Şimdi Ara

Osman Aysu Hangi kitabı güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Osman Aysu'nun sadece bir kitabını okudum o da Soğuk taşlar. Ve hoşuma gitmişti. Sizinde bana önerebileceğiniz Osman Aysu'nun güzel kitabı var mı? Birde sevdiğim yazarlar Orkun Uçar ama Orkun galiba yazarlığı bırakmış çünkü hiç yeni kitabı çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitapcin -- 25 Mayıs 2018; 13:54:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rapçi_ben

Arkadaşlar ben Osman Aysu'nun sadece bir kitabını okudum o da Soğuk taşlar. Ve hoşuma gitmişti. Sizinde bana önerebileceğiniz Osman Aysu'nun güzel kitabı var mı? Birde sevdiğim yazarlar Fatih Candan ve Orkun Uçar ama Orkun galiba yazarlığı bırakmış çünkü hiç yeni kitabı çıkmıyor.

Dışkısını çıkarttın dostum tadında bırak artık dün direk reklam yapıyordun şimdi sanki onla alakasızmışta araya sıkıştırmışsın gibi reklamını yapıyorsun hoş olmuyor ki millet almayı geç alacak arkadaşları almamaya ikna çalışmalarına girer bu çocukça reklam olayın yüzünden.Bak zamanında bi arkadaş kitap yazdı bunu ben yazdım dedi forumdan da gerekli desteği gördü sen neden böyle yapmıyorsun trolleme artık yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben "rapçi..." arkadaşa destek veriyorum. Örtük yaptığı reklamlar hoş. Reklam sektöründe mükemmel işler yapabileceğine "tüm samimiyetimle" inanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.