Şimdi Ara

.:.Opel Combo Kulübü.:. (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
16
Favori
183.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • opel servisinden harbiden nefret etmeye başladım. arabamın aküsünü değiştirdiğim için teyp kod istiyor. aradım öğrenmek için aracımı da yeni almıştım bilgilere ulaşamadılar. servise gidecekmişim kayıt etceklermiş 32 ytl bi kayıt için giderim o konsolu sökerim eski 20 ytl lik teyplerden bağlatırım gene de gitmem bu opel servislerine... adamların gözlerini para bürümüş kardeşimmmm
  • Serviste aracın arka kısmına bişeyler sıktılar, krikoyu felan sağlamlaştırdılar. Şimdi sesi gayet iyi kesildi kötü sesler. ama istanbulun yolları öyle berbat ki. nasıl sağlam kalsın.
  • Arkadaşlar combolarda esp standartmıdır, ikinci el ilanlarına bakıyorum düşük kmli 20 000ytl civarı bu kadar vermişken donanımda olsun ister insan, ayrıca 1.3 cdtı kullanan arkadaşlar maxsimum hızı nedir 1.3cdtı lerin
  • arkadaşlar bu combolarda yakıt ikaz ışığı yandıktan sonra araç kaç km daha gider.

veya depoda kaç litre mazot varken ikaz ışığı yanmaya başlar.

teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekogil

Kamyonet yazaıyor.
    Fakat vergi dilimi olarak ağarlığı 1500 kg a kadar olan vergilendirme
    dilimine girmiyor her ne hikmetse.!
    Camlı van sınıfı vergi dilimi olan (2008 yılı) 286 ytl den iki taksitli vergisi var.

Ben bu yılbaşında hususi olarak değiştiricem çünkü 4 yılı doldurunca ruhsata hususi olarak işletmek ücretsizmiş..

@zng67 kardeş hepsinde esp ve abs standart klima opsiyonel

salca666] Kardeş akü kutup başı sökülünce teyb code ister..Normaldir, hırsızlara karşı opelin bi önlemi fakat neden para istediklerini anlayamadımBen arayıp, durumumu anlattım, ruhsatın ve kimliğin fotokopisini faksladım, bir saat sonra code elime ulaştı!.. Böyle her opel servisini kötülemek yanlış..Hepsi aynı değil emin olun

• kod istemesi normal aracımı daha yeni aldım. ikinci el olarak bursalıyım araç istanbul plaka idi. ve servise hiç götürmedim. kodu alabilmem için ruhsatla gidip bursa servisine kayıt olmam ve bu kayıt karşılığı 32 ytl ücret ödemem gerektiğini sölediler. ben buna kızıyorum tabiki de tüm opel servislerine deil.... bilmem anlatabildim mi derdimi
  • Anladım abi..
    Bazıları gerçekten işten çok parasını düşünüyor, o yüzden ben pek kafama takmıyorum artık öylelerine..
    Ama tabii aracı ordan sıfır almamda bi etkendi, Bu arada teyb code;'unuzu opelden başka bi yerde çözdürürseniz(ki zor çözerler!)code kırılır ve bi daha code istemez sayın abicim
  • quote:

Orjinalden alıntı: stbolen

arkadaşlar bu combolarda yakıt ikaz ışığı yandıktan sonra araç kaç km daha gider.

teşekkürler.

Valla abi bnmkinin bi kez ışığı yandı ışık yanmaya başladığındn sonra 100 km. daha gitti,100 km. ile kullanmıştım aracımı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

quote:

Orjinalden alıntı: stbolen

arkadaşlar bu combolarda yakıt ikaz ışığı yandıktan sonra araç kaç km daha gider.

teşekkürler.

Valla abi bnmkinin bi kez ışığı yandı ışık yanmaya başladığındn sonra 100 km. daha gitti,100 km. ile kullanmıştım aracımı..

100 km gitmez heralde. şehir dışında mı kullandınız? 30-40 km ideal gibi ama 100 fazla geldi bana...
  • şehirdışıydı, aracımda 4 kişiydik(bavullar çantalar fln.)..İnanın 1.3den daha az yakıyor =)
  • combo_gts kardeş combolarda esp(Elektronik Stabilite Programı) yok milleti yanlış bilgilendirmeyelim.

6 aydır 1.3 cdti kullanıyorum. uzun yolda 90km civarında giderseniz benzin ibresi yerinden oynamıyor. gaza yüklenirseniz doğal olarak yakıt artıyor. şehir içerisindede motora yuklendıgınızde yakıt yıne artıyor. çok şukur 18.000km oldu direksiyondan ses gelme bende olmadı. aldıgım ilk ay arkadan virajlara girince bir ses geliyordu o seste kesildi.ama arkadan cıkan duman arada oluyor.servise sordum yeni oldugundan zamanla duzelecegını soyledıler. sevisteki elemanlar aldıkları eğitimde motorun 20.000-25.000kmde ancak düzene girdiği bilgisini almışlar. yani aracınız20-25bin km ye gelmeden servis hiçbir konuda size net sorun şu demeyeceğini anlamış oluyoruz.

ikinci bir araba ihtiyacım oldu bugun opelle görüştüm 1.7 cdti siyah için fiyat hazırlayıp yarın bildirecekler. uzun yolda 1.3 kesmiyor kesmiyordan kastım alışkanlık oldu sürekli 130-140km hızla gidiyorum motor 1.3 olunca dogal olarak yakıt artıyor 1.7 olursa yakıt normale dönecek diye tercih ediyorum. yoksa 1.3 ıle rahatlıkla 175 basıyorum 130-140 larda zorlanma olmuyor ama ani sollamalarda tabiki ister istemez sıkıntılanıyor.

arkadaşım benden 1 ay önce aynısından aldı o euro dizel yerine normal(kırsal)dizel kullanıyor nedense 1 depoda benden 80km daha uzun gidiyor. sıkıntı olmuyormu diyorum hiç bir terslıkle karşılaşmadıgını söyluyor. bakalım 1 sene sonra belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayene -- 14 Kasım 2008; 1:37:28 >

• Arkadaşlar bişey sorcam.Bu ön kapılarda dikiz aynalarının altına doğru, siyah çitanın hemen üstünde crom bir " 2000 " yazısı var.Bunun anlamı nedir bilen ,araştıran var mı aranızda?
  • Benim mavi combo da direksiyondan sesler duymaya başladım sanırım kutu problemi benimkinde de başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cayene

combo_gts kardeş combolarda esp(Elektronik Stabilite Programı) yok milleti yanlış bilgilendirmeyelim.

6 aydır 1.3 cdti kullanıyorum. uzun yolda 90km civarında giderseniz benzin ibresi yerinden oynamıyor. gaza yüklenirseniz doğal olarak yakıt artıyor. şehir içerisindede motora yuklendıgınızde yakıt yıne artıyor. çok şukur 18.000km oldu direksiyondan ses gelme bende olmadı. aldıgım ilk ay arkadan virajlara girince bir ses geliyordu o seste kesildi.ama arkadan cıkan duman arada oluyor.servise sordum yeni oldugundan zamanla duzelecegını soyledıler. sevisteki elemanlar aldıkları eğitimde motorun 20.000-25.000kmde ancak düzene girdiği bilgisini almışlar. yani aracınız20-25bin km ye gelmeden servis hiçbir konuda size net sorun şu demeyeceğini anlamış oluyoruz.

ikinci bir araba ihtiyacım oldu bugun opelle görüştüm 1.7 cdti siyah için fiyat hazırlayıp yarın bildirecekler. uzun yolda 1.3 kesmiyor kesmiyordan kastım alışkanlık oldu sürekli 130-140km hızla gidiyorum motor 1.3 olunca dogal olarak yakıt artıyor 1.7 olursa yakıt normale dönecek diye tercih ediyorum. yoksa 1.3 ıle rahatlıkla 175 basıyorum 130-140 larda zorlanma olmuyor ama ani sollamalarda tabiki ister istemez sıkıntılanıyor.

arkadaşım benden 1 ay önce aynısından aldı o euro dizel yerine normal(kırsal)dizel kullanıyor nedense 1 depoda benden 80km daha uzun gidiyor. sıkıntı olmuyormu diyorum hiç bir terslıkle karşılaşmadıgını söyluyor. bakalım 1 sene sonra belli olur.

Valla abi benim aracım çeyrek depoyla 280 km. gidiyo.. Kırşehirden çıkıp, kayseriye gittim çeyrek depoyla, ordan gidiş gelişimde km. ibresini sıfırlamıştım, 280 küsür km.yi bikaç eşyay ve ben +2 kişiyle gittim..

Esp olayına gelince, nerden anladınız bunu ben çözemedim?

• quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

Arkadaşlar bişey sorcam.Bu ön kapılarda dikiz aynalarının altına doğru, siyah çitanın hemen üstünde crom bir " 2000 " yazısı var.Bunun anlamı nedir bilen ,araştıran var mı aranızda?

Abicim bende çok araştırdımda bi bilen yok o meşhur 2000 yazısını ama dikkatimi çekti sadece 2002 yani o kasanın ilk yıllarında o yazı var fakat 2003 yılındakilerde yok..
    Benim aracım 2004 model benim aracımdada yazmıyo o yazı Bide arka camın ordaki dikkatimdende kaçmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasta-RuLes -- 14 Kasım 2008; 19:42:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

Valla abi benim aracım çeyrek depoyla 280 km. gidiyo.. Kırşehirden çıkıp, kayseriye gittim çeyrek depoyla, ordan gidiş gelişimde km. ibresini sıfırlamıştım, 280 küsür km.yi bikaç eşyay ve ben +2 kişiyle gittim..

Esp olayına gelince, nerden anladınız bunu ben çözemedim?

aracta bu özellik yokki çözebilesin üstad. esp olsaydı esp dügmesi olacaktı, kaymalarda devreye girecekti vs..
  • Yokuşta pati çekmeni engelliyor mu? 4 tekere birden ağırlığı dengeleyip virajlarda savrulmaları önlüyo mu? vs vs vs soruları cevabı evetse aracında esp var baba (: haala bi şüphen varsa servisle görüş abi (:
  • quote:

Bide arka camın ordaki dikkatimdende kaçmadı

Allah iyiliğini versin senin emi?
  • Çok dikkatliyimdir bişiy kaçmaz
    Amiiiiin tütütütütü
  • mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım işl bilgilerimizi beraber paylaşırız şimdiden hepinize kolay gelsin titreme benimde başıma geldi bendede 1.3 conbo var sanki aracın bitarafı kopacak gibi oluyodu bi zırlama sesi motor tarafından sevvise gittim ekzoj sipreli denen bi parça var o bozulmuş degişince ses gitti
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.