Şimdi Ara

otobüs oyunu bilen varmı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
73.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: duman88

arkadaşlar ben bu adrese yeni üye oldun (birazönce) : ) siz belki bu sohbeti bitirmişsinizdir ama ben bişey gördüm http://www.scssoft.com/ bahsettiğimiz oyunun demosun bu adreste çıkmış

indiriyorum demoyu.Bakalım nasılmış.
  • bir saat diyorrrr
  • evet bi saatde iniyor.

60 MB
  • cemo kardeş bişi soracam bende indirdim masa üstünde bi simge geldi tıkladığımda hataweriyor
    sende ne oldu ?
  • NSIS Error diyor
  • Tokyo bus var bide flat out un over taken modu var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARE DEVIL

Tokyo bus var bide flat out un over taken modu var...

Bus Driver hakkında ne diye bilirsin oynadınmı hiç ben biraz önce demosunu budum yükledim ama hata weriyor
    ?
  • ps3 de oynadım oynanabilirlik çok kötü ama zevkli bi oyun grafikler iyi görevler değişik özellikle gardan yolcu alırkenki kapı açılış sesi çok hoşuma gidio tüm kontroller sende oluyor otobüsü kendin yıkıyosun kapıları sen açıosun klima açıosun falan denemen lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARE DEVIL

ps3 de oynadım oynanabilirlik çok kötü ama zevkli bi oyun grafikler iyi görevler değişik özellikle gardan yolcu alırkenki kapı açılış sesi çok hoşuma gidio tüm kontroller sende oluyor otobüsü kendin yıkıyosun kapıları sen açıosun klima açıosun falan denemen lazım...

abi anlattıkça ben çıldırıyorum ben bulammadım o oyunu : )
  • İnternetten arama ben eskişehirden aldım oyunu
  • BEN İSTANBULDAYIM BURADA BAKIRKÖYDE BİR İKİ OYUNCUYA SORDUM DAHA ÖYLE Bİ OYUN DUYMADIM SENİN İÇİN ARAŞTIRICAM DEDİ İNTERNETTEDE FORUM SİTELERİNE BAKYORUM OYUN HAKKINDA KİMSE BİŞEY BİLMİYORRR BU DEMOSUNU BULDUĞUM ADRESTEDE ÖNCEDEN HİÇ BİŞİ YOKTU SADECE OYUNUN REKLAMI WARDI ŞİMDİ DEĞİŞTİRMİŞLER BEN EN İYİSİ BAKIRKÖYDEKİ OYUNCULARA BİRDAHA UĞRAYAYIM.... : )
  • arkadaşlar başlık biraz eskimiş ama ben Bus Driver ı indirdim yükledim bitirdim ve sildim

keyif alıyorsunuz ama grafikler efektler oynanabilirlik yetersiz çok hata var çoooook geliştirilmesi lazım
  • Bus driver var.
  • arkadaşlar bus driver war ya
  • bus driver çok cırt bir oyun,2. si 18wos serisi gibi olursa süper olur,ama şu an tatmin edebilecek düzeyde bir otobüs oyunu yok.ha naparsın,ya san andreas'a otobüs indirip kullanırsın,yada 18wos serisine otobüs indirip kullanırsın..ikisinide yapıyorum ve gayet te tatmin edici
  • ßus driver var
  • Bus Driver Var ...Ama Bence Hiç Deneme Frene Sert Basınca Yolcular Kızıyor Falan Filan Zaten Kabinden Görüntüde Yok Tavsiye Etmem
  • Bus Driver var bi tek temasın sadece ptpbüs sürmek olan oyun...
    Acayip sıkıcı ve sinir bozucu bence...
  • adilazimdegilx bana oyunun linki pm olarak atarmısın??
  • iyi yakşamlar otobüs oyununu bilen varmı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.