Şimdi Ara

Oynayamıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna 2 ay önce başladım 3 hesap değiştirdim ve ne yazık ki şampiyonlar, skilleri, map özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok + iğrenç oynuyorum, minyonları bile zor kesebiliyorum kendime göre bir şampiyon bulamadım lütfen yardım edin çok eziğim Öğretebilecek birisi varsa pmden ulaşsın
    lütfen

• usta yi al ve su gibi ak qnq
  • Herkese hitap eden bir oyun değil ki moba. Sana göre değilse zorlama. Zorla güzellik olmaz.
  • Senin sorunun kendine göre bir şampiyon bulmak değil.Senin sorunun oyunun temel kurallarında.Lol resmi forumunda veya buradada olabilir temel kuralları öğreten birçok konu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

Herkese hitap eden bir oyun değil ki moba. Sana göre değilse zorlama. Zorla güzellik olmaz.

Adam sevmiş ki oynayabilmek için yardım istiyor.

Eğer gerçekten sevdiysen devam et oyna, oyna oynadıkca gelisecek.(insanların sinir sağlığı için botlarla oyna daha çok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

Herkese hitap eden bir oyun değil ki moba. Sana göre değilse zorlama. Zorla güzellik olmaz.

Eğer gerçekten sevdiysen devam et oyna, oyna oynadıkca gelisecek.(insanların sinir sağlığı için botlarla oyna daha çok)

Gerçekten çok sevdim wow filan oynayabiliyorum tam olarak cevabı senden aldım
  • quote:

quote:

Bende fulbolu seviyorum ama yeteneğim nasıl oynayayım ? Her şey herkese uyacak diye bir kaide yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayatai -- 15 Ağustos 2013; 11:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hand of Hades

Arkadaşlar oyuna 2 ay önce başladım 3 hesap değiştirdim ve ne yazık ki şampiyonlar, skilleri, map özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok + iğrenç oynuyorum, minyonları bile zor kesebiliyorum kendime göre bir şampiyon bulamadım lütfen yardım edin çok eziğim Öğretebilecek birisi varsa pmden ulaşsın
    lütfen

Hocam şimdi benim de senden pek farkım yok 2-3 ay oluyor başlayalı. Bu forumu keşfetmesem ben de hiçbir şey bilmeyen master yi ci olurdum. Ama bak ben blue red nerde bilmezdim. Gittim jungle geliştirdim hem yerleri öğrendim hem de yeni bi lane öğrenmiş oldum. Minyona sadece last hit yap. Şampiyon konusunu bilemem benim hep istediğim oyuna başlamadan bannerlarda gördüğüm bi champ vardı onu aldım maşallah onunla döktürüyorum oynarken ama yeni champ denerken oluyor bana da ezik kalma durumu. Alışırsın biraz daha oyna bu forumdan da yararlanmayı bil.

• quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

quote:

Orijinalden alıntı: Hand of Hades

Arkadaşlar oyuna 2 ay önce başladım 3 hesap değiştirdim ve ne yazık ki şampiyonlar, skilleri, map özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok + iğrenç oynuyorum, minyonları bile zor kesebiliyorum kendime göre bir şampiyon bulamadım lütfen yardım edin çok eziğim Öğretebilecek birisi varsa pmden ulaşsın
    lütfen

Hocam şimdi benim de senden pek farkım yok 2-3 ay oluyor başlayalı. Bu forumu keşfetmesem ben de hiçbir şey bilmeyen master yi ci olurdum. Ama bak ben blue red nerde bilmezdim. Gittim jungle geliştirdim hem yerleri öğrendim hem de yeni bi lane öğrenmiş oldum. Minyona sadece last hit yap. Şampiyon konusunu bilemem benim hep istediğim oyuna başlamadan bannerlarda gördüğüm bi champ vardı onu aldım maşallah onunla döktürüyorum oynarken ama yeni champ denerken oluyor bana da ezik kalma durumu. Alışırsın biraz daha oyna bu forumdan da yararlanmayı bil.

Teşekkürler

• quote:

quote:

ya da sağılığın için tr de başlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • minyon kesemiyorsan ormancı ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master ustası yi al
  • Pro denilen adamlar 2-3 ay oynayıp çelınçır olmadı adamlar 2010-2011 den beri oynuyor ki ondan önce Dota oynayanıda var. Eğer iyi oynamak istiyosan yolun çok uzun.
  • Usta Yi gibi basit heroları al.Botlarla oyna.Minyonları da kesme sadece son vuruşu al.Ks at.Oyunu oynadıkça öğrenirsin.
  • Ashe ile başlıyabilirsin
  • Oyunla ilgili her türlü sorunuza cevap veririm. Pm atın yeter
  • Özel oda kur hiç bir bot atma 40-50 dakika boyunca sadece son vuruş yapmaya çalış gerçekten faydasını görüyorsun
  • Yi al mouse'da ve q da sorun yoksa penta bile atarsın.
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için

@Bellatrix_Lestrange ks atınca ana avrat küfür yiyorum türk serverinda botlarla oynayacağım teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.