Şimdi Ara

Öyle Utanıyorum Ki... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Millet çatur çutur sevisiyor da siz mesajla sanal seks yapınca mı dokunmus abine !

Kızla ilişkiye girip ortada bırakmamıssın,kızı herhangi bir sekilde kandırmamıssın. Her dogal erkek gibi,her dogal çift gibi telefonda sanal seks yapmıssınız ki bunda kızılacak,utanılacak bir sey yok. Abinin çocugunu leylekler mi getirmis ?

Ayrıca kaliteli kız öyle ölçülmez. Kaliteli kız öpüsmez,kaliteli kız sevismez,kaliteli kız sanal seks yapmaz vsvs mantıgınla gidersek kaliteli kız evlenmez ve kaliteli kız çocuk yapmaz da dememiz gerekir. Oysa sevgilinin bütün onları sadece seninle yasaması kalitesiz oldugu anlamına gelmez.

Orda senin yapacagın tek şey ; ''Hasta etme lan adamı,ne karıstırıyon lan özelimi'' demekti.
  • abin seni halen cocuk saniyor sanırım ? yaşin küçük oldugu içinde daha fazlasina aklin ermiyecegini ve kizla daha fazla ileri gidebilcegin içinde böyle sölemiş olabilir..
    yaşlarimiz eşit çünkü böyle şeyler benmde başima gelmişti annem güzel fircalamişti
    hemen karar verme bence daha yaşin 17 evlilige kadarda okul askerlik vs vs derken rahat 6 7 yil..
    daha neler cikar kimbilir (.
  • DERS....Her gün akşam uyumadan önce bütün mesajlar ve çağrılar silinecek..Lüzumsuz evhamlardan uzak durulacak..Daha önünde yaklaşık 10 yıl var amigo...Sen kim evlenmek kim ?...Önce bir avuç dolar biriktirmen lazım..Şerif kızını cıbıl kovboya vermez..Durum böyle böyle...Git abine söyle...Haaa ilave olarak İYİ , KÖTÜ VE ÇİRKİN....Filmini izlemen lazım.. NOT. Utanılacak hiç bir durum yok. Yüreğini sağlam tut..Evham yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Mayıs 2011; 12:46:07 >
  • Sen takma kafana hiçkimseyi , bildiğinden de şaşma boşver dilin kemiği yok herkes konuşur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: - - Stalker - -

quote:

Orijinalden alıntı: TheDefiler

Abinin kızma sebebi , biraz akraba da oluyor dedin ya ondan dolayı olabilir . Ancak arkadaşların da dediği gibi bu senin özelin ve unutkanlık kaynaklı birşey mezajları silmemen .
    Ne şekilde olursa olsun müdahale hakkı yok . Ama beni dinleyecek olursan , ki bunu bir dost olarak söyleyeyim sana ; karşına neler çıkacak ne ciddi ilişkiler göreceksin envaisi bilmem nesi derken nasibinde olanı alacaksın o yüzden sen şimdi çokta canını sıkma zamana bırak herşey yoluna girecek merak etme .

Dipnot :

Bir kızı %100 değiştiren 2 faktörü de göz ardı etmeyelim ;
    1 - Üniversite hayatı (ki bu çok etkilidir)
    2 - İş hayatı (kendi parasını kazandığında kendini güçlü sanıp kimseye ihtiyacı olmadığını düşünmelerinde uber rol oynar)

Sen dinle beni ilişkini de nasıl istersen öyle yaşa ama bak buraya dikkat çekiyorum ; Sakın o kızı kullanıp ortada bırakma ve evlenme sözü vaad etme sakın .

Gözlerinden öpüyorum .

Çok Teşekkürler Çok Samimisin. Gaziantepte Düztepe Kızları Dediğinde Sevdiğine Ne Derece Bağlı Oldukları Anlatılır.O Konuda Pek Şüpem Yok. Kızı Kullanıp Ortada Bırakmayacağım Kesinlikle. Çok Teşekkürler :)

Elbette orada yaşayan sensin sen bilirsin tabi ne olduğunu , unutma ki istisna diye birşey var :):) Herkes öyle olacak değil ya , sen tedbirini al takdiri Allah'a bırak ;)
  • 16 yaşında tanıştım kız arkadaşımla 23 yaşındayım şu an . 7 sene oldu evlilik için 7 sene daha beklerız . Çok erken girme evlilik mevzularına sonra çok fena böğründe kalıyor arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Millet çatur çutur sevisiyor da siz mesajla sanal seks yapınca mı dokunmus abine !

Kızla ilişkiye girip ortada bırakmamıssın,kızı herhangi bir sekilde kandırmamıssın. Her dogal erkek gibi,her dogal çift gibi telefonda sanal seks yapmıssınız ki bunda kızılacak,utanılacak bir sey yok. Abinin çocugunu leylekler mi getirmis ?

Ayrıca kaliteli kız öyle ölçülmez. Kaliteli kız öpüsmez,kaliteli kız sevismez,kaliteli kız sanal seks yapmaz vsvs mantıgınla gidersek kaliteli kız evlenmez ve kaliteli kız çocuk yapmaz da dememiz gerekir. Oysa sevgilinin bütün onları sadece seninle yasaması kalitesiz oldugu anlamına gelmez.

Orda senin yapacagın tek şey ; ''Hasta etme lan adamı,ne karıstırıyon lan özelimi'' demekti.

Burada Sana Katılıyorum. Zaten o Kız İlk Kez Benimle Yapıyorsa İlk Elini Tuttuğu Kişi Bensem Bellidir Zaten Neyin Ne Olduğu. Ayrılıp Tekrar Barıştık 5 Ay Geçmişti Aradan. o 5 Ay İçinde İstediğini Bulabilirdi.... Emin Olun Ki Bu Kıza Bu Kadar Güvenmesem Sevmesem İlişkiye Dahi Girmem. :) Teşekkürler Değerli Yorumlarınız İçin :)
  • Takma kardeşim..

Abin gerekli nasiyatı vermiş..

Kızıda sıkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Death

Takma kardeşim..

Abin gerekli nasiyatı vermiş..

Kızıda sıkma

Eyvallah Kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.