Şimdi Ara

Outlook Hk..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Arkadaşlar şirketteki mail adresimi evdeki outlook hesabı ile eşleştirmek istiyorum.Resimli anlatımlar var ama hesap oluşturuken POP3 sunucusu seçmek gerekliymiş ben en üste yer alan farklı bi sunucu seçtim.Olmadı.Baktım demin ilettiğim gibi sunucu değişmesi lazım sanırım fakat değiştiremiyorum outlook açılınca bir pencere açılıyor "outlook hesapları yapılandırılıyor" şeklinde uyarı veriyo sonrasında "Microsoft Exchange server bağlantısı yok yapılandırılması gerekli" diyor tamam dediğimde farklı sayfa açılıp 2 kutucuk çıkıyo ilkinde "Mic Exchange sunucu adı" istiyo sanırım diğerinde "posta kutusu" isteniyo tamam bastığımda kapanıyo .Nasıl olucak. Bilen biri bilgisini paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler

Outlook Hk..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaotik

Selamlar. Arkadaşlar şirketteki mail adresimi evdeki outlook hesabı ile eşleştirmek istiyorum.Resimli anlatımlar var ama hesap oluşturuken POP3 sunucusu seçmek gerekliymiş ben en üste yer alan farklı bi sunucu seçtim.Olmadı.Baktım demin ilettiğim gibi sunucu değişmesi lazım sanırım fakat değiştiremiyorum outlook açılınca bir pencere açılıyor "outlook hesapları yapılandırılıyor" şeklinde uyarı veriyo sonrasında "Microsoft Exchange server bağlantısı yok yapılandırılması gerekli" diyor tamam dediğimde farklı sayfa açılıp 2 kutucuk çıkıyo ilkinde "Mic Exchange sunucu adı" istiyo sanırım diğerinde "posta kutusu" isteniyo tamam bastığımda kapanıyo .Nasıl olucak. Bilen biri bilgisini paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler

Outlook Hk..

Outlook'u açın.
    Araçlar menüsünü tıklayıp E-posta Hesapları... seçeneğini tıklayın,
    Yeni e-posta hesabı ekle'yi ve ardından İleri'yi tıklayın.
    Radyo düğmesini tıklayarak sunucu türünüz için IMAP'i seçip İleri'yi tıklayın.

Aşağıdaki bilgileri ilgili alanlara girin:

Kullanıcı Bilgileri
    Adınız: Adınızı, giden iletilerin Gönderen: alanında görünmesini istediğiniz şekilde girin.
    E-posta Adresi: Tam e-posta adresinizi girin (kullaniciadi@xxxxxxx.com).

Sunucu Bilgileri
    Gelen posta sunucusu (IMAP): imap.xxxxxx.com
    Giden posta sunucusu (SMTP): smtp.xxxxxx.com

Oturum Açma Bilgileri
    Kullanıcı Adı: Tam e-posta adresinizi girin (@xxxxx.com veya @alaniniz.com kısımlarını içerecek şekilde)
    Parola: xxxxx şifrenizi girin.

Şunları da eklemek istedim,
    -------------------------

Diğer Ayarlar...'ı ve ardından Giden Sunucusu sekmesini tıkla.
    "Giden sunucum (SMTP) için kimlik doğrulaması gerekiyor" seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin ve Gelen posta sunucum ile aynı ad ayarlarını kullan'ı seçin.

Gelişmiş sekmesini tıklayın ve Gelen sunucusu (IMAP) altındaki 'Bu sunucu şifreli bir bağlantı (SSL) gerektirir' seçeneğinin yanında bulunan kutuyu işaretleyin. Ayrıca, Gelen sunucusu (IMAP) kutusuna 993 yazın.

Giden Sunucusu (SMTP) altındaki 'Bu sunucu şifreli bir bağlantı (SSL) gerektirir' seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin ve Giden Sunucusu (SMTP) kutusuna 465 yazın.
    Tamam'ı tıklayın.

Hesap Ayarlarını Sına...'yı tıklayın. 'Tebrikler! Tüm testler başarıyla tamamlandı' iletisini aldıktan sonra Kapat'ı tıklayın.

İleri'yi ve ardından Son'u tıklayın.

İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi URHAN -- 31 Temmuz 2011; 23:42:56 >

• Evet yalnız sorun şu ki bu sayfa aççıkken araçlar menüsüne tıklayamıyorum.Ufak pencere açıkken tıklanmıyor.Tamama bastığımda outlook kapanıyor..
  • O zaman Outlok kapatın. Daha sonra Denetim masasından Posta yı tıklayarak aynı işlemleri yapın.
    Ok.
  • Allah razı olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret database hk.
    12 yıl önce açıldı
    CIA uygulaması hk.
    12 yıl önce açıldı
    Linux komutları hk.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.