Merhabalar kendi halimde gitar çalıp şarkı söylemek için bir akustik gitar arıyorum çevremde gitar mağazaları var ama aynı fiyat aralığında çokta kaliteli değiller o yüzden internetten almayı düşünüyorum. En çok güvenilen zuhal müzik ve kaliteli markalarıyla biliniyor. içimde bir korkuda var ama ya akort sapı bozuk gelirse ve iade etmek istediğimde kabul etmezlerse diye. O yüzden zuhalden alıcam sadece . Geleyim konuma benim göz hitabıma ve fiyatıda tutan bir gitar buldum sitede ama çok fazla incelemesi yok kaliteli bir markanın (takamine) gitarı o yüzden çok korkmuyorum. size göstereyim Gitar marka numarası TAKAMINE GN11M NS Akustik Gitar Şuan ki fiyatı - 5100 Özellikleri nasıl bilen anlayan biri lütfen yazsın birde ürün hakkında bir yazı var Evet gözüme kestirdiğim bu siz ne düşünüyorsunuz yakın bir zamanda bir gitarım olsun istiyorum o yüzden ne kadar erken o kadar iyi lütfen gören biri ve bilgisi olan biri yazsın iyi günler!. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itmyrandom -- 2 Nisan 2023; 11:47:53 > |
Bildirim