Araba geçekten çok hoşuma gitti tasarımı olsun motor gücü falan beğendim bu arabayı daha detaylı şekilde biraz bahseder misiniz ?? sizce alınası var mı ? alınsa masrafı nasıl olur ? ve bu arabanın vergisi ne kadar ?
biraz bu tarz bilgilerden bahsederseniz sevinirim..
Teşekkürler...
Merhaba,
- Aracı daha yakından tanımak için test sürüşüne çıkmanızı öneririm.
- Vergisi yaklaşık 950 TL (1.6 motor), bu da mtv hesaplama diye aratırsanız çıkan sitede görürsünüz.
- Donanım tercihinize göre değişen jant boyutları yakıt tüketiminizde etkili olacaktır. Ayrıca kişisel kullanım ve bulunduğunuz şehrin trafiği de 2-3 litre oynama yapacaktır.
- 17" jant ile Ankara trafiğinde yıllık ortalama 40-42 kuruş yakar.
- Araca uyumlu bir lpg sistemi mevcuttur (ben kullanmaktayım). Prins DLM sıvı LPG sistemi tam olarak %50 tasarruf sağlar.
- Araç, çukurları ve tümsekleri çok hissettirmez ama bozuk yollarda çok fazla konfor beklemeyin.
- Araç, gaza bastığınızda koltuğa biraz yapıştırır, frene bastığınızda da önde doğru baya bi eğilirsiniz arabanın içinde.
- Benim aracım 21 bin km'de ve hiçbir arıza çıkarmadı. (son 6 bin km LPG'de)
- Klima, motorun gücünü düşürmez, gazı çok köklediğinizde anlık olarak klimanın gücünü düşürür.
- Son olarak, alacaksanız çok donanımlı olanı alın, özellikle koltuk ısıtma ve kör nokta uyarı sistemi olsun. Gerekirse bikaç ay bekleyin.
Mesajı yazalı biraz süre geçmiş, naptınız?
takintix
kullanıcısına yanıt
dostum mesaj atıyorum sana..
Opel İnsignia 2.0 İtalyan ZAVOLİ SIRALI direk enjeksiyonlu lpg montajlarımız başlamıştır. Sistem ortlama %30 ile %40 arası net tasarruf ve hiçbir perfonmans kaybı yaşanmamaktadır. Detaylı bilgi için servisimiz ile irtibata geçiniz. FARUK USTA OTOGAZ ŞEHİTLER CADDESİ NO:104 ALSANCAK -İZMİR TEL:05462710820 TEL:02324781313 ZAVOLİ CANGAS YETKİLİ BAYİ