Bildirim
Orta sınıf 1300 tlye kadar tel önerisi
Brüder Mannesmann uç seti, 49 parça, M29893 : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/Mannesmann-29893-Tornavida-Bits-Par%C3%A7a/dp/B0055ZEQGY?ref=dlx_black_dg_dcl_B0055ZEQGY_dt_sl7_82
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Lenovo p70
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meizu Mx5
Galaxy note 3 n9005 al derim o işlemci daha çok götürür telefonu costum romlar falan en az 3 sene daha kullanırsın full hd ekran 3gb ram 32gb hafıza 4k kayıt daha iyisi yok bu fiyata -
MX5,ZenFone 2 32GB
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar birbirinizin fikirlerini eksilemisiniz sebepleri ne olaki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cinemaker
Galaxy note 3 n9005 al derim o işlemci daha çok götürür telefonu costum romlar falan en az 3 sene daha kullanırsın full hd ekran 3gb ram 32gb hafıza 4k kayıt daha iyisi yok bu fiyata
türkiye'de satılan cihazlarda 4k kayıt özelliği yok. -
Sony z serisine bir gozatin. Z3 compact bu fiyatlara bulunabiliyor
Türkiyede satılan demedim zaten istanbul bilişimden falan sıfır alınabilir ya da ikinci el temiz bulunabilir 1000tl civarına Bu telefonda yeni teknolojilerin hepsi ve fazlası var 4g,4k,3gb ram 32gb hafıza insanlar eksilemeyi alışkanlık haline getirmiş o kadar çok teknolojiden anlamayan ergenler var mı uğraşılmıyor bunlarla -
Bulabilirsen z3 compact yoksa zenfone2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X