Şimdi Ara

operatör değişikliği taahhüt bozulması durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar türk telekom faturalı kullanıyorum 45tl civarı ödüyorum 8gb internet 1000sms 1000dakikaya , farklı bir operatöre geçmeyi düşünüyorum ama 214gün daha taahhütüm var , başka operatöre geçersem cezayı ben mi ödüyorum nasıl oluyor , bu işlerden anlayan var mı , birde interneti çok olan tavisye edeceğiniz operatör tarife var mıdır ?

teşekkür ederim

• *124# üzerinden size taahhüt sorgulama ve cayma bedeli tutarını gösteren bir mesaj gelmesi lazım hocam.
    Tarife olarak da;
    - Eğer türk telekom a geri dönmek isterseniz önce herhangi bir operatöre geçip (tcell-vf) sonra geri Bu tarifeye geçmek istediğinizi bayiye bildirin ve geri tt ye geçin. Bu sayede Prime 20gb 45 TL tarifesinden yararlanabilirsiniz. 30tl cezası var fakat 90 gün beklemediğiniz için bir defaya mahsus.
    + Türk telekom faturasız a geri döndüğünüzde uygun bir alternatif yok. Geri kalan çoğu tarifeden veya paketten indirimli yararlanmak için vodafone-Turkcell de 90 gün beklemeniz gerekmekte.
    - Turkcell'de GNÇ tarifeleri bulunuyor en çok içeriğe en uygun alternatif bunlar sanırım Turkcell için.
    + Turkcell alternatifi 32-33 ve 27 TL ye bulunan faturasız paketleri hoş geldin ek paketleri ile yayınlanınca yine yüksel GB lı paket elde ediyorsunuz diye biliyorum.
    - Vodafone'da da Redli 15 Özel 49 TL tarifesine bakabilirsiniz ancak lokasyon bakımından Vodafone da hızlar Turkcell-tt kadar iyi değil. Eğer bölgenizde vodafone iyi bir tercih değilse tavsiye etmem bu seçeneği.
    + Uygun seçenekli vodafone alternatif Faturasız yenilenen 7GB 27 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 10 Ocak 2020; 0:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: High Sierra

*124# üzerinden size taahhüt sorgulama ve cayma bedeli tutarını gösteren bir mesaj gelmesi lazım hocam.
    Tarife olarak da;
    - Eğer türk telekom a geri dönmek isterseniz önce herhangi bir operatöre geçip (tcell-vf) sonra geri Bu tarifeye geçmek istediğinizi bayiye bildirin ve geri tt ye geçin. Bu sayede Prime 20gb 45 TL tarifesinden yararlanabilirsiniz. 30tl cezası var fakat 90 gün beklemediğiniz için bir defaya mahsus.
    + Türk telekom faturasız a geri döndüğünüzde uygun bir alternatif yok. Geri kalan çoğu tarifeden veya paketten indirimli yararlanmak için vodafone-Turkcell de 90 gün beklemeniz gerekmekte.
    - Turkcell'de GNÇ tarifeleri bulunuyor en çok içeriğe en uygun alternatif bunlar sanırım Turkcell için.
    + Turkcell alternatifi 32-33 ve 27 TL ye bulunan faturasız paketleri hoş geldin ek paketleri ile yayınlanınca yine yüksel GB lı paket elde ediyorsunuz diye biliyorum.
    - Vodafone'da da Redli 15 Özel 49 TL tarifesine bakabilirsiniz ancak lokasyon bakımından Vodafone da hızlar Turkcell-tt kadar iyi değil. Eğer bölgenizde vodafone iyi bir tercih değilse tavsiye etmem bu seçeneği.
    + Uygun seçenekli vodafone alternatif Faturasız yenilenen 7GB 27 TL
    38 lira mı neymiş hocam cayma bedeli o zaman ben ödeyim cayıyım ya bu kadar para vermek mantıklı değil gibi pek 8gb internete

hocam şimdi bundan caysam , Prime 20gb 45 TL tarifeye geçebilir miyim hemen yoksa farklı operatöre geçip mi gelmem lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 10 Ocak 2020; 23:21:19 >

• Bu tarifeden yararlanmanız için yeni müşteri olmanız gerekmekte ve
    18.10.2019 tarihi itibarıyla tarifelere kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
    Az önce dediğim gibi de bu işlemi kartınızı Turkcell veya vodafone a taşıyıp tekrar türk telekomun bu tarifesine taşımanız gerekiyor. 30 TL bir ücret ödeyeceksiniz bunun için de.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Efsane Tarifeler > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/efsane-tarifeler.aspx

Tarife detaylarını üstteki linkten inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: High Sierra

Bu tarifeden yararlanmanız için yeni müşteri olmanız gerekmekte ve
    18.10.2019 tarihi itibarıyla tarifelere kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
    Az önce dediğim gibi de bu işlemi kartınızı Turkcell veya vodafone a taşıyıp tekrar türk telekomun bu tarifesine taşımanız gerekiyor. 30 TL bir ücret ödeyeceksiniz bunun için de.
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/efsane-tarifeler.aspx
    Tarife detaylarını üstteki linkten inceleyebilirsiniz.
    anladım hocam , o zaman en iyisi turkcell yada vodafone a geçiyim ben önce bi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.