Şimdi Ara

ösym yksyi nasıl hazırlıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela sınavdan 40 gün önce bir bina kapatıp soru yazarlarının dünyayla iletşimi mi kesiliyor veya ösym bir sürü öğretmenden bir konudan 100 lerce soru alıp kolay orta zor yeni nesil diye kategorize edip öğretmenlerin isteği doğrultusunda hangi konudan kaç soru olcagagı belirlenip yazılım programıyla havuzdan rastgele seçilip kimse görmeden matbaaya mı gidiyor nasıl oluyor hep merak etmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathildarossa -- 8 Haziran 2020; 13:57:15 >

• Benim bildiğim hocam sınavdan önce toplanıyorlar soru havuzuna atıyorum 400 soru tazıo ekliyorlar. Sonra Herkez işine gücüne dönüyor. Yanlış olmasın sınavdan 10-15 gün önce tekrardan toplanıp kampa giriyorlar o soru havuzundan asıl yks sorularını seçip basıma yolluyorlar onlarda ayt bitene kadar merkezde kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla üni profesörleri zaten sürekli soru gönderiyor ösymye onları biriktiriyorlar sınav zamanı da gerçekten hocaları kilitliyorlar 1 ay kadar tahminimce ve soruları seçtiriyorlar sınav hazırlanınca şifreli flaşa atılıp matbaaya gönderiliyor matbaadaki kişiler de sınav bitene kadar asla kimseyle iletişim kuramıyor matba binasında yaşıyorlar bütün basımlar tamamlanıp kitapçıklar kilitli kutulara konunca okula gönderiyorlar. bu aşamadan sonra eğer herhangi bir kitapçık açılırsa zaten üzerindeki kilitler kavrıyor ve sorulara önceden bakıldığı anlaşılıyor yani soruları kitapçıktan çalmak çok zor.
    flaş bellekten kopyalama 2009-2015 seneleri arasında fetö sanıklarının itirafıyla gerçek olduğu anlaşıldı şu an o flaşı da özveri ile saklıyorlardır.
  • Kimse görmeden matbaa mı 😅 şu an bile garibanın hakkını yiyip soruları bile çalıyorlardır usta neden bahsediyorsun sen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hala soruları sınava kadar kimsenin görmediğini söyliyenler var.
  • Captainmagic25 C kullanıcısına yanıt
    2.5 milyon tyt 2 milyon ayt hocam 10 15 günde nasıl basılsın da nasıl dağıtılsın okullara daha bunların optikleri de var :/
  • Sorular çok gizli koşullarda saklanır ve basılır arkadaşlar.
    Tanrının özel kulları Feto gibi vahiy yoluyla sınavı çalanları çıkartmamiz lazım tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apotemi ve Ösym
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tanıdığım polis abiler var onlar tüm Türkiye ye 2 günde dağıtıyorlarmış basma işine gelirsek piyasanın üstündeki cihazlar var ÖSYM de onlarda Takribi 3-4 günde basıyormuş yani demem o ki sorular hazırlandıktan sonra 5-6 gün sonra sınav oluyor. Benim duyumu öyle yanlış olma olasılığı veya bu yöntemlerin değiştirilme olasılığı her zaman var

• sınav sorularını kimsenin görmediğini iddia edenler hükümetin kendine adam yetiştirdiği okulu Kartal imamhatip'in yerleştirme sonuçlarına bir baksınlar. çapa, iel gibi okullar bile bu kadar başarılı olamıyor.
  • Captainmagic25 C kullanıcısına yanıt
    olabilir hocam
  • kılık değiştirip internet kafede yazıyorlar, küçükken şahit olmuştum dedim bu adamın işi gücü yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F1FEA0C6B

2.5 milyon tyt 2 milyon ayt hocam 10 15 günde nasıl basılsın da nasıl dağıtılsın okullara daha bunların optikleri de var :/
    hocam yanlış olmasın sorular çalınırsa bir öğleden sonra yeniden basabiliriz diye dediklerini hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .-.

sınav sorularını kimsenin görmediğini iddia edenler hükümetin kendine adam yetiştirdiği okulu Kartal imamhatip'in yerleştirme sonuçlarına bir baksınlar. çapa, iel gibi okullar bile bu kadar başarılı olamıyor.
    +1 Bu kadar gencin hala Türkiye gerçeklerini kavrayamamış olması ilginç.
  • Son 1 ay 2 ay kapanıp soru yazma işi hikaye bence yoksa her sene bambaşka sınav dinamigi olurdu

• Her soruyu 0dan yazmıyorlardır fikrimce, havuzdan çektikleri de vardır mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

Bu mesaj silindi.
    kartal ihl'nin ne olduğunu, kime hizmet ettiğini, mezun olana hangi kapıları açtığını bilen biliyor hocam çamurluk izlik bir durum yok ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .-. -- 8 Haziran 2020; 18:52:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.