Şimdi Ara

OPEL İNSİGNİA MI BMW 1.16 5 KAPI MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demode motorlu, çok yakan vede kimse itiraz etmesin gerçekten "gitmeyen" ve her bir opsiyonel donanımı ateş pahası olan bir 116i yerine, 180hp'si, yokuşta geri kaçırmayan ve vites yolları müthiş olan 6-ilerisiyle, neredeyse eksiksiz donanımıyla ve konforuyla Insignia her türlü tercih sebebidir, ben taktırmazdım şahsen ama bu motorun LPG uyumlu olduğunu belirtmekte de fayda var
  • Bmw 1 serisi ne kadar bilmiyorum ama sizin yerinizde olsaydım İnsignia Sports Tourer düşünürdüm.

1.6 180 hp cosmo donanım 67.000 TL hem spor hem insignia

Şimdi baktım Bmw 1 serisi 58.483 müş. Ufak tefek opsiyon koysanız 60.000 i aşacak onun yerine insignia sports tourer harbiden süper olurdu.

Not: Ben de almayı çok istiyorum ama nasip, zannedersem 2-3 yıl daha bekleyeceğim.
  • değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim
    şahsen ben de LPG düşünmüyorum
  • opel alman üretimi mi ?

@mosan

inş. allah size de nasip eder hocam

hangi renk daha güzel olur beyler bir fikir daha sorayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efndy -- 9 Mayıs 2010; 1:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Demode motorlu, çok yakan vede kimse itiraz etmesin gerçekten "gitmeyen" ve her bir opsiyonel donanımı ateş pahası olan bir 116i yerine, 180hp'si, yokuşta geri kaçırmayan ve vites yolları müthiş olan 6-ilerisiyle, neredeyse eksiksiz donanımıyla ve konforuyla Insignia her türlü tercih sebebidir, ben taktırmazdım şahsen ama bu motorun LPG uyumlu olduğunu belirtmekte de fayda var

Artı bilgi olarak Opel servisinde LPG taktırırsanız şayet araç garanti kapsamından da çıkmıyor. Hem LPG'li hem garantili hem konforlu hem D sınıfı bir araç. Ah bir de otomatik versiyonu olsa süper olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Demode motorlu, çok yakan vede kimse itiraz etmesin gerçekten "gitmeyen" ve her bir opsiyonel donanımı ateş pahası olan bir 116i yerine, 180hp'si, yokuşta geri kaçırmayan ve vites yolları müthiş olan 6-ilerisiyle, neredeyse eksiksiz donanımıyla ve konforuyla Insignia her türlü tercih sebebidir, ben taktırmazdım şahsen ama bu motorun LPG uyumlu olduğunu belirtmekte de fayda var

Artı bilgi olarak Opel servisinde LPG taktırırsanız şayet araç garanti kapsamından da çıkmıyor. Hem LPG'li hem garantili hem konforlu hem D sınıfı bir araç. Ah bir de otomatik versiyonu olsa süper olurmuş.

:) güzelmiş garantiden çıkmama durumu ancak LPG düşünmüyorum şimdilik benzin 5 lira olursa o zaman taktırırım

benim için sorun dahil otomatik olup olmaması

• Opel Insignia Almanya - Rüsselsheim'da üretiliyor bildiğim kadarıyla, zaten sürüş hissi, tokluğu, ağırlığı, malzeme kalitesi ve işçiliği bunu rahatlıkla gözler önüne seriyor, renk olarak da tercih sıralama göre yazacağım

1- Koyu gri
    2- Beyaz
    3- Siyah

Biraz sıkıcıyım galiba
  • Aslında o otomatik işini biraz kendim için demiştim öyle iç geçirmiştim.

Renk olarak diyecek olursam eğer siyah yakışıyor ama artık her tarafta var. Gri ya da kırmızı güzel duruyor
  • koyu gri düşünüyorum bende ancak beyazda güzel duruyor
    estafurullah ne sıkıcılığı teşekkür ederim fikirleriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Aslında o otomatik işini biraz kendim için demiştim öyle iç geçirmiştim.

Renk olarak diyecek olursam eğer siyah yakışıyor ama artık her tarafta var. Gri ya da kırmızı güzel duruyor

ne diyim siz alırken inş. çıkar otomatik vites
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: efndy

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

insignia çok daha doğru bir seçim olur bence......

bende öyle düşündüm passat yerine insignia da karar kıldım
    bmw son anda çıktı ortaya yoksa çoktan almıştım insignia

zaten passatı şu tarihlerde almanın mantığı felanda kalmadı çünkü passat kasa değişmek üzere....en mantıklı aracı tercih ediyorsunuz

Plantamax dostum,biz Passatçılar olarak şu anda bile bu kasayı almanın en doğru şey olacağını düşünüyoruz.Bizim konuda böyle tartışılıyor.Çünkü belli ki Passat'ın da tasarımı Golf'e benzeyecek.Bu kasa zor gelir bir daha.B7'den hiç ümidim yok.Kromajı da kaldırıyorlarmış marifet gibi.

-------------------------

Bence kesinlikle Insignia tercih edin.1 serisinin içi gerçekten dar,bende BMW hissi oluşmuyor 1 serisinde.

• tabiiki bmw
  • passatlar da gerçekten çok güzel araç hocam ancak opel de karar kıldım sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-U-N-Ç

tabiiki bmw

neden bmw hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efndy -- 9 Mayıs 2010; 2:28:13 >
  • Neden bi Volvo S40 değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

Neden bi Volvo S40 değil

volvo da güzel araç ancak fiyat ve içine sinme durumu var
  • Bmw nin yüzü eskidi artık opel doğru tercih olur
  • OPEL doğru tercih.

OPEL İNSİGNİA MI BMW 1.16 5 KAPI MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transporter67 -- 9 Mayıs 2010; 17:52:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efndy

quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

İnsignia almam şahsen... Citroen C5 1.6 HDİ bak az yaksın çok kaçsın.... hemde paranın bir miktarı cebinde kalır....

teşekkür ederim yorumun için dostum

D sınıfı ne oluyor hocam ?

bi sürü modeli var pek anlamıyorum da

d sınıfı orta sınıf yani passat insiğnia mondeo gibi araçlar

• bmwnin performansı yeterli diye dusunuorum..hem arkadan itişli olmasına rağmen performansı ağırlık nedeniyle torpulenmemiş fazla

Azami Sürat 200
    0-100 Hızlanma 10,8
    Aracın Torku 150
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.