Şimdi Ara

Oyun çok değişti mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden 2 exp paketi vardı 3. geliyordu şuan nasıl oyunun durumu. p2w halen devam ediyor mu ?

edit: p2w anlayışınız çok yanlış. ben sabah akşam oynayıp kart kasacağım adam parayı basıp kartı alacak. yok öyle bir şey.

edit 2: oyunu indirdim. benim deckler yalan olmuş. bi paladin rush deckim vardı rank 22 de yapmıyor . yenisini yapacağız hayırlısıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microlap -- 29 Temmuz 2016; 9:55:28 >

• Oyun hiç bir zaman p2w olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

Oyun hiç bir zaman p2w olmadı.

oldu hocam emin olun. 2 eklenti paketi varken paketlerden düşen kartlar çok op idi. o kartların çoğu desteye eklenirdi. bence bu başlı başına büyük bir p2w
  • Bütün kart paketleri ve expansion'lar her zaman için oyun içi gold ile de satın alınabilir. Expansion'lar gelmeden önce zaten haberi veriliyor , şu an yeni bir eklenti için haberler var ve insanlar şimdiden gold biriktirmeye başladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 22 Temmuz 2016; 12:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

Bütün kart paketleri ve expansion'lar her zaman için oyun içi gold ile de satın alınabilir. Expansion'lar gelmeden önce zaten haberi veriliyor , şu an yeni bir eklenti için haberler var ve insanlar şimdiden gold biriktirmeye başladılar.

gold olayı yeni mi geldi ? eskiden kristal biriktiriyorduk
  • microlap kullanıcısına yanıt
    O da hep vardı.
  • p2w değil de pahalı desteler var tabi cw her zaman pahalıydı şimdi n'zoth desteleri var. ancak 2k dust değeri olan desteyle rank 5 rahatça olunabiliyor sezon sonu 400 dust için.
  • oyun hep pay2win di
  • Bence C'Thun Gelince oyun bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun asıl classicteyken p2w'di gvg gelince 600 dustlı face hunter destesiyle legend olabiliyordun nesi p2w bunun.

• C'thun olayına katılıyorum bıktım ondan yahu
  • Nasıl ranklerde oynuyorsunuz anlamıyorum c'thun deckleri warrior haricinde rank 10 altında işe yaramayan deckler.
  • Tamamen olmasa da p2w olduğuna katılabilirim.
    2014ten beri oynuyorum. Yok öyle bir dünya.

• kendi p2w anlayışın yanlış olduğu yetmiyormuş gibi milletin bildiğine laf atıyosun :D p2w para vermeyen oyuncunun veren oyuncuya ulaşamadığı durumlarda kullanılır. oyuna hiç para vermedim ve güncel deckler için yetip artan bi collectionım var. so know your fact

sen para vermedigin icin bu expansiona ulaşmanı engellediler mi? hayır. o zaman p2w diyemezsin nokta.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

sen para vermedigin icin bu expansiona ulaşmanı engellediler mi? hayır. o zaman p2w diyemezsin nokta.

Gunde 10 oyun atan oyuncu ile gunde 10 oyun atip 10 lira veren oyuncu arasinda daglar kadar fark var. Biri ayda 1 deck yapacak kadar dust biriktiremez, öbürü ise 2 haftada 1 deck yapar.

Günde 100 gold kazanma sınırı.
    Birinin parayla actigi adventureyi diğer oyuncunun 24 gun tek deck acmadan biriktirdigi gold ile acmasi. (Ayni surede para veren 24 deck fazla aciyor)
    Bir kart oyununda kart takasinin olmamasi
    Kartlarin yapma fiyatinin kirdiginda getirdiginin 4 kati olmasi.
    Güçlü kartlarin cogunu "wild mode" diye ayirip oyunu yeni kartlarla oynamak zorunda birakmalari

Bu zorlukların hepsini kredi kartinla asabiliyorsun. Bu yüzden hearthstone p2w nin Allahıdır. Kozmetik disinda herhangi bir icerige para ile erisebiliyorsan o oyun p2w dir. Adamin p2w anlayisi gayet dogru.

• p2w oyun görmek isteyenler f2p mmorpg oynamayı denesin. blizz fanboyu değilim ama full legendary koleksiyonun da olsa tek legendarysi sir finley olan aggro shaman ilah gibi çekerse 6. turda ölüyorsun. standartta her oyunu kazandıran bir kart yok. herkesin ağladığı aggro metası aslında f2p ve yeni başlayanlar için oyun kazanma fırsatıdır. priest ve cw olmadığı metada hızlı oyunlar legendary gerektirmeyen destelere herkes ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

p2w oyun görmek isteyenler f2p mmorpg oynamayı denesin. blizz fanboyu değilim ama full legendary koleksiyonun da olsa tek legendarysi sir finley olan aggro shaman ilah gibi çekerse 6. turda ölüyorsun. standartta her oyunu kazandıran bir kart yok. herkesin ağladığı aggro metası aslında f2p ve yeni başlayanlar için oyun kazanma fırsatıdır. priest ve cw olmadığı metada hızlı oyunlar legendary gerektirmeyen destelere herkes ulaşabilir.

Şu an için doğru ama sıkıntı soylediklerinin sadece suan icin dogru olmasi. Birkac aya sonra aggro metasi bitebilir (hatta aggro tamamen oynanmaz hale gelebilir, yada böyle bir şey olmayabilir) ve 10k dustla yapilan op bir deste bulunabilir.
    Bu oyun dota yada lol degil ki günde 5-10 oyun atan bir oyuncu " aaa murloc paladin metada opmus hemen yapip onu oynim" diyemez. Hele bide para yatirmiyorsa meta decklerini yapmasi bi hayli zordur.

Tabii adam hem deck yapmada iyidir hemde oyunda iyidir birazcıkta şanslı ise arena yapa yapa 2 haftada butun adventureleri açar. Ona diyecek sözüm yok. Ama para ödeyene birçok kolaylık sağlandığını kimse inkar edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DildoFagginz

quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Gunde 10 oyun atan oyuncu ile gunde 10 oyun atip 10 lira veren oyuncu arasinda daglar kadar fark var. Biri ayda 1 deck yapacak kadar dust biriktiremez, öbürü ise 2 haftada 1 deck yapar.

Günde 100 gold kazanma sınırı.
    Birinin parayla actigi adventureyi diğer oyuncunun 24 gun tek deck acmadan biriktirdigi gold ile acmasi. (Ayni surede para veren 24 deck fazla aciyor)
    Bir kart oyununda kart takasinin olmamasi
    Kartlarin yapma fiyatinin kirdiginda getirdiginin 4 kati olmasi.
    Güçlü kartlarin cogunu "wild mode" diye ayirip oyunu yeni kartlarla oynamak zorunda birakmalari

Bu zorlukların hepsini kredi kartinla asabiliyorsun. Bu yüzden hearthstone p2w nin Allahıdır. Kozmetik disinda herhangi bir icerige para ile erisebiliyorsan o oyun p2w dir. Adamin p2w anlayisi gayet dogru.

Arkadaşa katılıyorum kesinlikle p2w oyun ve pahalı oyun. Adventure olsun packler olsun pahali olduğunu dusunuyorum. Yeni başlayan biri hic para yatırmadan iyi bir koleksiyonun, rankedde yükselmek istiyorsan baya 1-2 sene oynayacaksin duzenli olarak questleri yapacaksın ancak öyle olur. Ben de 5-6 aydır oynuyorum oyunu daha rank 15den ileri gidemedim gidemiyorum, öyle güçlü rakipler geliyor ki. Biriktirdigim altinlarla anca adventurelar açtım, pack eksigim var, kart eksigim var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.