Şimdi Ara

opel corsa (2004) radyo kanalını kaydetme gir içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
14.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba babamın 2004 corsası var dün arabada giderken radyo açıyınm dedim açtığım kanalın adı nı göstermesini ve kaydetmek istedim as nin altındaki tuşa basınca kanalın adını gösteriyor as ye basıp kaydetmek istediğimiz rakama 5-7 saniye basılı tutun biiiib sesi gelince o olmuştur kaydetmiş olursunuz

bilmeyenler varsa öğrenir diye yazdım kötü niyetim yoktur

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Corsa (2004) Radyosuna Kanal Kaydetme

Opel Corsa (2004) aracınızın radyosuna kanal kaydetmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Radyoyu açın ve istediğiniz istasyonu ayarlayın.
    • "FM" veya "AM" düğmesine basarak istediğiniz bant türünü seçin.
    • İstediğiniz istasyonu bulduktan sonra "PRESET" düğmesine basın.
    • Bir numara tuşuna (1-6) basarak radyo kanalını istediğiniz ön ayar numarasına kaydedin.

Opel Corsa Radyosunun Diğer Ayarları:

• Opel Corsa Radyosunun Frekansını Ayarlama: Frekansı manuel olarak ayarlamak için radyo tuş takımını kullanın. İstediğiniz frekansı girin ve "ENTER" düğmesine basın.
    • Opel Corsa Radyosunun Ses Ayarlarını Yapma: Ses seviyesini, bas ve tizleri radyonun düğmeleri veya direksiyon simidindeki kumandaları kullanarak ayarlayabilirsiniz.

Diğer Opel Modellerinde Radyo Ayarları:

Opel Astra modellerinde radyo ayarlama işlemi benzerdir. İstediğiniz istasyonu bulduktan sonra, "PRESET" düğmesine basın ve ardından bir ön ayar numarası seçin.

Umarız bu bilgiler Opel Corsa (2004) radyonuza kanal kaydetmenize ve diğer ayarları yapmanıza yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • thanks dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.