Şimdi Ara

Opel Vectra C kasa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opel vectra C kasa 2003-2004 almak istiyorum arkadaşlar alınırmı ne tavsiye edersiniz

• bende 2004 - 2005 model arıyorum. aracın kronik bi rahatsızlığı veya alırken şuna şuna dikkat et dediğiniz yerler var mıdır?
  • maddi imkanın doğrultusunda güzel bir tercih,sizlere tavsiyem ise kazası olmayan bulun,kimileri küçük kazası var diye

insanları kandırıyorlar.kaza kaydı olmayan araçlarda boya olanlar böylelikle satılmaya çalışılıyor?.özellikle kazalı araçlar'da fiyat düşüktür sakın fiyata aldanmayın.?.alacağınız aracı servise götürün

cihazla boyanıp boyanmadığını test ettirin,cihaz yanılmaz araç nerden darbe alğını daha net öğrenirsiniz ,araç sahibine serviste baktıracağım aracınızda sorun çıkarsa servis ücretini siz ödersiniz birşey çıkmazsa ben öderim deyin,karşınızdaki kişi malından eminse aracı servise götürmenize razı olur ve ücreti'de ödemeye razı gelir.
    ve ayrıca aracı serviste tek 2 ye bağlatın araç üstün'de ne'kadar arıza varsa sistem ekran'da dökecek, arıza çıkarsa sahibi'de görür ve aracın çıkan masrafını'da düşersiniz.?önemli olan araç kazalı çıkmaması.bil hassa önden darbeli araç.???.

çünkü elektronik sorunu çözülemiyor.nedeni ise araçta sensör dolu.?.

gönlünüze göre araç almanız dileğiyle.

esen kalın..

HER'GÖZÜN BAKIŞINA,HER'SÖZÜN AKIŞINA İNANMAYIN.?.
    YALNIZ BİLDİĞİNİZ DOĞRULARI PAYLAŞIN.?.
    PAYLAŞMADIĞINIZ HER DOĞRU,BİR BAŞKASININ YANLIŞINDAN DAHA DEĞERSİZDİR.?.

efsanemühendis...zkz...

• 2004 elegance 1.6 Benzin +LPG nin piyasasi nedir arabada kaza vs herhangi birseyi yok degiseni yok 100.000KM renk şimşek gri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 senedir Vectra-b dizel kullanıyorum. Ufak tefek sıkıntılar haricinde çok memnunum. Vectra-C modelide özellikle donanım ve fiyatı ile beni cezbediyor. 1,9 Dizel versiyonunu düşünüyorum. Ama dizel versiyonlarında düşük kilometre zor bulunuyor. Vectra-b dizel motorları yüksek km' lerde bile çok dayanıklı. Bu olay vectra-c lerde de aynımıdır. Çünkü ortalama 200.000 km lerde araçlar mevcut internet sitelerinde. Ne tavsiye edersiniz ?
  • Teşekkürler değerli cevaplarınız için aradan 3 ay gibi bir süre geçti ve ben 1997 model OPEL VECTRA mı garajıma çektim. Çok memnunum, iyiki de almışım . Gerçekten keyifli ve kullanışlı bir aile arabası
  • Merhabalar arkadaşlar bende 2006 opel vectra 1.6 confort modeli ni almak üzereyim bir parça boyalı 145000 km de içi bej ne dersiniz nasıl arabalar en son seat exeo aracim vardı onun yerini doldurur mu kronik sıkıntıları var mı şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C kasa Opel vectra yağ Eksiltme
    16 yıl önce açıldı
    Opel corsa c
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzuna74 U kullanıcısına yanıt
    Hocam güle güle kullanın Allah kaza,bela vermesin sakıncası yoksa kaça aldız birde kaç binde araç hangi paket.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.