimlerimi zamanla aktarmaya çalışacağım.
  • Aracımda şu an 215/45 ZR17 lastikler var. Bu ölçüler orijinal midir acaba ? Bir de kış lastiği alacağım.Hangi marka önerirsiniz ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratfusion

Aracımda şu an 215/45 ZR17 lastikler var. Bu ölçüler orijinal midir acaba ? Bir de kış lastiği alacağım.Hangi marka önerirsiniz ? Teşekkürler

Hocam araç nasıl memnunmusunuz ?
  • western__ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam araçtan memnunum çok şükür.
    Performansı yakıtı iyi.Bu donanımda başka bir araç arasam en az 25.000 TL eklemem gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratfusion

Evet hocam araçtan memnunum çok şükür.
    Performansı yakıtı iyi.Bu donanımda başka bir araç arasam en az 25.000 TL eklemem gerek.
    Hocam aracı almayı düşünüyorum önerir misiniz,artı ve eksşleri nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.