Şimdi Ara

OSMANLI AILESI KURULUYOR ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TÜM OMERTA'YA OSMANLI TORUNLARININ VAR OLDUGUNU ISPATLAMAK IÇIN OSMANLI AILESI KURULUYOR....
    100LERCE KISININ AYNI ANDA AILEYE DAHIL OLABILECEGI BIR ZEMN HAZIRLADK BU SEBEPLE AILE KURULDUGUNDA HERHANGI BIR SALDIRIYLA KARSI KARSIYA KALMAYACK (kimse cesaret edemeyeck yani). SIZDE BU AILEDE YERINIZI ALMAK ISTIYORSANIZ..:

ottomanfamily@msn.com ADRESİNE KONU KISMINA OMERTA YAZIP BIR BOSLUK BIRAKARAK NICKINIZI YAZIN POSTA ILETISIYLE GONDERIN .

:AILEYE DAHIL OLMA SARTLARI:
    -SEVIYENIZ Pickpocket VEYA ÜZERİ OLACK.
    -AİLEYE GIRIS 222.222$ DIR.
    -AILEDEN AYRILMA BEDELI 10.000.000$ DIR.

NOT: AILENIN ADININ NE OLMASI GERKTIGINE VE LOGOMUZA KABL EDILEN UYELER KARAR WERECEKTR.

SON BASVURU TARIHI : 09 / 09 / 2006 'DIR

BILGINIZE SUNULUR !!!!!!!!

ANKET ICIN TIKLAYIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floot -- 25 Temmuz 2006; 11:58:05 >

• aileye giriş 222.222$ ise ben o aileye girmem..ben türklüğümü göstericeksem de onlar görsün..haa bakın bakın bu oyunda türkler çok, bize karışmayın demenin alemi yok..oyunda da milliyetçilik yapmayalım..
    ayrıca bu 11clicklimit devam ediyor yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_elf
    aileye giriş 222.222$ ise ben o aileye girmem..ben türklüğümü göstericeksem de onlar görsün..haa bakın bakın bu oyunda türkler çok, bize karışmayın demenin alemi yok..oyunda da milliyetçilik yapmayalım..

Arkadaşm girmeyi düşnmüyorsan umursamazsın olr biter. Bzm amacımız ''bakın bu oyunda türkler çok, bize karışmayın'' mesajını vermek değil Türkleri bir catı altında toplamaktr. Nasıl ki İtalyanlar ve İspanyollar burada aile kurarak hakimiyet sürmüşse bunu biz türklerde yapabilriz. Bizm amacımız kimseye milliyetçilik yaparak ders wermek değildir.

!!!!!!!!!!!!!!!!! HeRKeS HaDDiNİ BiLSiN !!!!!!!!!!!!!!!!!

Başvuru şartları tutmayan arklar şimdiden başvurabilr. Şartlar uygun hale geldiğinde biz onlara davetiye göndeririz.

Saygılarımla.......

• -AİLEYE GIRIS 222.222$ DIR. bence bunun olmaması gerekirdi zaten haftalık crush ücretleri veriliyor ayrıca her araba satışında %10 aileye kesinti oluyor eğer üye sayısı fazla olursa giriş ücretine hiç gerek kalmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: floot

quote:

Orjinalden alıntı: dark_elf
    aileye giriş 222.222$ ise ben o aileye girmem..ben türklüğümü göstericeksem de onlar görsün..haa bakın bakın bu oyunda türkler çok, bize karışmayın demenin alemi yok..oyunda da milliyetçilik yapmayalım..

Arkadaşm girmeyi düşnmüyorsan umursamazsın olr biter. Bzm amacımız ''bakın bu oyunda türkler çok, bize karışmayın'' mesajını vermek değil Türkleri bir catı altında toplamaktr. Nasıl ki İtalyanlar ve İspanyollar burada aile kurarak hakimiyet sürmüşse bunu biz türklerde yapabilriz. Bizm amacımız kimseye milliyetçilik yaparak ders wermek değildir.

!!!!!!!!!!!!!!!!! HeRKeS HaDDiNİ BiLSiN !!!!!!!!!!!!!!!!!

Başvuru şartları tutmayan arklar şimdiden başvurabilr. Şartlar uygun hale geldiğinde biz onlara davetiye göndeririz.

Saygılarımla.......

onların hakimiyetini neden kabul ediyorsun?
    ayrıca "!!!!!!!!!!!!!!!!! HeRKeS HaDDiNİ BiLSiN !!!!!!!!!!!!!!!!!" gibi birşeyi neden yazma ihtiyacı durduğunu da anlamış değilim.sakin olmaya çalış..

• aile ne zaman kuruluyor hangi sehirde kurlcak ben Detroit deyim
  • giriş parası keşke olmasaydı zaten aile ye girince habire para verilmiyormu aileye
  • gen.tr demi?
  • abiler zaten aile üyesi olanlardan para alıcaksınız giriş ücretini 10.000$ çekip süreyi biraz uzatırsanız sevinirim çünkü bazı kişiler yeni giriş yaptı ve bazılar var ki çok yetenekli mesajımı anlayışla karşılamanızı ümit ediyorum
  • kim kuruyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.