Şimdi Ara

Otomatik ödeme talimatını unutup bayiye ödeme yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam babam ziraat bankasında otomatik ödeme talimatı olmasına rağmen unutmuş ve 2-3 kere gidip aynı zamanda bayiye ödemiş telefon faturasını , müşteri hizmetlerini aradım ikisinden biri düşer yada ödendi olarak gözükür dedi , ancak ben şundan şüphelendim bir anda bayideki eleman ödenmemiş abi diyip ücreti tahsil edip parayı cebe atamaz mı ? , yarın bayiye gidip dekontları alacağım , verirler herhalde dekontları ?

• Bayi ödemesi sisteme geçmiştir, banka sisteminde ‘ödendi’ görünür ve banka, olmayan borç için tekrar para çekmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom’a açtığını var sayarsak online işlemlerden bak dekontu görürsün
    Hesaptan otomatik ödemen varsa son gün ödeme yapar
    Sen erken ödeme yaparsan hesaptan ödenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

Bayi ödemesi sisteme geçmiştir, banka sisteminde ‘ödendi’ görünür ve banka, olmayan borç için tekrar para çekmez.
    Banka otomatik ödeme talimatını gerçekleştirdikten sonra bayiye gidip ödeme yaptığı da olmuş babamın , bayideki eleman numara çekemez mi babamda hep nakit vermiş paraları ,nasıl ispatlayacaz verdikleri ufacık fişide atmış ? bayide çıkmaz mı dekontlar ?
  • bankayı aradım neyseki otomatik ödeme talimatı gerçekleşmeden babam gidip ödemiş hep bayiye , sadece bu ayınki ni ödememiş oda otomatik olarak ödenecek banka tarafından
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Belli bir yaşın üstündeki ve yeni ödeme yöntemlerinden anlamayan insanlar genelde nakit ödeme yapmayı tercih ediyor.
  • Ödeme yapıldıysa, banka yeniden tutar çekimi yapmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.