Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok yahu beni almanız için demedim ama tesekkurler yınede boyle bir teklifte bulundugun için.Yani ben pek sewmiyorum yabancılarla oynamayı.Bi ara nerdeyse butun iyi guildlere girip cıktım ama kafama gore bi yabancıda bulamadım ben Turk lerle eglenebılıyorum ancak o yuzden dedim.Neyse artık en kısa zamanda tanısırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Samah

Yok yahu beni almanız için demedim ama tesekkurler yınede boyle bir teklifte bulundugun için.Yani ben pek sewmiyorum yabancılarla oynamayı.Bi ara nerdeyse butun iyi guildlere girip cıktım ama kafama gore bi yabancıda bulamadım ben Turk lerle eglenebılıyorum ancak o yuzden dedim.Neyse artık en kısa zamanda tanısırız

Tmm kardes rica ederim her zman kapimiz acik bu topici daha fazla mesgul etmiyelim tanitim icin acilmis nasil olsa ben sana PM atarim ordan dewam ederiz gorusmek uzere ...

Bu arada sanirim 2 tane guild tanitimi ile ilgili olmiyan mesaj oldu moderator arkadaslardan ozur diliorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic_darksun -- 12 Ekim 2006; 22:16:19 >
  • selam arkadaşlar

xavius serverında dream istanbul adlı horde taraflı türk guildi kurulmuştur. 4.gününde 30kişiye ulaştı guild şu an en düşük lvl20 kabul ediyor.

oyun içersinde Luchi(gm)ye whısp atarsanız alımınız gerçekleştirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luchi -- 17 Ekim 2006; 3:38:34 >
  • dream istanbul alımları içinde sorularınız varsa siyah.kukla@hotmail.com dan bana ulaşabilirisniz.
  • O.K
  • EU-bladefist Alliance
    Moonstar Guild

Şu anda 110 tane üyemiz var bunların 25 tanesi LVL60 Zg yapıyoruz sayımız artar artmaz MC ye başlıyacağız
    Eğer elinizin altında Yabancı guildlerde bulunan karakterleriniz varsa migrate ederseniz guildimize katılabilirsiniz...
    yada zaten Bladfistte oynuyorsanız oyun içinde Devilmanta, Boci, Hake, Suppy, Afigir, Volcano ya whisper yaparsanız
    guilde alınmanızı sağlayabilirsiniz DKP ve Ventrillo sesli iletişim sistemimiz mevcut guildde tanıdığım herkes pırlanta gibi
    insanlar :) oyunda görüşmek üzere

www.moonstarguild.com

• beyler darkspearda bi tane türk bile yok mu ya
    varsa görüşelim
  • Ahn'Qiraj serverında GuRu adlı türk guildimiz bulunmaktadır. Burning Legion dan migrate ettik (we ediyorus). Guildimis tam olarak migrate ettiği takdirde BWL we AQ40 dan başlıycas.
    Guildimisde şu anda fasla bi eksik yok.Ama bi kaç player alımı olacaktır.
    Başwurmak isteyenler geçici olarak hazırlananhttp://www.guildguru.com.tr.tc/ den başwurularını yapabilirler...
  • Arkadaşlar geçmiş topiklerde açmıştım pek bir cevap alamadım ama bu alan sadece Guild işleri için olduğundan bir msj daha atayım dedim.

EONAR EU Server ında Alliance oynayan arkadaşların dikkatine :
    Daha önceden tanışık olduğumuz ve oyundan tanıştığımız birkaç Türk bu serverda oynuyoruz gerçi oyunda öyle aynı lvl olmadıkça pek party yapıp oynamak mümkün değil ama yinede hem proffession hem loot edilen birbirinin işine yarayan itemlar ve elbette 60 lvl üstü instance ve toplu pvp bg leri yapmak için güzel bir guilda girmek yada kurmak bence en iyisi. Tabi Guild ıda açıkca iyi idare etmek lazım yoksa Guild lar ayrıyken lay lay lom oynayan arkadaşlar aynı Guild da kavga edebiliyor

EONAR EU serverında katılabileceğimiz kurulu bir ALLY Türk Guild ı var mıdır? Bilen arkadaşlardan bilgi rica ederiz. Eğer yoksa ve Türk Guild ı kurmak veya katılmak için düşüncesi olan arkadaşlar oyunda alttaki isimden benle temasa geçebilirler.
    Herkese iyi oyunlar

• www.dreamingofistanbul.com

http://img143.imageshack.us/my.php?image=siteyegirirq3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luchi -- 26 Ekim 2006; 18:35:19 >
  • Arkadaslar ben guıld arıyorm EU-bladefist Alliance lv 57 warrior ısmım dogukan eger bu serverde 1 tane ally guıldbulamazsam karakterımı trans ver edıcem bl ye yada baska bı seerver e kı en son ıhtımal olarak bl ye dusunuyorum bır ıkı guıld le konustum orda alıcaklarmıs bladefist serverınde guıld varsa lutfen oyundan bana ulasın eger baska serverlerde saglam ayrım yapmayan (obenım komsum o benım kankam gıbı :D) ally guıldı varsa guıld ve ısmını bana pm den gonderırse sevnırım cunkı burda bulamazsam degıstırıcem server ı sıkıldım ıyıce cunkı .d herkeze ıyı oyunlar
  • EU spinebreaker da turk arkadas varsa bana oyunda veya burda pm atsın. horde. yeni basladım lvl 9 shaman :) muhabbet edecek adam lazım.

oyundaki nickim shadowian
  • Selam
    server - Grim Batol Eu
    side - Horde
    guild name &site:Revolution
    Grim Batol -EU serverinde olan Horde side Türk Guildi Revolution her classdan oyuncu alımı yapmaktadır.
    Şayet ilgileniyorsanız Revolution Guild sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
    diğer serverlerden de suanda mgiration açıldıgı için oyuncu kabul ediyoruz ancak , elinizi cabuk tutmanız (migration heran kapanabilir) vede allakhazama item profilinizi cıkarıp bize linklemeniz çok iyi olacaktır.
    eğer bizim tempomuzu kaldırabileceginizi düşünüyorsanız , naxxaramas da bizimle beraber yeni bosslar denemek isteyen high end türk guildi arıyorsanız siteyi kontrol edebilir yada serverde officerlerimizle (queljin , glemrel , faramiru , drerd , xalia , khaldun , ashmede )konusabilirsiniz.

Şuanki progress durumumuz : Mc Bwl clear / ahq40 clear cthun haric temiz/ Naxx spider wing clear + razovius + noth down.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glemrel -- 30 Ekim 2006; 0:42:32 >

• EU serverlarından The Maelstromda (Horde) Bosphorus adlı yeni Türk guildimizi açtık şu anda 20 kişi kadarız bu serverda Türkleri bir araya toplamak zor çünkü oyuncular daha kalabalık serverları tercih ediyolar en kısa zamanda sayımızı arttırmak istiyoruz katılmak isteyenler bana pm atsınlar ve oyundaki nicklerini yazsınlar iyi oyunlar!
  • ben Hajnal bwl farm,aq40 ve naxx baslicak suanlık yer yok ama olursa söylerim guild icin 60 level 170+fr--full t1
  • burning legions dayım lvl 27 undead mage guild arıyorum
  • Burning Blade'de (ki yeni baslayan herkese ben bu serveri tavsiye ediyorum) Ottomans isimli ally Turk guildimiz var..Yaklaşık 60 kisiden oluşmakta!..15 kadar 60 lvl var icimizde!.. Her arkadaşa kapımız açık olmasına karşın özellikle priest(dwarf açın yeni açıcaksanız),rouge ve druid sayımız çok yeterli degil...
    Herkesi bu dunyaya katılmaya davet ediyoruz!..

cersoz@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR1970

Burning Blade'de (ki yeni baslayan herkese ben bu serveri tavsiye ediyorum) Ottomans isimli ally Turk guildimiz var..Yaklaşık 60 kisiden oluşmakta!..15 kadar 60 lvl var icimizde!.. Her arkadaşa kapımız açık olmasına karşın özellikle priest(dwarf açın yeni açıcaksanız),rouge ve druid sayımız çok yeterli degil...
    Herkesi bu dunyaya katılmaya davet ediyoruz!..

cersoz@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz!..

Guildimizin web sitesi açılmıştır. WOW dünyası hakkında çok çok geniş bilgiler bulabileceğiniz web sitemizin guild üyeleri için forum bölümleride bulunmaktadır. Üstelik Türkiye'de ilk defa Warcraft Market.

www.warcraftturkiye.com

Artık guildimizin instance takvimini sitemizden takip edebilirsiniz.

Not : Ottomans Guildmize katılmak için lütfen oyun içerisinde Mageran, Picosthekid, Ostxr, Sinlock yada Terminator'e pm atınız.

• Benim silvermoonda Ally lvl 60 Druid ve 60 hunter , Chromaggus da Horde 60 Warriorum var eğer girebilceğim bi guild varsa söleyin direk migrate ediyim.İnstanceler için tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinyağlıdolma -- 8 Kasım 2006; 4:33:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artistico

Hammerheart Progress i yawaş fakat yapısı sağlam bi guild... Dunemaul Horde tarafında
    MC /ZG farm....
    AQ20 ossirian...
    BWL de uğraşıoz...

Mutation Team Grim Batol ve Burning Legion da içinde bulunduğum bir guilddi... harbiden dağılmasa ii olurdu ama femre toplandı demiş yukarda buna gerçekten sevindim...

@ Femre : Bu arada Aziz Cerberos Frostlord 3lüsü ile BRD yapmak manyak oluodu.... :D:D

aziz frost burdayız başından beri cerbe gitti...

ama biz hala haftasonu geç saatte yapıyoruz bir yerlere run makarasına ts den muhabbet felan o biçim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.