Şimdi Ara

opel corsa 1.0 eco alınırmı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
60.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: astracdti

motor gerçekten küçük
    arkadaşların görüşüne katılmıyorum bence bu araba tam şehiriçi arabası uzun yolda kesinlikle tat vermez
    ama dewamlı şehiriçi kullanılacaksa uygundur
    diğer eksisi ise satarken zor satılr

- Aracın Modeli Ne?
    ECO

- Motor Neden Küçük?
    Az Yaksın Diye

Aldın Kullandında Satamadınmı?
  • herkesin konforlu sürüşten anladığı farklıdr öncesinde serçe kullanıcıysanız buaraba rahat gelmş olablr(uzun yolda) benim arabam 2000motr ve yarısını düşünemyrm sollamalarda özellikle rampalarda çok tat vermycği açık

Senin 2.0 Motor araban ne bilmiyorum ama..

benim Önceki arabam Rover 220 Coupe Turbo

2.0 Motor 220 Hp. 0'dan Nirvanaya 6.2 Sn. de ulaşıyordu.

Aynennn Sattım.. ve 2003 Model Opel Corsa 1.0 Eco Easytronic aldım.

0.160 Ykr. yakıyor. 20 ytl ye rahat rahat 120 Km. gidiyor.

Temmuz da vergisi var. #77# YTL.
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle 1.0 eco için olumlu yorumlar yazan arkadaşlara teşekkürler. Önümüzdeki hafta itibarıyla 2003 model corsa 1.0 eco sahibi oluyorum inşallah. :) ilk arabam olduğu için de ayrı bir heyecanım var. Performans arayan biri değilim. O ihtiyacımı babamın Astrasında gideriyorum zaten :) derdim az yakan bir araç almaktı. Çok km yapıyoruz. Doğru mu yaptım emin değilim, ama inşallah yanılmam. Benim de 1000 cc'den şüphelerim vardı ama hem kullanıcıların yorumları hem de bizzat test sürüşü bu önyargımı %95 kırdı. %5i de aldıktan sonra tam ikna olacağım sanırım. Dört kişi (eşim 60kg, ben 72kg, kardeşim 70kg, sahibi 80kg=toplam 282 kilo;) ile Topkapı ve Merter'de dolaştık. Tepeleri çıktı. Bazılarının şikayet ettiği gibi yok tepeyi çıkmaz, yok dümdüz yol lazım falan değil. LPG de taktırmayı düşünüyorum. Petrolden nefret ediyorum :) Fiyatı 5e yaklaşmışken hala seven var mı acaba :)
    Babamın Astrasını aldıktan iki sene sonra LPG taktırmış ve neden bu kadar geç kaldık diye hayıflanmıştık. Hem az yakıyor, hem performans kaybı %5 oluyor (onu da yalnız yazın klima açıkken yokuşlarda yaşıyorsunuz). Düz yolda asla ve asla fark yok. BMW 3.20 ve Audi A3leri ağlattığımı biliyorum:))
    Bu modele en uyumlu LPG kiti hangisidir. Taktıran ve memnun olan arkadaşlar yazarsa mutlu olurum.

• 1.0 motorlu bi corsaya o kadar para harcıyacaksan sakın derim git maruti 800 al eşşek gibide bin
  • 2004 opel corsa 1.0 cc essantia twinport aracım var. Perfonmans konusunda gerçekten beklentilerin çok üzerinde şu ana kadar ne sollamalarda nede yokuşlarda hiçbir problem yaşamadım. Tabiki 1.6 araba gibi olmaz ama araç inanın beklentilerin çok üzerinde bunu da ancak kullanan birisi anlayabilir.
    Araba sakin kullanımda (90 ile 110 km hız arasında) yakıt konusunda çok iyi bir depo 44 lt benzin ile uzun yolda 900 km rahat gidebiliyor. benzinin 5.0 tl olduğu şu zamanda bence ekonomik olması açısından çok iyi bir araba.
    Aracın motoru zincirli buda ağır bakımlarının olmaması anlamında iyi ama motor sesi biraz fazla çıkıyor. Birde altı çok alçak bu asfalt yolda avantaj sağlıyor ama bozuk yolda sıkıntı yaratıyor. Birçok kez tamponun altındaki plastik parçayı yere sürttüm ama herhangi bir sorun olmadı.
    Hız yapmak istediğinizde 120 km hızdan sonra araba yavaş hızlanıyor ve son hız olarak ben 160 km hıza ulaşabildim daha fazlası bu araba için zorlanmaması gerekir diye düşünüyorum.
    Arabanın yol tutuşu falan diğer corsa c araçlarla aynı pek fark görmedim. Araba kullanırken direksiyonun elektrikli olmasından olabilir zevk veriyor ve kendi modeline göre, kendi sınıfındaki araçlar içerisinde çok iyi bence.
    Arabayı alırken benimde şüpelerim vardı perfonmanstan yana ama perfonmans olarak beklediğimin çok üstünde çıktı, şimdi çok memnunum arabamı gerçekten seviyorum ve az yakıt yaktığı için çok memnunum...
    Ben 2.000 cc bir araç kullanırken bile 110 km hızı geçmiyorum bu yüzden sakin kullanan ve benzin masrafım az olsun diyenlere ben bu aracı öneririm.
    Herkese kazasız belasız iyi sürüşler dilerim...

• Herkese merhabalar
    Corsa c 1.0 ecoclup easytronik almayı düşünüyoruz şu an 2. Elleri 17 18 civarı. Sakin kullanımda şehiriçi (ortalama 30km/h) az yakacağını düşünüyorum ama kafamı kurcalayan birşey var.
    Easytronik şanzumanların konforsuz ama ilk yıllarında sorunsuz olduklarını biliyorum acaba 2003-2004 bir araç alsak şanzuman sıkıntısı yaşar mıyız?
    Şimdiden cevap verenlere Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu up !!
  • bende düşündüm ama vazgeçtim ya 1.0 motor mu olur şuan 1.6 biniyorum yetmiyo bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Herkese merhabalar
    Corsa c 1.0 ecoclup easytronik almayı düşünüyoruz şu an 2. Elleri 17 18 civarı. Sakin kullanımda şehiriçi (ortalama 30km/h) az yakacağını düşünüyorum ama kafamı kurcalayan birşey var.
    Easytronik şanzumanların konforsuz ama ilk yıllarında sorunsuz olduklarını biliyorum acaba 2003-2004 bir araç alsak şanzuman sıkıntısı yaşar mıyız?
    Şimdiden cevap verenlere Teşekkürler

Benim tanıdığım bir arkadaş Corsa c 1.0 ecoclup easytronik aldı. Almadan önce özellikle şanzumanını servise göstermişti sorun yok demişlerdi ve yaklaşık 6 aydır kullanıyo ve araç ile alakalı hiçbir sıkıntısı olmadı. Benim aracım da 2004 corsa c 1.0 düz vites. Çok şükür bende 1 yılı geçti özellikle yakıt konusunda çok memnunum.

• Merhabalar buralara bakan varmi bilmem ama 2003 model opel corsa 1.0 ecoclub arac bakiyorum bunlarda abs varmi yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.