Şimdi Ara

Orta düzeyde bilgili programlama arkadaşı arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kendimi açıklayayım başka bir mühendislik dalı bitirdim. Eğitimim süresinde programlama tekniklerini c, c++, c#, java dillerini seneler içinde öğrendim. Temel seviyede projelerde yaptım. Yakın zamanda ASP.NET'e başladım. CV'imi güçlendirecek proje yapmak istiyorum.

if,for,class,sql gibi kavramları bilen, zamanı bol(çok çalışıp 1-2 ay içinde elimizde birşey olsun istiyorum) ekip arkadaşı aryorum.

Ben asp.net/mysql veya java/android odaklı düşünüyorum ama kullanacağımız teknolojiyi ve projenin amacını beraber seçeriz. Udemy Lydana gibi hesaplarmızı paylaşabiliriz. İletişimi internet üzerinden sağlayariz, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ise görüşebilirizde.

Şuanda proje geliştiren arkadaşlar varsa, ekibinize katılmak isterim.

• Umarım bulursunuz. Çalışmalarınızı burdan akip etmek istiyorum...
  • Geçmişte C++ ile baya uğraştım fakat şuan c++'ta uğraştığım bir kütüphane yok.Şuan python ile socket programlıyorum yapacak birşey olmadığından.Fakat siz android/java odaklı düşünüyorsunuz java'da basit bir temelim var android kütüphanesini kavramam sorun olmaz.Programlama Algoritmasını işleyişini biliyorum.

iletisim skype : rahat.reyizz

bu arada bende uzun zamandır yazılım geliştirecek arkadaş arıyordum iyi oldu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 5 Şubat 2019; 17:55:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.