Şimdi Ara

Opel Corsa 1.7 DTI 2003 Model Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
10.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Opel Corsa 1.7 DTI almayı düşünüyorum. Çok anlamadığım için danışma ihtiyacı duydum. Vergisi, yakıtı ve diğer masrafları nasıldır. Kullanım olarak tavsiye eder misiniz? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• Bende 2010 dan beri var. 124.000 de aldim suan 156.000 de. her yil 3000 km lik tatil yaptim, ise gelip gittim.
    Yolda birakmayan saglam motoru (isuzu) olan bir arac. 540 lira mtv si var. Zamlarla beraber ne kadar harciyor artik hesaplamaktan vazgectim.
    Bir depo ile 650 - 700 km arasi gitmekte (klima acik. sabah aksam kopru trafiginde kullaniyorum)
    Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tek eksigi fren mesafesi okadar iyi degil. Aniden asilinca kayma yapabiliyor. Guzel bir lastik alirsaniz iyi olur. (Zaten aracta bunu hakediyor.)
    Ben 300.000'e kadar kullanmayi dusunuyorum :)

Bu arada benim arac ruhsatta otomobil gorunmekte kamyonet - van degil. buna dikkat etmeni oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatistan -- 18 Ekim 2012; 13:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapatistan

Bende 2010 dan beri var. 124.000 de aldim suan 156.000 de. her yil 3000 km lik tatil yaptim, ise gelip gittim.
    Yolda birakmayan saglam motoru (isuzu) olan bir arac. 540 lira mtv si var. Zamlarla beraber ne kadar harciyor artik hesaplamaktan vazgectim.
    Bir depo ile 650 - 700 km arasi gitmekte (klima acik. sabah aksam kopru trafiginde kullaniyorum)
    Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tek eksigi fren mesafesi okadar iyi degil. Aniden asilinca kayma yapabiliyor. Guzel bir lastik alirsaniz iyi olur. (Zaten aracta bunu hakediyor.)

Bu arada benim arac ruhsatta otomobil gorunmekte kamyonet - van degil. buna dikkat etmeni oneririm.

Hocam bende bugun kaporasini verdim yarin alicam araci ins. 1.7 dti / 2003 model / 149.000 km'de.Daha once 3 yil sirket arabasi olarak kullandim cokda memnundum.Aynen dedigin gibi yakit konusunda cok iyi,vergilerini bilmiyordum iyi oldu ogrendigim

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

quote:

Bende 2010 dan beri var. 124.000 de aldim suan 156.000 de. her yil 3000 km lik tatil yaptim, ise gelip gittim.

Hocam bende bugun kaporasini verdim yarin alicam araci ins. 1.7 dti / 2003 model / 149.000 km'de.Daha once 3 yil sirket arabasi olarak kullandim cokda memnundum.Aynen dedigin gibi yakit konusunda cok iyi,vergilerini bilmiyordum iyi oldu ogrendigim

Hayirli olsun. Dikkat edilmesi gereken sey bu aracta frenler.
    Dun ufak bir kaza yaptim araba kizakladigi icin. Takip mesafesine dikkat etmek cok onemli bu aracta.

Guvendiginiz bir ustaya motor bakimi yaptirin ondan sonra rahatsiniz. Ben 2 kere Istanbul -Marmaris gezerek gittim.
    Satmayi dusunmuyorum dedigim gibi 300.000'e kadar yolu var :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

quote:

Hayirli olsun. Dikkat edilmesi gereken sey bu aracta frenler.
    Dun ufak bir kaza yaptim araba kizakladigi icin. Takip mesafesine dikkat etmek cok onemli bu aracta.

Guvendiginiz bir ustaya motor bakimi yaptirin ondan sonra rahatsiniz. Ben 2 kere Istanbul -Marmaris gezerek gittim.
    Satmayi dusunmuyorum dedigim gibi 300.000'e kadar yolu var :))

gecmis olsun,bende 2 kez kucuk kazalar yaptmistim takip mesafesi yuzunden,aynen dikkatili olmak gerekiyor

• 2003 model 1,7 dti 150,000 km. bir araba, tanıdık işi olacak.fiyat 11000 tl ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neko -- 21 Ekim 2012; 21:29:04 >
  • Arkadaşımda var.
    Arabayı 2 sene önce 126.000 km'de aldı şuan 167.000 km 'de her gün neredeyse kullanmakta olup ara ara işim çıktığında bende çok yol katettim diyebilirim.11-13.000 TL'e bu arabadan daha iyisini ve ekonomiği olduğuna inanmıyorum.
    İstanbul trafiğinde çok rahat yazın 850,kışın 650-700 arası full depo km yapabilmektedir.Yol tutuşu ve ivmelenmesi de fiyatında ki araçlara göre iyidir.
    Arkadaşım biraz sorumsuz olduğundan bu kadar km'de sadece 10.000'de bir yağ ve su koyarak arabaya bakım yaptığını zannediyordu.Hatta biz bu halde yazın 4 kişi fethiyeye gidip geldik oralarda gezdik.Araba tık demedi.Tatil dönüşü eskaza sanayiye uğradığında arabanın salıncağını tek bir civatanın tuttuğunu öğrenince arabasına sonunda 1.500 TL civarı bir bakım yaptı.Hala daha aktif bir şekilde kullanıyor ve genelde beraberiz.
    Ocak veya şubat ayı gibi araba alacağım kısmetse ve aklımda ki tek araba kendisidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Komple motor yaptırmak istesek kaça mal olur acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bunlarda komple motorluk bir olay olmuyor. 2 gündür uğraştığımız mazot yürüme arızası can sıkabiliyor bazen.
  • quote:

Konuyu hortlatmis olacagim ama kusura bakmayin. Sizin arac muayeneye 2yilda 1kez mi giriyordu ve normal otomobil vergisine gore mi vergilendiriliyordu? Kullaniminda hiz sinirina tabi tutuluyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 2003 model var, km 230000 oldu halen çok iyi durumdadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.