Şimdi Ara

Oyun eyiye gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar oyun eyiye gidiyor, artık friend listemde 5 yerine 15 invite isteyen bot (gold seller) var, çok eyiye gidiyor çook

Ek paket çıkacaktı, pek umudum yok dedim diye eksiye boğmuşlardı, çıksın onlarıda göreceğim. Adamların umurunda değil gold seller, botlar, buglar. Satalım derdindeler...

• ben her gün 2-3 tane gold seller invite'ını block comminication şeklinde engelliyordum, son 1 aydır adamları engelleyemiyorum bile "block list full" yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ben her gün 2-3 tane gold seller invite'ını block comminication şeklinde engelliyordum, son 1 aydır adamları engelleyemiyorum bile "block list full" yazıyor

bunlar iyi şeyler, güzel gelişmeler, Şimdi bisürü k......n gider oyunu alır çıktığı gün, 1 hafta sonrada oyun heç iyi değil der ve RMAH geri istiyoruz derler

• Daha önce bu tarz başlıklar açtın halen devam ediyorsun.. Amacın nedir çok merak ediyorum. eleştiriden başka hiç bir şey yapmıyorsun. Oyunu alma kardesim. elinden ekmeği alınmış fukara gibi ne mızmızlanıp duruyorsun anlamadım..
  • RoS çıkana kadar satar ondan sonra zaten gold account bound olacak yani no problem. Şu an ptr de gold account bound. Hemen her şey account bound. A.H olmadığı içinde oyunun dropları falan RMAH açısından değerlendirilmeyecek. Ben ptr de takılıyorum uzun zamandır gayet güzel. İçeriği daha da zenginleştirirlerse bu iş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

Daha önce bu tarz başlıklar açtın halen devam ediyorsun.. Amacın nedir çok merak ediyorum. eleştiriden başka hiç bir şey yapmıyorsun. Oyunu alma kardesim. elinden ekmeği alınmış fukara gibi ne mızmızlanıp duruyorsun anlamadım..

kafan iyimi?? sacma sacma yazma.aylardir buraya konu acmadim...
    sanki zorla okutuyorlar.

oyunu alma kardesim demissinya sen once kendine bak
    konuyu okuma kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 31 Aralık 2013; 7:04:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Daha önce bu tarz başlıklar açtın halen devam ediyorsun.. Amacın nedir çok merak ediyorum. eleştiriden başka hiç bir şey yapmıyorsun. Oyunu alma kardesim. elinden ekmeği alınmış fukara gibi ne mızmızlanıp duruyorsun anlamadım..

sanki zorla okutuyorlar.

konuyu okuma kardesim

SAcma sacma yazan sensin.. oyunu baştan aşağı eleştiriyorsun. Oyunu hala oynuyorsun. (bide neden oynuyorsun onu anlamadım). oynamıyorsan daha saçma, ozaman trollük yapıyorsun demektir..

Biz beğeniyoruz kardesim, beğenmeyen oynamaz. mızmızlanmanın bir anlamı yok.

• quote:

quote:

quote:

sanki zorla okutuyorlar.

konuyu okuma kardesim

SAcma sacma yazan sensin.. oyunu baştan aşağı eleştiriyorsun. Oyunu hala oynuyorsun. (bide neden oynuyorsun onu anlamadım). oynamıyorsan daha saçma, ozaman trollük yapıyorsun demektir..

Yaş kaç 13 mü?
    Hadi git başka konuyu trolle. Okumak zorunda değilsin.

İmza yorunm uyumsuzluğu diyorum. Bi kuyruk acın var ama anlayamadım. Senin yazdıklarını okuyanda diablo forumundan çıkmadığımı sanacak.

Neye canın sıkıldı söyle bakayım? evemi almadılar? iştenmi kovuldun? hadi anlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 31 Aralık 2013; 19:04:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanki zorla okutuyorlar.

konuyu okuma kardesim

Yaş kaç 13 mü?

İmza yorunm uyumsuzluğu diyorum. Bi kuyruk acın var ama anlayamadım. Senin yazdıklarını okuyanda diablo forumundan çıkmadığımı sanacak.

Neye canın sıkıldı söyle bakayım? evemi almadılar? iştenmi kovuldun? hadi anlat.

Canım sana sıkıldı kardesim.. Bu oyun çıktığından beri sadece trollük yapıyorsun.. Sadece eleştiri yapıyorsun.. Bende merak ettim neden oyunu oynuyorsun.. ? Sende bu soruya cevap vermeyip sadece laf sallıyorsun.. CEvabını ver kurtul...

Sen tröllük yaptıkca bende sana yapıcam. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sanki zorla okutuyorlar.

konuyu okuma kardesim

Yaş kaç 13 mü?

Canım sana sıkıldı kardesim.. Bu oyun çıktığından beri sadece trollük yapıyorsun.. Sadece eleştiri yapıyorsun.. Bende merak ettim neden oyunu oynuyorsun.. ? Sende bu soruya cevap vermeyip sadece laf sallıyorsun.. CEvabını ver kurtul...

Sen tröllük yaptıkca bende sana yapıcam. :)

oyun oynamayı bırakalı aylar oldu, 1-2 item kaldı onlar satıldımı diye bakıyorum, satılsın komple kapatacğım.
    Başka soru varmı?

Not: gizli takipçim varmış woowww. Beni takip ettiğini bilmiyordum, face adresimide vereyim ordan daha kolay olur.

• Konular altında tartışıp ortamın gerilmesine neden olmak yerine lütfen bir sorun olduğunu düşündüğünüzde şikayet sistemini kullanın.

Konuyu özellikle silmiyorum/kilitlemiyorum ki birilerinin torpilli olduğu düşünülmesin.

Burası Diablo bölümü ve uzun geçmişe dayanan kaliteli bir oyunun ana konusu, kaliteli bir yapısı var; lütfen seviyeyi koruyalım
  • Ben oyunu açıkçası çıktıktan 1-2 ay sonra aldım ve 1-5 ay arası zevkle oynayarak tükettim, daha sonra Rmah olayına ağırlık verdim. World of Warcraft ı level 60 da iken oynayarak blizzarda bu konuda hayran olmuş birisi olarak diablo ya başlamıştım. Gördümki malesef blizzard bir şirket ve kar elde etmek istiyor bütün şirketler gibi, bu durum normalken paragözlüğün cılkını çıkardığını diablo 3 ile gördüm.
    Yeni paket gelecek fakat hiç bir şeyi (eskiye dönük) çözemediği gibi mevcut sorunlar artarak devam ediyor. Arkadaş gurubum dolu iken şu anda item durumunu görmek için girdiğimde aylardır oyuna girmeyen friends listemle karşılaşıyorum, Wow oynamıyorum fakat yıllardır wow gibi bir oyun ayakta dimdik halen durabiliyorken diablo nun bu halde olması başarı değil bence başarısızlık ve aç gözlülüktür.
    Ek pakete açıkçası ben güvenmiyorum en fazla 2-3 ay sonra onuda oynayan kalmayacak...
    zaten adamlarda düzeltme çabası olsa şu goldsellere çözüm bulurlardı. Adamlar iyice azıttı.

Zaten diablo forumu şu anda ölü buda mı gol değil????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 31 Aralık 2013; 20:31:55 >

• quote:

Ben oyunu açıkçası çıktıktan 1-2 ay sonra aldım ve 1-5 ay arası zevkle oynayarak tükettim, daha sonra Rmah olayına ağırlık verdim. World of Warcraft ı level 60 da iken oynayarak blizzarda bu konuda hayran olmuş birisi olarak diablo ya başlamıştım. Gördümki malesef blizzard bir şirket ve kar elde etmek istiyor bütün şirketler gibi, bu durum normalken paragözlüğün cılkını çıkardığını diablo 3 ile gördüm.
    Yeni paket gelecek fakat hiç bir şeyi (eskiye dönük) çözemediği gibi mevcut sorunlar artarak devam ediyor. Arkadaş gurubum dolu iken şu anda item durumunu görmek için girdiğimde aylardır oyuna girmeyen friends listemle karşılaşıyorum, Wow oynamıyorum fakat yıllardır wow gibi bir oyun ayakta dimdik halen durabiliyorken diablo nun bu halde olması başarı değil bence başarısızlık ve aç gözlülüktür.
    Ek pakete açıkçası ben güvenmiyorum en fazla 2-3 ay sonra onuda oynayan kalmayacak...
    zaten adamlarda düzeltme çabası olsa şu goldsellere çözüm bulurlardı. Adamlar iyice azıttı.

Sahsen senin diablo 2 oynadığını pek sanmıyorum.. Diablo2 çıktığında d3teki gibi çok eleştiri aldı... Diablo2'yi ilk hali ile hiç patch yüklemeden oyna nedemek istediğimi anlıcaksın... Diablo2'de seneler geçtikce daha iyi bir oyun halini aldı.. Hatta şuanda daha iyi durumda.. karakter reset olayını bile 10 seneden sonra yapabildiler.. Bazı bug hatalarını bile düzeltemedilier hala duruyor...

Diablo3 düzelicektir ama bu, kac senede yerine oturur bunu bilemem... 3 senemi olur 6 senemi olur bu bilinmez.. Lakin Blizz firması bu kafayla çalısıyor..

Önemli olan düzeltme cabalarının devam etmesi.. Şundan şüphen olmasın. Bu ek paket tutmazsa yeni paket yaparlar biraz daha düzelir..

Ticari konusunda tabiki haklısın.. Lakin bu iş böyle..

• quote:

quote:

Ben oyunu açıkçası çıktıktan 1-2 ay sonra aldım ve 1-5 ay arası zevkle oynayarak tükettim, daha sonra Rmah olayına ağırlık verdim. World of Warcraft ı level 60 da iken oynayarak blizzarda bu konuda hayran olmuş birisi olarak diablo ya başlamıştım. Gördümki malesef blizzard bir şirket ve kar elde etmek istiyor bütün şirketler gibi, bu durum normalken paragözlüğün cılkını çıkardığını diablo 3 ile gördüm.

Sahsen senin diablo 2 oynadığını pek sanmıyorum.. Diablo2 çıktığında d3teki gibi çok eleştiri aldı... Diablo2'yi ilk hali ile hiç patch yüklemeden oyna nedemek istediğimi anlıcaksın... Diablo2'de seneler geçtikce daha iyi bir oyun halini aldı.. Hatta şuanda daha iyi durumda.. karakter reset olayını bile 10 seneden sonra yapabildiler.. Bazı bug hatalarını bile düzeltemedilier hala duruyor...

Diablo3 düzelicektir ama bu, kac senede yerine oturur bunu bilemem... 3 senemi olur 6 senemi olur bu bilinmez.. Lakin Blizz firması bu kafayla çalısıyor..

Önemli olan düzeltme cabalarının devam etmesi.. Şundan şüphen olmasın. Bu ek paket tutmazsa yeni paket yaparlar biraz daha düzelir..

Ticari konusunda tabiki haklısın.. Lakin bu iş böyle..

Diablo 2 ye 2 class eklenmişti ek paketle d3e 1 tane bende yeni gelicek ek pakete güvenmiyorum.Oyun cıktıktan sonra en güzeli beklemek ve öyle almak .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.