|
Bildirim
mesut çevik mümkünse oyun yorumlamasın.
|
Mesut Çevik in gevşek oyun yorumları yüzünden izlemeyi bırakmıştım. Bu hafta teknoseyir kısa çıkınca tekrar izledim. God of War kısmından sonra tekrar izlememek üzere videoyu kapattım. Bu yaşta bu kadar editörlük yapıp nasıl böyle sığ olunur aklım almıyor. 1 saat oynamış mekanlar küçük diyor sen 1 saatte ne gördün acaba ? 1 saat oynamış 8.5 gibi duruyor diyor bu kafadan bende istiyorum
|
MEsut Çevik :D
Önceden UNCHARTED 4 için, bu oyun çok fazla abartılıyor diyordun. Oyunu beğenenleri fan olarak lanse ediyordun ama şimdi aynı cümleleri sen kuruyorsun çok enteresan :D Birde Bond filminde, bahsettiğiniz motosiklet çekimi için, çatıya zarar gelmesin diye motorun geçeceği yerlere plastikler yerleştirildi, kırık olan kiremitlet düzeltildi. Ama o çatı zaten çok kötü olduğundan ve o dönem, tarihi yer için nasıl çekime izin verirsiniz diye yaygara koptuğundan, olay bond filmi çekimlerine patladı. Demek istediğim orası zaten harabe gibiydi :D Adamlar tam tersi, bizim göstermediğimiz saygıyı göstermişlerdi oraya. |
Mesut witcher 3 için sıkıcı ya bıraktım ben demişti hatırlatalım :D
|
Turkiyede hersey dert
|
Mesut abi seni severim ama sen oyun yorumlama abi..ekran kartı ,teknoloji bilgilerin harika bırak öyle kalsın..:)
|
Mesut abi oyunla ilgili yorumlarına devam et God of war'a yaptigin yorumlara katılmasam bile farklı yorumların olması güzel bir sey bence. Enis abi ile beraber böyle devam edin şahsen ben eğlenerek izliyorum..
|
Mesut çevik zamanında unc4 ‘üde kötülemişti . Oyun hamuru gibi , dağlar gerçekçi gözükmüyor, renkler bir tuhaf gibi yorumlar yapmıştı .Sonra yanıldığını kabullendi şimdi de harika grafikleri var diyor :)
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 14 Nisan 2018; 17:34:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herhangibirkullanici -- 14 Nisan 2018; 17:23:59 > |
|
|
|
|
|