Şimdi Ara

Oyun bundan ibaret işte arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun böyle oynanır ne diye pahalı deste kullanıp 30dk süren oyun oynuyorsunuz ki.Tur 4 lethal

Oyun bundan ibaret işte arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 28 Haziran 2017; 19:30:6 >

• Kardeş biraz daha açar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avni86

Kardeş biraz daha açar mısın?

yani demeye çalışıyorum ki oyun aggrodan ibaret diz diz rakşp alan atmazsa kazan atarsa kaybet hızlı oyun.
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    onu anladım da decki paylaş mânâsında demiştim
  • You Win This One Friend

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agrro druid bende de var fakat aggro deste sevmedigim icin oynamiyorum onunla. Dediginize katiliyorum aggro destelerdem gına geldi artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazı tura atar gibi aggro deck sevmiyorum. Buna ek olarak yarım saat süren aşırı ağır control decklerden de nefret ediyorum. Bu oyunda bence en keyif veren desteler tempo olanlar. Kartlar da keşke bu keyfi yaşatacak şekilde tasarlanırsa süper olur.
  • karşına iyi çekmiş bir taunt warior gelirse bişey yapamıyorsun. tauntları geçene kadar adam boardu dolduruyor. ayrıca casual da millet ya deste deniyor ya görev yapıyorlar orada aldığın başarı bir kıstas değil. illa agro iyi yada pahalı deste iyi diye birşey yok. iyi çeken kazanıyor oyunun tek kıstası bu oldu artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngn

karşına iyi çekmiş bir taunt warior gelirse bişey yapamıyorsun. tauntları geçene kadar adam boardu dolduruyor. ayrıca casual da millet ya deste deniyor ya görev yapıyorlar orada aldığın başarı bir kıstas değil. illa agro iyi yada pahalı deste iyi diye birşey yok. iyi çeken kazanıyor oyunun tek kıstası bu oldu artık.

taunt warriorun kartları tempo odaklı değil 5 mana verip 3-6 taunt oynuyorsun 3 mana verip 1-4 taunt oynuyorsun druid her türlü masayı elinde tutar.
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    agro druide karşı ağır üstünlüğü var. aggroya karşı zaten tempo koyman mümkün değil. her türlü çoğalıyor boardda. o yüzden oyunu late game e taşıman lazım. 5 manada sadece 3-6 lık tauntu yok. brawl var fishes ve comboları var destenin maksadı oyunu taşımak.
    late game de her türlü kaybediyor agro zaten. tekrardan söylüyeyim çok iyi çekmişsse agro zaten bişey yapılamıyor.
  • Aggro>Mid-range,tempo>Control>Aggro oyun esas itibari ile deste mimarisi açısından; bu taş makas mekanizmasında ilerliyor diyebiliriz. Tabii kart çekimi ve şans da büyük faktör bu oyunda.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.