Şimdi Ara

Oyun Çeviri ve Yerelleştirme İstekleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Hem kendimi geliştirmek hem de insanlara yardımcı olmak amacı ile oyun çevirisi yapmayı düşünüyorum. Zaman sıkıntım yok. Uzun hikayeli ya da RPG oyunlarını çevirmeyi düşünmüyorum. Daha basit ve dosya ayarlarıyla uğraşmayacağım Unity oyunlarını çevirebilirim. Oyun çevirisi ve yerelleştirme istekleriniz varsa yazabilirsiniz. Bu benim ilk projem olacak o yüzden varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• Skyhill:Black Mist

Bu oyuna bir bakın, eğer beğenirseniz dil dosyalarını size atıp detaylı bilgi veririm.

• Hocam oyuna baktım. Puanı %54 ve toplam 50 tane falan yorum var. Daha bilindik ve insanların oynadığı bir oyuna yama yapmak isterim. Eninde sonunda bir kaç kişi indirecekse pek de anlamı yok gibi geliyor bana. Puanı yüksek olsaydı yine de yapmaya çalışırdım.

• Haven. Başkası yapmıyorsa güzel olabilir

• Oyunun %94 oranında olumlu yorumu var. Oyun güzel ve potansiyeli var gibi ancak RPG olması beni biraz korkuttu. Eğer siz oynadıysanız nasıl ? Çok fazla text yoksa sıkıntı yok ama RPG oyunları bu konuda zengin olduğu için kesin bir şey diyemiyorum.

• This is the police çevirebilirsin.Oyun motoru redditte unity olarak söylemişler.Rpg değil.Seversen bunun 2. oyunuda var oda çok güzeldir.

• Şuanda zaten çeviren bir grup var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sunset Overdrive olabilir

• Psychonauts olabilir. Tim Schafer'ın "hidden gem" denilen oyunlarından biridir. İkinci oyun Microsoft çatısı altında geliştiriliyor. Çıkışına yakın daha çok kişinin de ilgisini çekebilir.

Binary Domain de değeri az bilinen TR'ye çevrilmemiş oyunlardan ama çeviri aracı olmadığını hatırlıyorum. Belki birisi yardımcı olur.

• Sunset Overdrive aklımda, çevrilmeye değer gibi. Psychonauts 2005 yılında çıkmış. 2021 yılında pek kimsenin yüzüne bakacağını zannetmiyorum :D Eminim ki güzel oyundur ancak dediğim gibi zor. Ama yine de ciddi istek varsa ona da bakabilirim.

Şuan Spiritfarer'ı yapmayı düşünüyorum bakalım.

• Spyro Reignited Trilogy ' bu oyun şuan indirimde steam de

• This is the Police oyununu çeviren grupların hepsi yarım bıraktı. Şuan aktif çeviren grup yok. Başlangıç için uygun bir oyun olur diye düşünüyorum.

• Yakın zamanda ikinci oyunu çıkacak ve çıkışıyla birlikte gamepass'de olacak. İlk oyuna da böylece rağbet artacaktır ama sizin kararınız tabii ki.

• rebidem R kullanıcısına yanıt

Bir kaç grup çeviriyi iptal etmiş ancak şu stüdyoda son yorumlarında sadece askıda olduklarını belirtmişler. Ama ciddi istek varsa yapabilirim yine de.

• Commandos 2 HD Remaster

• Bir adventure çevirmeni olarak size eğer ingilizcenizi geliştirmek için çeviri yapacaksanız bir adventure oyunu çevirmenizi öneririm. Örneğin aşağıda linkini bıraktığım Broken Sword 2 çevrilmeyi bekleyen harika bir adventure oyunudur. Hikayeli ve konuşmalı bir oyun olduğu için de ingilizcenize çok katkıda bulunacaktır.

https://forum.donanimhaber.com/broken-sword-2-the-smoking-mirror-remastered-istek--142339954

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.