Şimdi Ara

Otobüste yaşlılara yer verirmisiniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah 7 akşam 7 (12 saat ) çalışıyorum izinsiz eleman eksikliği olduğu için neyse akşam işten çıktım bitkin halde otobüse bindim boş yer var ve o boş koltuğa o kadar ihtiyacım var ki ayaklarım isyan ediyodu oturdum ileriki durakta yaşlı çift geldi başımda bekliyor yanımdaki adam pes etti kalktı karısını oturttu sonra bana bakıyor dik dik benimde kalkmamı bekliyo hemen uyuyomus rolüne büründüm neden biz gencler bunu yapmak zorundayız!!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne yaşlısı hamileye bile yer vermem. Sakatsa yer veririm o da acidigim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecbur veriyom dibime kadar giriyo vermezsem sonra başlıyo of puf deli ediyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar için ayrılan koltukta oturmuyosam yer vermem.

• Vermem diyenler 350 iq verenler 14 iq bu forumda.

• tiplerine gore veriyorum,şark kurnazi tipli bişeyse vermem.tonton bi amcaysa ve suratinda hafif bir nur varsa veririm.hamilelere yer vermemeye calisiyorum,bana mı seviştin bacım banane çocuk yapmayi becerebildiysen?20 milyon olmuş lan istanbul

• Kimseye vermem parasını veriyorum ha verdiğim parayı verirse bi ihtimal veririm özel yer değil araba alacak keyfine göre gitmek için.
  • Vermem tabi ki. Tabi ekstra bir sorunu varsa düşünebilirim.

• Atletik ve sportik olduğum için yer veririm.Yer verince kızların gözünde Alfa Plus'a yükselirim. O yüzden her zaman yerimi bir yaşlıya hatta genç birine bile veririm.Tek şartım araç içinde güzel kızlar olacak.Yoksa vermem.

• Güldürdün tsk

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaknight

Güldürdün tsk
    Kaslı vücudumu görmek istersen Pm at
  • Yaşlıların ayakta beklemesi onların sağlığı için iyidir. Tüm yaşlılar diyabetle, hipertansiyonla boğuşuyorlar. Kasları çok zayıf olduğu için kemikleri eriyor. Tüm bunların en büyük sebebi hareketsizlik.
    En azından otobüste ayakta beklesinler biraz enerji harcarlar. Onların kullandığı ilaçların hepsi senin benim vergilerimle ithal ediliyor unutmayın bunu.
    Yaşlılara asla yer vermeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 27 Ocak 2019; 11:54:52 >
  • Benim yanima kimse oturmuyor diye oturmuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Haberlerde de vermişlerdi bunu haklısın

• T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Üzdün kardeş😢

• Otobüs pek kullanmam , ama ankara metrosunda yer veririm zira koltuk 0.75 kişilik . Ayakta daha rahat gidiliyor yoksa herkes omuz omuza .

• Herhangi bir engeli yoksa vermem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.