Şimdi Ara

OTOMOBİL YEDEK PARÇALARINI 10 DA 1 FİYATINA ALABİLECEĞİNİZİ BİLİYOR MUYDUNUZ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
12
Favori
6.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: decsan

Ebayden de siparis edebilirsiniz. Fiyatlar orada ucuz degil burada coooooook pahali.

+1
  • teşekkür ederim. Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar parçam 6 günde elimde resmini çektim müsait olunca koyarım. Bu işten 856 tl kar ettim. Kahrolsun Nissan Türkiyenin fahiş fiyat politikası.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Ekim 2012; 8:49:38 >
  • Aracımın hemen hemen tüm mekanik parçalarını yurt dışından aldım, öyle olmasa zaten yanmışız :) bir de senin şu siteye bakayım neler varmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • site güzel. aynı şahsın ebay'de de satışı var. ben genelde ebay.com, ebay.co.uk. orada da bulamazsam ebay.de ye bakıyorum.
  • Paspaslar ingilterede kullanılan araçlar için, dikkatli olmak lazım
  • Önemli bir nokta: eğer mal bedeli 150 USD (kimi gümrükler 150 Euro olarak yorumlamışlar) geçiyorsa gönderiniz paket postanesine gidiyor ve orada gümrük bedelini ödeyerek almanız gerekiyor.

Büyük bir bedel olmuyor genelde ama zaman zaman büroktatik tarafı epey uğraştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalcin Arsan

Önemli bir nokta: eğer mal bedeli 150 USD (kimi gümrükler 150 Euro olarak yorumlamışlar) geçiyorsa gönderiniz paket postanesine gidiyor ve orada gümrük bedelini ödeyerek almanız gerekiyor.

Büyük bir bedel olmuyor genelde ama zaman zaman büroktatik tarafı epey uğraştırıyor.

İlave ekleme:

Aldığınız ürün Gümrük Kanununda ithal edilmesi serbest kategorilerde olmalı örneğin kozmetik ya da bitkisel ilaç alsanız dahi gümrükten alamıyorsunuz.
    Adınıza kayıtlı bir araç ve ruhsatı yanınızda olmalı teslim alabilmek için.
    Aldığınız ürün üzerinize kayıtlı aracın marka model olarak uyumlu olmalı. Örneğin aracınız Honda aldığınız ürün Toyota ise, teslim alamıyorsunuz.
    Satın almış olduğunuz ürünün paypal çıktıları ve ödeme yaptığınız kredi kartı ektrenizi ibraz etmek durumundasınız yoksa teslim alamıyorsunuz.
    Tüm bunlar uygun ise, Gümrük vergisini ödeyip ürünü alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her gün şöyle 3 paylaşım olsa forumda avrupa kalite ödülü alırız.
    Helal olsun eline koluna sağlık.
    Ben de ebayi önereyim bu işler için.
  • Serviste 1000 lira olan parçayı netten 100 liraya aldım desen anlardık hocam
  • faydalı konu,
    emeğinize sağlık.
  • Benimde almera tekna aracımının delik cam suyu deposu için servise sorduğumda 447 tl gibi fiyat vermişlerdi.Biraz internette araştırma yapınca evime 10 dakikalık bir yedek parçacıda 90 tl ye kutusu ile sıfır bulmuştum.İnternet kullanılımı artıp sanal ticaret geliştikçe parçası pahalı diye binilemeyen araçlara ilgi artacaktır.
  • super paylasim.
    burda 4000 liraya tamir edilen otomatik sanzimanin tamir edilmis cikmasi ABD de 300$.
    fakat nasil gelir kaca gelir orasi ayri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan bey oto çıkma parça dükkanı açmış 2 sene olmuş hocam mevzunun üstünden geçeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.