Arkadaşlar kolay gelsin overlock konusunda pek bir bilgiye sahip değilim ama yapmayı düşünüyorum performans artışı sağlamadı diyen yok çünkü :) yani overlock yapacağımız zaman galiba ram in ayarını falanda yapmamız gerekiyormuş deteyla anlatırsanız çok sevinirim. Kullandığım bileşenlerim
Anakart = Asus M4N68T-M V2 İşlemci = Amd Athlon II X2 270 3.4 Ghz Ram = Kingston 2x 2gb 1333Mhz Ekran Kartı = Sapphire Hd5750 1gb Ddr5 Power Supply = Power Cooler 500w Kasamda toplamda 3 adet fan var Önde 12cm - Arkada egsoz fanı 12cm ve yan kapakta 12cm fan var kullandığım işlemci soğutucum orjinal soğutucusu overlock sonrasında onuda değişip daha iyi bir soğutucu almayı düşünüyorum yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Overclock'tan önce Core Unlocking'i bir deneyin. Çift çekirdek işlemciniz var. Belki bir ya da 2 çekirdek daha açabilirsiniz. Üstüne yine overclock olur. Performans bayağı artar.
BIOS'tan Core Unlocker bölümünden bir deneyin. Önce 3. , başarılı olursanız 4. çekirdeği açmayı deneyin.
cevabınız için teşekkür ederim bu akşam bi deneyeceğim söylediğinizi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme