Şimdi Ara

Opera seconda se İçın 10.000 Tl Bütçe ile Amfi ve Dac Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Turuncuyum diye ne olmuş ki sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Valla mı? hep aklımda concon kalmış benim ya
  • Forumun bu kısmında işler kesat bu günlerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: MONGUÇ

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: MONGUÇ

Yani mıcrolabların sesi iyi bence.Stero da solo 7 ve 9c'ler iyi ses verirler.Başka bir şeye gerek görmüyorum şahsen

Cidden alcam bi tane

Olurmu ya alma.Sen şimdi hava basamassın onlarla ? Sana daha janjonlu markalardan bakalım.Malum etiket daha önemli

Janjanlı markalardan öneriniz ne olabilir

O dediğin,12.000 veya 13.000 aralığında ki hifi ve yüksek sadakatlı sistemler varya ? Onlardan olabilir.

• Yeni olayımız , ,Hadi yine iyisiniz yeni konu Alac Flac ,konu çıktı ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Yeni olayımız , ,Hadi yine iyisiniz yeni konu Alac Flac ,konu çıktı ,

Bende MP3 hepsinden iyi hatta mp2 bile daha iyi flac ney yaw

Apple yapmış flac

General motor yapmış alac formatı

• Konuyu açan olaraktan bazı arkadaşların cılkını çıkartması hoş olmamış aynı arayışta olan diğer arkadaşlar bakarsa bilgi almaları açısından. Buna üzüldüm. Şuanda Monitor Audiıo Silver 8 Aldım ve pma 720ae ve dnp 730 ile şöyle böyle olduğu için kaldırdım kutuya onları ve 1 haftaya elimde amfi için 7 8 000 tl bir bütçe olucak inşallah. Amfi arayışlarındayım silver 8 ler için arkadaşlar.

Birde birşey sormak istiyorum elimde 2018 macbook pro var 15" Bu cihazların ses çıkışları sanırım pc ye göre daha iyi değilmi ? iyi bir kaynak olarak tidal veya flac ile kullanılabilirmi ?
  • tashandesign T kullanıcısına yanıt
    Selamunaleykum

Hoparlörünuz hayırlı olsun. Amfi olarak bütçe fazla. Lambalı da düşünebilirsiniz. Bir de rega elicit r var. Kullanmadım ama beğenilen bir amfi. Araştırırsanız.

Kaynak olarak da rasperyy pi 3 var. 300 TL ye kurulur. Müzik için çoğu sistemden pratik,ucuz ve kalitelidir. Güzel bir dac - mesela M2 Tech young - ile bütçe dahilinde sağlam bir sistem oluşturulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tashandesign

Konuyu açan olaraktan bazı arkadaşların cılkını çıkartması hoş olmamış aynı arayışta olan diğer arkadaşlar bakarsa bilgi almaları açısından. Buna üzüldüm. Şuanda Monitor Audiıo Silver 8 Aldım ve pma 720ae ve dnp 730 ile şöyle böyle olduğu için kaldırdım kutuya onları ve 1 haftaya elimde amfi için 7 8 000 tl bir bütçe olucak inşallah. Amfi arayışlarındayım silver 8 ler için arkadaşlar.

Birde birşey sormak istiyorum elimde 2018 macbook pro var 15" Bu cihazların ses çıkışları sanırım pc ye göre daha iyi değilmi ? iyi bir kaynak olarak tidal veya flac ile kullanılabilirmi ?

Merhaba, hoparlörünüz hayırlı olsun öncelikle.
    İki cihazı tek cihaza indirmek isterseniz ve sıfır düşünürseniz, Hegel H90 bütçenize uygun bir amfi olacaktır. Bunun dışında Creek, Sugden ve Lavardin amfiler piyasada bulunuyor o fiyatlara ve altına.
    İyi günler.

• electrocompaniet aw120 dual mono güzel bir pre özellikli dac ile gayet başarılı olabilir. Ya da az daha bütçe koyup pm11'de denenebilir silver 8 orta kıvamda sürülmesi ne kolay ne zor bir spekaer pm11 ile de güzel sonuçlar verebilir. Dinlemek şart.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-marantz-pm-90-class-a-516165834/detay

• Bence Yamaha A-s2100 ile çok iyi bir eşlrşme olur diye düşünüyorum. Gerçekten iyi alet Yamaha A-S2100

• teknika kullanıcısına yanıt
    Hizli bir degisiklikle opera seconda se ye gecis yaptim ve maks 10 000 tl butce ile amfi arti dac veya network player ile entegre bir dac arayisindayim :)

Aklimda birkac urun var cambridge cxn veya 851n gibi iyimidir acaba bu urunler veya direkt analog zahmetine katlanip yulong veya young mi almak iyi olur sizce ?

Amfi olarak musical fidelty a3.2 veya 3.5 / electrocompaniet aw 120 veya yurtdisindan direkt musical fidelity m5si m6si gibi modeller var deneme sansim yok fakat operalarin karakterine gore ne onerirsiniz acaba ?

Muzik turu olarak celin dion, norah jones, enrique iglesias, jason mraz gibi sade ve live muzikler dinledigim icin bu kabinleri tercih ettim. Cok hareketli muzik ve agir bas seven bir insan degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tashandesign -- 31 Ocak 2018; 22:25:16 >
    İlacınız bu.

https://www.canhifi.com/markalar/unison-research/entegre-ampli/unico-secondo-122.1223.8965.aspx

Bu amfiler hoparlörünüzün üretildiği tesisin bir üst katında aynı mühendisler tarafından üretiliyor. Uyum sorunu olmaz en azından değil mi

Baksana adları bile aynı gibi seconda secondo

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.