Şimdi Ara

ÖSYM BAŞKANININ AÇIKLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "2016 lys soruları ygs barajini geçen adayları üniversite kontenjanlarına yerleştirecek uygun puanları alacak biçimde farklılaşacak"... bazı uzmanlar ygsdeki yığılma olayını cözmek icin zor soru(normal lysden dahada zor) sorabileceklerini ama adayların endişelenmesine gerek olmadığını söylüyor.Galiba bu sene kalın T boru girecek gibi geliyor
    Edit: ayrıca adayların gormediği konulardan soru kesinlikle yok denildi.Açık uçlu soru yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerde gördün bu aciklamayi link atda

• Başkanin açıklamasıni google yazip aratabilirsin"osym baskaninin aciklamasi diye"

• http://www.rotahaber.com/m/egitim/osym-baskani-omer-demir-den-lys-sorulari-ile-ilgili-onemli-aciklama-h605400.html

edit: "Kolay ve adayları farklılaştıracak derecede ayırt edici sorulardan oluşmuyor" oluşturdu. Zaten sınav sonuçlarında da bunu görmüştük .demiş birde .bu yalan lan bildiğin.demekki neymiş .inanmayacakmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael_Angelo -- 14 Haziran 2016; 19:56:49 >
  • 345 ileri düzeyinde falan olsa sınavdan sonra forumdaki 45+cıları izlemek çok keyifli olur aslında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygsden önce sınavlarımız zorlaşıyor ama bu adaylar için iyi demişti tarihin en kolay YGS si oldu. Bu açıklama yüzyılın en kolay sınavına dalalet

• quote:

Orijinalden alıntı: equilibrium7

345 ileri düzeyinde falan olsa sınavdan sonra forumdaki 45+cıları izlemek çok keyifli olur aslında

345 ileriyi bırak ortalama lysde bile o 40+ yazanlar 45+ yazanların çoğu 5er 5er düşecek.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirumar -- 14 Haziran 2016; 21:03:57 >
  • Yav bunlar benim dusuncem değilki kac yildir egitmenlik yapanlarin yorumlamalari ben kendi dusuncemi katmadim sadece bence T Boru girecek gibi dedim.Diğerleri benim dusuncem değil.

• Nasıl yani puan ortalaması yüksek olursa daha fazla kişi mi yerleşecek arkadaşım saçmalama bu iş sıralamaya bakar puan ise sadece sıralamayı belirler ne kadar kontenjan varsa okadar kişi zaten yerleşecek puan ortalaması bişey değiştirmez zaten başkanda güç sorular olacak diyor yığılma var bu sınav belirleyici olacakmış yani zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.