Şimdi Ara

.:.Opel Combo Kulübü.:. (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
16
Favori
183.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cell-im

quote:

Orjinalden alıntı: NetCraC

sıfır combo 1.3 cdti aldım araç bir günlük bile değil şu anda. ama kasislerde ve hafif asfalt yamalarında arka bagaj tarafından rahatsız edici derecede ses geliyor. bu combolarda normal mi. yoksa anormal mi? bir servise görünmekte fayda var mı? bir bağlantı hatası felan mı vardır. eğer bu ses normalse eyvah eyvah.

benimkinde de ilk günden beri var. Ankara'daki hiçbir servis bir çözaüm bulamadı. Sanırsam garantinin bitmesini bekliyorlar. Ogün hepsini tamir edip cüzdanı boşlatıcaz...

Benim aracımda da olmuştu buna benzer bir ses. Eğer sizdeki sesin kaynağı da aynıysa çözümü çok pratik. Bagaj kapağnızın bagaj zemininde birleştiği demir parçaya (parçanın adını bilmiyorum kusura bakmayın) azıcık gres yağı sürün. Benim ses kesilmişti

• Yanlış anlaışma var yaa.. her yıl muayane yaptırıorum ama 750 ytl ödemiorumki sorulara göre cevap verdim sadece bana yıllık masrafı o kadar abileri yanlış anlaşılma olmuş
  • Ben 280 lira yatırıyorum bizim combolara..
  • Hem forumun hemde topic in yeni üyesiyim.
    topici baştan sona okumaya çalıştım.
    2006 1.7 cdti sport modelli aracım var.
    Bir çok meseleyle karşılaştım ve araçla ilgili
    hemen hemen her meseleyi net olarak cevaplayacak
    tecrübeye sahibim diyebilirim.
    Her ne kadar çömez üye gibi görünsede yardım almak ve vermek
    üzere topic e faydalı olmak istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar ,
    Lastik konusunda bir kaç soru ve tavsiye de bulunanlar olmuş.
    Hem benimde eksiklerimi tamamlayan olursa sevinirim.
    İzmir limanında çalışıyorum ve comboların yüzde 90 ı
    Türkiye ye girerken gözümün önünden geçiyor ve inceleme şansı buluyorum
    2008 model araçların hepsinde farklı farklı markalar olmasına rağmen
    standart 185/60/15 lastik ebatı ve aliminyum alaşım jant standart gibi.
    (cargo modelleri hariç) 2006 model aracımda dunlop marka lastik var ve
    yaz kış diye ayırım yapmıyor hatta hava basıncında bile pek bi değişiklik yapmıyorum.
    (Yazın maksimum 2.4 bar kışın 2.5 bar olabilir)
    Tabi şehirden şehre şartlar değişir.
    Bazı arkadaşlar lastiklerini değiştirmiş.Ayrıntılı bilgi yazarlarsa
    bizede yol göstermiş olurlar .
  • Hocam ben 2004de aracı siparişle aldığımda da Dunlop SPSport 01 marka latik vardı, ölçüleri de;185/65/15likti, ama dediğiniz gibi yaz kış fark etmiyo, kışında yazında aynı performansı sergiliyo diyebilirim..
    DuyumLarıma göre o lastiğin çok kızaklamaya yol açtığını duydum ama Allah'a çok şükür böyle bi şikayetim olmadı..
    Hayırlı akşamlar herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

Hocam ben 2004de aracı siparişle aldığımda da Dunlop SPSport 01 marka latik vardı, ölçüleri de;185/65/15likti, ama dediğiniz gibi yaz kış fark etmiyo, kışında yazında aynı performansı sergiliyo diyebilirim..
    DuyumLarıma göre o lastiğin çok kızaklamaya yol açtığını duydum ama Allah'a çok şükür böyle bi şikayetim olmadı..
    Hayırlı akşamlar herkese

2004 den beri aynı lastik değildir sanırım üstündeki.
    değiştirdi isen nası bi yol izledin ve memnuyetini ayrıntılı yazarmısın lütfen .
    topiclerde bu konu biraz eksik gibi.
    teşekkürler şimdiden
  • Valla aynı..2004den beri kullanıyorumTabi yaz-kış deiştiriyorum yani
    Abi süper bi lastik çokda süper, michelindn gayette iyiZaten dikkat ettiysen hep yarışlarda Dunlop markası var ve yüksek performans lastiği olduğu için yüksek hızlarda aracın yere oturmasında emeği çok byük bi lastik..Özellikle yüksek hızlarda aracın savulmasınıda engelliyo..

Hayırlı pazarLar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasta-RuLes -- 26 Ekim 2008; 12:11:44 >

• haydı loo nerdesiniz bakem nereye kayboldunuz
  • Arkadaşlar selamlar.

2004 model 94000 de combo aldığımı yazmıştım evvelki mesajlarımda.

Ancak bu aracın eksantrik kayışı (triger kayışı) mutlaka değişmesi gerekiyormuş. aldığım kişinin değiştirip değiştirmediğini bilmiyorum. Mutlaka değiştirmeli miyim? İlla yetkili serviste mi değiştirmem gerekiyor. Masrafı ne kadar olur?

Teşekkürler.
  • Comboların normalde 60.000 de değişmesi gerekiyor (1.7 ler için konuşuyorum) değişmedi ise bu km ye kadar tehlikeli olabilir daha önceki sahibi ile konuşun eğer değişmedi hemen değiştirmekte fayda var..

Masrafta tahmini 350 - 400 gibi bişe çıkar sanırım
  • Arkadaşlar bende 23 eylülde city plus aldım, cd den mp3 oynatmıyor orginali bozmadan nasıl mp3 dinleyebiliriz. Harici bir bağlantı yapılabilirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stbolen

Arkadaşlar selamlar.

2004 model 94000 de combo aldığımı yazmıştım evvelki mesajlarımda.

Ancak bu aracın eksantrik kayışı (triger kayışı) mutlaka değişmesi gerekiyormuş. aldığım kişinin değiştirip değiştirmediğini bilmiyorum. Mutlaka değiştirmeli miyim? İlla yetkili serviste mi değiştirmem gerekiyor. Masrafı ne kadar olur?

Teşekkürler.

ben bütün baskı-balata-triger filan 60.000 bakımında değiştirmiştim, eğer değişmedi ise gerçekten zarar veriyo..
    Bugünde filtreyi yağı filan değiştrdim bor koydurdum çekişinde fark etti arac (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabrikaraman777

Arkadaşlar bende 23 eylülde city plus aldım, cd den mp3 oynatmıyor orginali bozmadan nasıl mp3 dinleyebiliriz. Harici bir bağlantı yapılabilirmi.

Hocam aracınızda CD30 cd çaları sadece Audiotrack parçaları çalmaktadır, ama çıkma bi CD30 Mp3 modelini bulursanız mp3 oynatacaktır ama elinizdekiyle mümkün değil Mp3 çalması... Yoksa Fm transmitter di galiba, ondan alabilirsiniz Ama illa orjinalden mp3 çalsın derseniz sizi ankarada birine yönlendirebilirim fiyatıda 250 ytldir çıkma CD^0 Mp3'ün..Sıfırı ise 2000 küsür ytl

• İlgilendiğin için saol kardeşim, ankaradaki arkadaşla CD3 MP3 için nasıl irtibata geçebilirim.
  • telefonunu ve adresini verebilirim ankarada..

pm atıyorum
  • aldım arkadaşım saol. Kafama birşey takıldı. Bu cd 30 mp3 takarsak acaba mp3 bilgilerini ekrandan görebilecekmiyim.
  • Gösterir hocam zaten aynı cd çalar sadece mp3 okuyabilmesi farkı
  • Arkadaşlar combo için ne kadar vergi ödüyorsunuz? Ve ruhsatınızda Kamyonet mi yazıyor cinsi, yoksa Camlı Koltuklu Kamyonet mi yazıyor. teşekkürler.
  • Kamyonet yazaıyor.
    Fakat vergi dilimi olarak ağarlığı 1500 kg a kadar olan vergilendirme
    dilimine girmiyor her ne hikmetse.!
    Camlı van sınıfı vergi dilimi olan (2008 yılı) 286 ytl den iki taksitli vergisi var.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.