Şimdi Ara

Orta halli öğrenci için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarım. Konuyu yeğenim için açıyorum. Aşağıda girdiği bazı sınavların sonuçlarını atacağım. İnceleyip yorum yaparsanız çok sevinirim. Çevremizde pek fazla kaliteli okul olmadığı için birazda mecbur kalarak imam hatip orta okuluna verdiler. Ben müdür ile gittim konuştum geçen hafta okulumuz yeni olduğu için eksikler var öğretmenlerin çok sık tayini çıkıyor pek verimli değil okulumuz tarzında bir şey söyledi yetersiz olduklarından bahsetti. Biraz daha dar gelirli ailelerin çocukları olduklarından sınıftaki öğrenci profilde pek çalışkan değildi kanımca yani veliler öğrencilerle pek ilgilenemiyorlar çocuk öğretmen ne verirse onla kalıyor.

Aşağıda sınav sonuçları var. Vakit biraz geç ama bu saatten sonra neler yapılabilir? Hani etüt merkezi ve özel hoca tutacak durumları da yok. İnternet'ten hocalara geldik gibi videolar ne derece faydalı olur. Ya da hangi kitapları almalıyım? hani bu saatten sonra %5'lik dilime girmeyi falan istemiyoruz da biraz daha kaliteli okul kazanabilecek kapasitesi var. Hani sizlerden ricam bir çalışma programı şu siteye bakın şu videoları izleyin şu kitapları alın tarzında öneriler verebilir misiniz?
    Okuyup zaman ayıran herkese teşekkür ederim. Saygılarımla.

Bu yanıt yayınları 3 hafta önce

Bu da 7/24 yayınları 1 hafta önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcko1 -- 31 Mart 2019; 0:15:30 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.