merhaba arkadaşlar ben siteyi daha yeni kesfettim. ben daha 1 hafta önce 2004 model opel combo 1.7 DTI club aldım. ve bu benm ilk arabam(yani daha ehliyetimi bile almadım). öncelikle beni de kulübe kabul ederseniz memnun olurum. daha önceleri araba bakarken diğer ticari araçların neredeyse hepsine baktım. ama comboya bakmak aklımın ucundan bile geçmemişti. sonra otokoptan araba bakmaya gittiğimde clio incelerken yanında comboyu farkettim ve arkadaşlarıma sorduğumda çok güzel bir araba olduğunu clio, kangoo, doblo vs. yerine comboyu tercih etmemi sölediler. ve şu anda hakikaten hiç de pişman değilim. yedek parça pahalı olabilir, tip o kadar fazla olmayabilir ama yol tutuşu olarak harika. biga-çanakkale arası yolların dar ve virajlı olduğunu bilmem bilirmisiniz? ama ben o yollarda renault scenic'in ardından 120-130 gittim ve aracımda o zmn kar tipi lastik vardı. buna rağmen araçta hiç bir eksiklik bulamadım. bence sınıfının başını çekenlerden....
quote:
Orjinalden alıntı: salca666
merhaba arkadaşlar ben siteyi daha yeni kesfettim. ben daha 1 hafta önce 2004 model opel combo 1.7 DTI club aldım. ve bu benm ilk arabam(yani daha ehliyetimi bile almadım). öncelikle beni de kulübe kabul ederseniz memnun olurum. daha önceleri araba bakarken diğer ticari araçların neredeyse hepsine baktım. ama comboya bakmak aklımın ucundan bile geçmemişti. sonra otokoptan araba bakmaya gittiğimde clio incelerken yanında comboyu farkettim ve arkadaşlarıma sorduğumda çok güzel bir araba olduğunu clio, kangoo, doblo vs. yerine comboyu tercih etmemi sölediler. ve şu anda hakikaten hiç de pişman değilim. yedek parça pahalı olabilir, tip o kadar fazla olmayabilir ama yol tutuşu olarak harika. biga-çanakkale arası yolların dar ve virajlı olduğunu bilmem bilirmisiniz? ama ben o yollarda renault scenic'in ardından 120-130 gittim ve aracımda o zmn kar tipi lastik vardı. buna rağmen araçta hiç bir eksiklik bulamadım. bence sınıfının başını çekenlerden....
Hocam Aracınız hayırlı olsun.Size Kesinlikle Katlıyorum ii etmişssiniz eklendiniz en kısa zamanda Resimlerinizi bekleriz..Topicde Etkin olmanız dileğiyle
quote:
Orjinalden alıntı: salca666
hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
Arkadaşlar topic ölü biraz canlandırmak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: 1.7 cdti
ewt aRkadaşLar neLer oLuyor ßize coşun ßiraz NazaR deydi
Ramazan Etkisi Galiba hocam,Olabilir.Topic üyelerimiz burayı boşlamazlar yoksa:)
quote:
Orjinalden alıntı: 1.7 cdti
miLLetin acLıqtan ßurayı düşüncek haLimi kaLdı
N'evet leydis is centilmeeeen
bugün caddy uzay kasa vectra ve combo kapıştık çok deli bi yarıştı tabii haliyle combo aldıvalla 170-180 km. civarı gittik caddynin selektör yapışı mükemmeldivectranın bana yetişme çabası ve adamın direksiyonu tencere kapağı zannedipde koparcakmış gibi asılması beni hayretler içinde bıraktıve 50 km.lik yarıştan sonra hepsinin yılıpda combonun hala atakta olması ne kadar güçlü olduğunu anlaytıyo sanırım bu arada, tüm topicden özür diliyorum,çünkü; okulum dolayısıyla pek fazla nete gelemiyorum, k. bakmayın..
haydi hayırlı ramazanlar
sa combocular
uzun bir aradır uğramıyordum baya aktif tutmuşsunuz :D
Evet arkadaşlar oruçtan mıdır nedir pek giresim gelmiyor nete felan akşama kadar uyumak istiyorum
Arkadaslar combolarınızın resimlerini görsek
Slm arkadaşlar.Hak vermemek elde değil Oruç adamı zorluyo.Şuan İçin üye sayımız az,konunun yavaş ilerlemesi normal..İnş ramazandan sonra bombo bomba günde 5 sayfa atlayacaz
Yah ramazanda kafa bi milyon oluyo.. adamlar akşam sol şeritte 50-60 km.yle gidiyolar, açlık başlarına vurmuş herhaldeöylesini çekincen sağa, iyi bi pataklıcanyha bende aracı temizlesem resim çekerdimde anca pazar gününe inşallah.. Sizi seviyorum hoşçakalın
quote:
Orjinalden alıntı: Combo_GTS
Yah ramazanda kafa bi milyon oluyo.. adamlar akşam sol şeritte 50-60 km.yle gidiyolar, açlık başlarına vurmuş herhaldeöylesini çekincen sağa, iyi bi pataklıcanyha bende aracı temizlesem resim çekerdimde anca pazar gününe inşallah.. Sizi seviyorum hoşçakalın
İdare edecez artık hocam yaw..
beni de yazın listeye.. 2006 1.3 cdti city plus .. 65.000 km ... ama yakında değiştirip binek bir araba almayı düşünüyorum ..
yorumlarım
1- çok geniş ve ferah bir araç .. sınıfının en iyisi 2- performansı çok iyi değil .. klima açıkken problem .. 3- direksiyon dururken ağırlaşıyor .. ani hareketlere tepki veremiyor .. 4- 160 ı geçemedim 5- ses sistemi oldukça tatmin edici.. 6- geri vitese gacırdamadan geçirmek için bir müddet beklemeniz gerekiyor .. 7- arka bagaj kapağı zamanla gacırdama yapıyor..
yaa niyeyse hep ben çevremdekilerden duyuyorum bu şikayetlerivalla abi benimki 1.7 olduğundan sanırsam, yokuşları klima açıkken çıkıyo ve daha kapının gıcırdadığını + direksiyonun tepki vermemezlik yaptığı, + 160 çok rahat geçtiğini söyleyebilirimhemde 2004 model olduğu halde
quote:
Orjinalden alıntı: tgezer
beni de yazın listeye.. 2006 1.3 cdti city plus .. 65.000 km ... ama yakında değiştirip binek bir araba almayı düşünüyorum ..
yorumlarım
1- çok geniş ve ferah bir araç .. sınıfının en iyisi 2- performansı çok iyi değil .. klima açıkken problem .. 3- direksiyon dururken ağırlaşıyor .. ani hareketlere tepki veremiyor .. 4- 160 ı geçemedim 5- ses sistemi oldukça tatmin edici.. 6- geri vitese gacırdamadan geçirmek için bir müddet beklemeniz gerekiyor .. 7- arka bagaj kapağı zamanla gacırdama yapıyor..
Kesinlikle katılıyorum ama benimki 185 i gördü daha sonra yol yetmedi basamadım. Arkadaki gıcırtıyı arka sag tarafta bulunan kriko yapıyo. Geri vitese almadan önce once birinci vitese sonra geri vitese alın sorun kalmayacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: Combo_GTS
yaa niyeyse hep ben çevremdekilerden duyuyorum bu şikayetlerivalla abi benimki 1.7 olduğundan sanırsam, yokuşları klima açıkken çıkıyo ve daha kapının gıcırdadığını + direksiyonun tepki vermemezlik yaptığı, + 160 çok rahat geçtiğini söyleyebilirimhemde 2004 model olduğu halde
Senin araba dti degil mi? COk performanslı oldugunu duymamıstım hatta 1.7 dti ile 1.3ctdi nin hemen hemen aynın performansta oldugunu duydum
vassili topikte kimse yok biraz daha ilgi göster olmaz böyle..!!!