Şimdi Ara

opel corsa 1.0 eco alınırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
60.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu araba alınmaya degermi çekiş gucuyle sıkıntı olurmu. klima falan acıkken kasarmı. satarken zorlanırmıyım. easytronic+abs+klima 2002 model

• selamlar,
    Bi arkadasimda vardi hicte memnun degildi acikcasi
  • Audi kullananlarda memnun kalmıyor :) En iyi yöntem test sürüşü.

Astra 1.3 gitmiyor, kalkmıyor dendi , Hem kalkıyor, hemde süper gidiyor.
  • alma!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskengin

bu araba alınmaya degermi çekiş gucuyle sıkıntı olurmu. klima falan acıkken kasarmı. satarken zorlanırmıyım. easytronic+abs+klima 2002 model

en iyi cevap test sürüşü ama izlenimlerime göre hem torku hem de cc si düşük olduğu için zmn zmn çekişte düşüklükler yaratabileceğidir
  • yok alınmaz :) 3 silindirli araba :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskengin

yok alınmaz :) 3 silindirli araba :)

demek vazgeçtin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden alınmasın ki
    bu adresi bir inceleyin. alınırmı alınmaz mı. çok ekonomik bir araba

donanımhaber forum
    MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ » Sayfa 1 - 203
    http://forum.donanimhaber.com/m_21619197/mpage_1/key_/tm.htm

• eğer klimayla rahatça yokuş çıkmak istiyorum dersen hiç tavsiye etmem..

eğer satmak istiyorum dersen de uygun fiyata gidiyor malesef..

tabi YAKIT şu günlerde özellikle vurgulanabilecek şey bana göre..o yüzden neden alınmasın diyenlere katılarak ALINIR diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: topgun37

neden alınmasın ki
    bu adresi bir inceleyin. alınırmı alınmaz mı. çok ekonomik bir araba

donanımhaber forum
    MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ » Sayfa 1 - 203
    http://forum.donanimhaber.com/m_21619197/mpage_1/key_/tm.htm

Bende seni tebrik ediyorum.

• kullanıyorum memnunum alınır ama test edin ben test edip beğenmiştim açıkcası
  • corsa'yla ilgili diger ba$liklarda, uzun veya yoku$lu yollarda 1.2 motorun dahi yetersiz geldigi soyleniyor (ozellikle arac yukluyken ve klima cali$irken), ki gercekten de oyle, 1.2 motoru kullanmi$ biri olarak katiliyorum. 1.0 motorlu arac $ehir icinde ve duz yolda kullanilacaksa, cok fazla sollamalara cikilmayacaksa mantikli bi secim olabilir. 1.2 motor 80 Hp guc ve 110 Nm tork uretirken, 1.0 motor 59 Hp guc ve 88 nm tork uretiyor. yani 1.2 motora dahi yetersiz kalabiliyorsa, 1.0 motor ne kadar yetersiz kalir, tahmin etmesi cok zor degil.

ayrica, 1.0 motorun tutumlu olabilmesi icin baya sakin kullanilmasi gerekiyor. forum'da 1.0 motorlu araclarla ilgili bir ba$lik var, orada da okuyabilirsiniz. maksimum yakit tuketimi icin aracin gayet sakin kullanilmasi gerekiyor. $ehir icinde dahi biraz seri olmak isterseniz, motor kucuk oldugu icin gaza fazlasiyla yuklenmeniz gerekecek, bu da yuksek bir yakit tuketimine neden olacatktir. bu arada, gayet sakin olunmasi gerekiyor derken, bu araclarin sahipleri minimum tuketim icin araclarina genellikle cruise control taktiriyorlar ve 75 - 80 km sabit hizda seyrediyorlar.

umarim yardimci olabilmi$imdir.

• 1.0 motorun şehir içi kullanımı zor olur.hem güçsüz olduğu için daha fazla yükleneceksin klima vs. durumlarıda cabası.bu araç şehirler arası yolarda baya ekonomik olabilir.şehir içi ekonomi için bence ekonomik 1.6 araçlara lpg takma işini düşünün derim
  • kusura bakma arkadaşım ama son derece bilgiden ziyade ön yargı ile yazmışsın.
    1. si bu araçların şehir içinde hiç bir arabadan farkı yoktur.
    yakıt tüketiminde şovunu şehir içinde yapar şehir dışında oransal anlamda ekonomikliği azalır.
    klima elektirikten gücünü aldığından performansa etkisi sıfıra yakındır.
    arkadaşlar buralardan ancak ön yargı öğrenirsiniz.
    ben arabamı alırken buralarda araç hakkında sadece ön yargısı olanların fikirlerini okuyordum.
    o yüzden imzamdaki bölümü açtım oradan istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.
    saygılarımla..
    quote:

Orjinalden alıntı: berat23

1.0 motorun şehir içi kullanımı zor olur.hem güçsüz olduğu için daha fazla yükleneceksin klima vs. durumlarıda cabası.bu araç şehirler arası yolarda baya ekonomik olabilir.şehir içi ekonomi için bence ekonomik 1.6 araçlara lpg takma işini düşünün derim

Yazımı aynen bırakarak şunu eklemek istiyorum ki bu yazının üzerinden 1 yıl geçti ve araç hakkında daha fazla bilgi ve tecrübe sahibi oldum. klimanın etkisinin hissedilmediği yorumum tamamen yanlıştır. klimanın performansa etkisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 3 Haziran 2009; 10:29:32 >

• klima konusunda yanlış düşünüyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: revolutionist

eğer klimayla rahatça yokuş çıkmak istiyorum dersen hiç tavsiye etmem..

eğer satmak istiyorum dersen de uygun fiyata gidiyor malesef..

tabi YAKIT şu günlerde özellikle vurgulanabilecek şey bana göre..o yüzden neden alınmasın diyenlere katılarak ALINIR diyorum
  • Alınmaz diyen arkadaşlardan acaba kaçı bu aracı kullandı?
  • bunun ben triptonik viteslisini kullandım. Şehir içi ideal bi araba ama şehir dışında işler biraz değişiyo. Araba sollamaya insan korkuyo. Gaza bastıktan sonra motorun tepkisi çok geç kalıyo
  • Arkadaşlar bu araçların klimalarının kompresörü elektriklidir yani motordan güç almaz bu nedenle klima açılınca motor bayılmaz sizin dediğiniz klimalar manuel ilk üretilen klimalardır örneğin R19 EUROPA
  • klima elektriklide olsa motordan güç çalar. sonuçta elektriği üreten şeyde motor. farları açmak da tüketimi artırır. klimada. farların çekişi çok düşük olduğu için performansa etkisi olmaz ama klimanın çektiği güç daha fazla olduğu için aracı zorlar.
  • tifosi arkadaşım ben bir çok çeşit te ve motorda araba kullanmış birisi olarak söylüyorum ki.
    bu arabada klimanın motor performansına etkisi şu ana kullandığım bütün araçlardan daha azdır.
    ve hissedilir bir etkisi yoktur.
    yukarıdada belirtmiştim.
    sıfırdır diyemiyorum.
    ama sıfıra yakındır.
    hayır hergün kullandığım ve klimalı kullandığım bir arabadan bahsediyorum.

Yazımı aynen bırakarak şunu eklemek istiyorum ki bu yazının üzerinden 1 yıl geçti ve araç hakkında daha fazla bilgi ve tecrübe sahibi oldum. klimanın etkisinin hissedilmediği yorumum tamamen yanlıştır. klimanın performansa etkisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 3 Haziran 2009; 10:30:18 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.