Merhaba Seat Leon MK3 Aracım var. arka hoperlörler yandıktan sonra değiştirmişken 2 hoperlör yerine 4 hoperlörü birlikte değiştireyim deyip, amazondan iki takım Hetz uno K165 aldım, orjinal teybin anfi çıkışı olmadığı için çeviriciye 1000 tl vereceğime 2. el hi-input girişi olan Burock BR-35.4-6 DSP aldım elimde bulunan Roadstar RDA-6150 AB Class anfiyi kullandım ancak hiç tatmin etmedi beni hatta orjinal halinden daha kötü ses veriyor gibi. henüz subwoofer ım yok alacağım. seat leon un ön konsolunda mid hoperlör bağlamak için boş yer var kaç santim bilmiyorum ancak oraya 1 adet mid hoperlör bağlayabilirim. 5 kanal veya 6 kanal anfi kullanabilirim. Hetz uno K165 in 75 watt rms si var. elimdeki bu cihazlara göre uçuk fiyatlı olmayan fiyat performans anfi subwoofer ve ön konsol için tek mid hoperlör önerisi yapabileceklerin tavsiyelerini beklerim. biliyorsunuz bu işin sonu yok onun iyisi bunun iyisi olsun derken fiyatlar uçuyor. ihtiyacım temiz detaylı ses ve yıkıcı olmayan deprem yaratmayan bass ses. |
Bildirim