Şimdi Ara

Orduevine Ve Askeri Gazinolara Misafir Girebiliyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yanımda arkadaş olsa beraber girebilir miyiz ? kart bende çıkarken sormamışım askere.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Orduevine ve Askeri Gazinolara Misafir Girişi

Orduevleri ve askeri gazinolar, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeli ve aileleri için sosyalleşme ve eğlenme mekanlarıdır. Ancak sivil misafirlerin bu mekanlara girip giremeyeceği sıkça sorulan bir sorudur.

Orduevine Arkadaş Girebilir mi?

Evet, TSK personelinin arkadaşları, bazı kurallara uyarak orduevlerine misafir olarak girebilirler. Misafirler, TSK personelinden bir refakatçi ile birlikte giriş yapabilirler. Refakatçinin kimliği istenebilir.

Orduevlerine Misafir Getirilir mi?

TSK personeli, misafirlerini belirli koşulları yerine getirerek orduevlerine getirebilir. Misafirlerin askeri kimlik kartı göstermeleri veya refakatçi TSK personelinin misafir için giriş izni alması gerekir.

Orduevine Sivil Misafir Girişi

Sivil misafirler, özel etkinlikler, davetler veya resmi görüşmeler gibi durumlarda orduevlerine girebilirler. Bu girişler genellikle TSK personelinin izniyle yapılır.

Orduevine Misafir Girebilir mi 2022

Güncel yönetmeliklere göre, yukarıda belirtilen kurallara uyarak 2022 yılında da TSK personelinin arkadaşları ve misafirleri orduevlerine girebilirler.

Önemli Not:

Orduevlerine misafir girişi, ilgili birliğin komutanlığının inisiyatifindedir. Bu nedenle, giriş koşulları ve prosedürleri farklı birlikler arasında değişiklik gösterebilir. Misafir olarak giriş yapmadan önce ilgili orduevi veya askeri gazinodan bilgi almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam arkadaşınızla girebildiniz mi? Antalya askeri gazinosu'nda ben ve arkadaşım konaklamayı düşünüyoruz, arkadaşımda kart yok burada kalmak için arkadaşımla beraber girebilir miyiz tecrübeniz var herhalde bilgi verir misiniz?
  • Kart sahibinin yanında gitmesi lazım. ikincil kullanıcılar olmuyor maalesef
  • odyssey2015 O kullanıcısına yanıt
    cevap verdim
  • Yani asıl kart sahibinin de gitmesi lazım değil mi? Çünkü ben asıl kart sahibi değilim ama kartım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kart olayı nedir?

• Bu arkadaş vefat etmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Bu kart olayı nedir?

Askeri kimlikten bahsediyorlar hocam.

Askerlere ve ailelerine veriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyssey2015

Yani asıl kart sahibinin de gitmesi lazım değil mi? Çünkü ben asıl kart sahibi değilim ama kartım var

aynen asıl kart sahibinin de gitmesi gerekli
  • Anladım hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Bu arkadaş vefat etmişti

Üzdü ya Allah rahmet eylesin

• 15 temmuzda konya jet üssünü bastık kimse bişey diyemedi demek ki giriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Bu arkadaş vefat etmişti

Ölen arkadaş çakma zippo değil miydi hocam
  • Neşelimeşeodunu mu ?
  • çoğu kurallar ve esnetmeler ordaki orduevi komutanına bağlı.orduevleri kendi içinde az da olsa farklılık gösteriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.