Şimdi Ara

Origin oyun indirmiyor acillll

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynen bu şekilde kalıyor arkadaşlar oyun indirmiyor indirme yapmıyor anca kapatıyorum origini geri açıyorum birazcık daha indiriyor yine duruyor yardım edin lütfen ya.

• İnternette sorun mu var? Offline moda aliyor olabilir kendini internet kesildigi zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a kardeşim bendede benzer sorun var Humle bundleden 5 dolara 8 oyun aldım.

daha dün %2 de dondu , ve kaldı. kapa- aç uzun sürdüğü için bekledim.

şu an ; 25% , 1.58MB / sec

5,220.61 MB / 20,385.82 MB 2:51:10 Remainig

Origin oyun indirmiyor acillll[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baran KOCA -- 19 Ağustos 2013; 13:53:36 >

• bağlantı ayarlarınızda problem olabilir.anlık net kopmaları yaşıyorsanız origin kendini ofline moda alıyordur.eğer problemleminiz düzelmiyor ise origin klasöründen bf3 dosyalarını tamamen silip yeniden indireiblirsiniz.
  • hiç acele etmeyin bence hunmbe bundle tüm sistemleri kilitledi galiba.
    3 oyun denedim sadece biri indi muhtemelen bir kaç güne düzelir.
  • bendede MOH indiriyorum %97'ye geliyor sonra %95'e düşüyor :/
  • Aynı sorun bende de var .Benim arkadaşlarım çatur çutur indiriyor ben ortada kaldım Umarın dediğiniz gibi olur .
  • Bugün ea origine update çıkardı onu indirip deneyin. ben şu an indiriyorum,

As the actual EA Humble bundle sale is a massive success, we have a way higher Origin download traffic than usual. Please stick to standard workarounds if you occur slow or issues while downloading or updating Battlefield. Keep in mind that the Humble bundle is a temporary sale and we expect the higher traffic until Sunday.

We are all happy that the Origin Humble bundle sale is such a massive success as it supports important charity projects.
    Our team thanks all contributors of this Humble bundle sale.

Your Answer HQ Team

(http://answers.ea.com/t5/Battlefield-3/INFORMATION-Origin-download-traffic-increase-during-Humble/m-p/1399260#U1399260 alıntı )
  • https://docs.google.com/file/d/0B7pUKN9TQdWCTVg2WmZoUk8ydmM/edit?usp=sharing

Ben bu dosyayı kullanıyorum. Googleda problemimi ararken bulmuştum. Bunu origin klasörüne atın. Fakat oyunu indirdikten sonra falan silin modifiye için banlanabilirsiniz diyorlardı. 2 kere denedim 2 sinde de güzel sonuç verdi. İndirme yerini başka serverdan yapıyor.

Bir de origin menüsünde beta seçeneğini işaretleyin o da işe yarıyormuş.

Kolay gelsin, sorumluluk kabul etmem, ben 2 denememde de başardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

https://docs.google.com/file/d/0B7pUKN9TQdWCTVg2WmZoUk8ydmM/edit?usp=sharing

Ben bu dosyayı kullanıyorum. Googleda problemimi ararken bulmuştum. Bunu origin klasörüne atın. Fakat oyunu indirdikten sonra falan silin modifiye için banlanabilirsiniz diyorlardı. 2 kere denedim 2 sinde de güzel sonuç verdi. İndirme yerini başka serverdan yapıyor.

Bir de origin menüsünde beta seçeneğini işaretleyin o da işe yarıyormuş.

Kolay gelsin, sorumluluk kabul etmem, ben 2 denememde de başardım.

Teşekkürler ilgi,niz için ama çözdük sorunu çoktan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.