Şimdi Ara

OPEL INSİGNİA 1.6 LİTRE DİZEL OTOMATİK TÜRKİYEDE ÖN SATIŞTA[--ANA KONU-] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zizu

Araci alan, kullanan veya kullanan tanidigi olan varsa benim gibi yakit tuketimini merak edenlere ilk elden bilgi aktarilirsa cok iyi olur. Passat ile İnsignia arasindayim. Tuketim sehir ici 7 lt gecmezse benim icin tamamdir.

İstanbul şehir trafiginde 7-7.5 lt yakacagini dusunuyorum..3 kez test ettim herbirinde de ortalamayi sifirladik..8.-9 litre yakti..aracin sifir oldugunu ve bayaa devirli kullandigimi dusundugumuzde 7 litre yakabilecegini dusundum...bu kasa icin bence iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica bugun siparisi de verdim..
    1.6 cdti otomatik sport+sunroof+ kıs paketi 106 tl

• taylor1956 T kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah. Sizde farklı araçlarda vardı. insigniayi kullanmaya baslayinca izlenimlerinizi merak ediyorum.

• 50 km şehir içi farklı hızlarda ve kısmen sert kullandım.ortalamam 6.4
  • 24 saat deneme programiyla dun aldim araci biraz öncede teslim ettim...dun aksam 100 küsûr km yaptim */*70 normal */*30 yogun istanbulvtrafigiydi..ortalama 7.8 litre..ama manuelde yardirdim resmen..kismen saakinde kullandim.
    Bu sabahtan beride normal sakin kullandim 90 km kadar ortalama 6.8 litre...fotosuda varda çok yuksek çözunurluk diye sisteme yuklenmiyor...
    Aracin 1300 km yeni oldugunu dusunursek tuketim iyi...ilk bakimdan sonra bir litre kesin duser

• bekliyorum.. :)
    Üstad teslim aldınız mı aracınızı? Reel kullanım tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim. Tüketim süspansiyon yalıtım üzerinden özelikle. 1 günlük test değil demek istediğim aracınızı teslim aldığınızdan bu yana izlenimlerinizi merak ediyorum.. Hayırlı olsun bu arada

• babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Uzattilarda,uzattilar....
    Sali gunu vereceklermis...
    Sinir oldum...aracin heyecani kacti..bugün gittim bayii ye,arac geldi ama depoda yarin gorebilirsiniz dediler..yarin gidecegim kismetse...alinca ayrintili yazarim her detayi...alir almaz önce luleburgaza 175+175 km) uzunyol,ardindan da karabuk e (430+430 km) uzun yol yapacagim...iyice tanirim arabayi...

Sizin kadar olmasa da ben de heyecanla bekliyorum hocam.. Sıkıntısız kavuşmanız dileğiyle.

• babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Sağolun iyi dileklwriniz için...
    :)
    Eski bir opel sahibi ve kullanicisi olarak pişman olmayacağımı düşünüyorum...

• Aracı bugün teslim aldım..
    İnsignia 1.6 cdti otm.sport donanim+ kış paketi
    Araç mukemmel,19inç jant-lastiklere ragmen pamuk gibi...bugun sehir ici trafikte kullandim genelde,tuketim 7.8lite... Mitor iyice açılinca dahada duser..performans mukemmel,sanziman motor uyumu mukemmel,yol tutuş harkûlade...
    Düşünenlee fikir sahibi olsun..ama şu gercek pişman etmeyecek bir araç,sıkı bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylor1956 -- 3 Aralık 2015; 0:51:48 >
  • Geçtiğimiz pazartesi test sürüşü yaptım. Araç gerçekten 10 numara olmuş. Kesinlikle hayran kaldım. Astra J var bende, satıp insignia'ya geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral

Geçtiğimiz pazartesi test sürüşü yaptım. Araç gerçekten 10 numara olmuş. Kesinlikle hayran kaldım. Astra J var bende, satıp insignia'ya geçmeyi düşünüyorum.

Çok isabetli bir karar....

• bu araçta sedan olarak iki farklı mı tasarım var ?
    Hocam merhaba yazınızı gördüm bende sizin gibi opel insignia düşünüyorum sport paket sun rooflu otv indirimi ile alacağım bana 73000 denk gelecek.....
    Bu araçtan memnunmusunuz öncelikle.
    Yakıtınız nasıl ben bunu hep uzun yolda ve sertavul dağını geçeceğim hep yani rakımı yüksek yerleri tırmanacağım...
    Hali hazırda benzinli tüplü araba kullanıyorum her şekilde farkını hissedeceğim ama sizin yorumlarınız çok önemli.....
    Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

• Toyota corolla başlığı editörüydüm.Hala da toyota fanatiğiyim.
    İlk önce geçen sene 1.6 cdti oto mokka ile hanımı opel e transfer ettim.
    Sonra kendim astra j 1.6 cdti manuel le geçtim.
    Dün insignia 1.6 cdti elgance edition oto + kış paketi aldım.

Eczacıyım; iş gezi aile hastalık ve gurbet nedeniyle yılda 60 bin km ortalamam vardır.İnsignia d sınıfında olup nerdeyse c sınıfı fiyatına alınabilen tek arabadır.Bu kasası çok sağlamdır.Ağırdır dolayısı ile yakar.Ama özellikle uzun yol kullanımı mest eder.Lakin 4 litre yaktırcam diye kasanlar arabanın tüy gibi süspansiyonu olsun diyenler insignia almasın.Kilosu nedeniyle biraz orta sert bir arabadır.6 litre yakar 130 140kmh larda.Şehir içi 8 i geçebilir.

Gel gelelim yakışıklı oturaklı çok çok iyi yol tutan harika bir arka düzeni olan 2 + 2 çocuklu aileyi sonuna kadar rahat ettirebilecek bir araçtır.

Uşaktan alıyorum arabalarımı.Süleyman kardeşim sağolsun çok seridir ve hesaplı araba satar.O da herhalde buralarda takılıyormuş görürsezniz selamımı söyleyin.Kafanıza takılanları fiyat hariç özelden ve burdan bana sorabilirsiniz.Yıllarca corolla anlattım bildiğim kadarı ile opel i de anlatırım.

Çok gezen de bilir demişler ben çok yol yapıyorum opelden de 1.6 cdti dan da inanılmaz memnunum.Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Hocam merhaba yazınızı gördüm bende sizin gibi opel insignia düşünüyorum sport paket sun rooflu otv indirimi ile alacağım bana 73000 denk gelecek.....
    Bu araçtan memnunmusunuz öncelikle.
    Yakıtınız nasıl ben bunu hep uzun yolda ve sertavul dağını geçeceğim hep yani rakımı yüksek yerleri tırmanacağım...
    Hali hazırda benzinli tüplü araba kullanıyorum her şekilde farkını hissedeceğim ama sizin yorumlarınız çok önemli.....
    Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

yılda 50-55 bin km yaparım işim icabı...
    çok değişik marka model araç kullandım...sınıfında insignia çok iyi bir araba...ağustos 2015 sonrası üretim diye tabir edilen modeller ve 1,6 dizel motoru çok çok iyi...
    vw fanatikleri ve diğerleri opeli sevmez ve sürekli çamur atarlar..inanmayın...1997 yılından beri opel ciyim..vectra b ile başlayan kullanımım devam ediyor...
    ayrıca octavia 1,6 dizel otomatik ve netta dizel otomatik araçlarımızda var..passat 1,6 dizel otomatikte var...opel insignia sıkı araba,taş gibi ve güven veriyor...
    sürüş keyfini ve stabiliteyi ,yol tutuşu sağlamlığı önemseyenler opel i sever...
    bunları anlayamayan,karşılaştırma yapamayan hisleri yaratılıştan zayıf arkadaşlar da çeşitli markalara doğal olarak kayabilir...
    fiyatına göre dizel otomatik insignia en iyi arabadır...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.