Şimdi Ara

Opel Insignia 1.6 Turbo [Öneriler]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Opel Insignia 1.6 Turbo araba incelemsine göz attım

Linki burada;https://www.youtube.com/watch?v=9z87fifAg2A

Araba geçekten çok hoşuma gitti tasarımı olsun motor gücü falan beğendim bu arabayı daha detaylı şekilde biraz bahseder misiniz ?? sizce alınası var mı ? alınsa masrafı nasıl olur ? ve bu arabanın vergisi ne kadar ?

biraz bu tarz bilgilerden bahsederseniz sevinirim..

Teşekkürler...

• Merhaba,

- Aracı daha yakından tanımak için test sürüşüne çıkmanızı öneririm.

- Vergisi yaklaşık 950 TL (1.6 motor), bu da mtv hesaplama diye aratırsanız çıkan sitede görürsünüz.

- Donanım tercihinize göre değişen jant boyutları yakıt tüketiminizde etkili olacaktır. Ayrıca kişisel kullanım ve bulunduğunuz şehrin trafiği de 2-3 litre oynama yapacaktır.

- 17" jant ile Ankara trafiğinde yıllık ortalama 40-42 kuruş yakar.

- Araca uyumlu bir lpg sistemi mevcuttur (ben kullanmaktayım). Prins DLM sıvı LPG sistemi tam olarak %50 tasarruf sağlar.

- Araç, çukurları ve tümsekleri çok hissettirmez ama bozuk yollarda çok fazla konfor beklemeyin.

- Araç, gaza bastığınızda koltuğa biraz yapıştırır, frene bastığınızda da önde doğru baya bi eğilirsiniz arabanın içinde.

- Benim aracım 21 bin km'de ve hiçbir arıza çıkarmadı. (son 6 bin km LPG'de)

- Klima, motorun gücünü düşürmez, gazı çok köklediğinizde anlık olarak klimanın gücünü düşürür.

- Son olarak, alacaksanız çok donanımlı olanı alın, özellikle koltuk ısıtma ve kör nokta uyarı sistemi olsun. Gerekirse bikaç ay bekleyin.

Mesajı yazalı biraz süre geçmiş, naptınız?

• takintix kullanıcısına yanıt
    dostum mesaj atıyorum sana..
  • Opel İnsignia 2.0 İtalyan ZAVOLİ SIRALI direk enjeksiyonlu lpg montajlarımız başlamıştır. Sistem ortlama %30 ile %40 arası net tasarruf ve hiçbir perfonmans kaybı yaşanmamaktadır. Detaylı bilgi için servisimiz ile irtibata geçiniz.
    FARUK USTA OTOGAZ
    ŞEHİTLER CADDESİ NO:104
    ALSANCAK -İZMİR
    TEL:05462710820
    TEL:02324781313
    ZAVOLİ CANGAS YETKİLİ BAYİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.