selam arkadaşlar orginde nicki değiştirdim fakat şu an bf 4 serverlere giremiyorum ekrana şöyle bir uyarı geliyor bir gün bekledim gene olmadı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
YA ARKADAŞLAR ANLIYAN BİRİLERİ YOKMU LÜTFEN YARDIMCI OLUN BU SORUN NEDEN KAYNAKLANIYOR
orgin şifremle hesabıma giriyorum orgin launcherde bf4 tıklıyorum hemen web browseri açılıyor üst sağ köşede değişmiş olan nick im gözüküyor buraya kadar herşey gayet normal server browserden pingi en düşük olana tıklıyorum ekrana bu geliyor sorun ne anlamadım
önce origini tamamen kapatın ardından tekrar açıp hesabınıza giriş yapın sonra kütüphaden battlefield üzerinden playe basıp battleloga girin ordan seçin sunucuzu. bu hatayı bende alıyorum alma sebebim origin programında hesabıma giriş yapmamış olmam.
quote:
Orijinalden alıntı: nuriboyka
önce origini tamamen kapatın ardından tekrar açıp hesabınıza giriş yapın sonra kütüphaden battlefield üzerinden playe basıp battleloga girin ordan seçin sunucuzu. bu hatayı bende alıyorum alma sebebim origin programında hesabıma giriş yapmamış olmam.
yok senin dediğin gibi denedim olmadı bende şimdi hem orgini hemde bf 4 dü silip tekrar kuracağım kotanın anasını ağlatacak ama olsun oyunun cd leri var allahtan
orgini sildim bf 4 dü de sildim pc den tekrar kurdum olmadı anlayan birileri yokmu nere ticket atmam gerekiyor ingilizce si olan birileri varsa bana yardımcı olsun
valla arkadaş benmi yaptım yoksa sorunu orginmi düzeltti bilmiyorum ama sorunum düzeldi ben sadece masa üstünde bf 4 ikonuna sol tıkladım özelliklerden dosya konumunu aç sekmesinden __Installer dosyasına girdi burdaki dosyaları tekrar yükledim sorun düzeldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme