Şimdi Ara

Oyun Hakkında 1,2 Sorum Olacak (Yeniyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dotayı merak edip indirmiştim şu anda 3 levelim daha önce lol oynuyodum fakat dotanın mantığı daha zor gibi geldi o yüzden şu anda Wraith King oynuyorum kullanılabilir tek skili olduğu için sıkıntı çıkmıyor.Ancak merak ettiğim şeyler var:
    -Oyun başında birçok heroda sanırım bracelet iyi gidiyor ancak geliştirmiyorum tam olarak ne zaman satmalıyım ?
    -Bu parşömen işini hiç anlamadım 4 tane alt itemi nasıl slotuma alacağım kesin farklı bir mantık var diye düşündüm ama bulamadım en büyük sorun bu sanırım.
    -Farmımı nerden kontrol edebilirim.
    -Koridorlara belirli bir şekilde mi gidiliyor (carry bota gider vs.)
    -Lig sistemi nasıl bir şeydir
    -Herolar özelleştirilebiliyor sanırım fantezi babında ancak bir uyarı ''topluluk pazarıydı'' sanırım ismi.Alışveriş yap zarttırı zurtturu felan yazıyor.
    -Genel mantık hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Ego -- 30 Ağustos 2015; 3:56:54 >

• Updullah yok mu bi babayiğit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Ego

Dotayı merak edip indirmiştim şu anda 3 levelim daha önce lol oynuyodum fakat dotanın mantığı daha zor gibi geldi o yüzden şu anda Wraith King oynuyorum kullanılabilir tek skili olduğu için sıkıntı çıkmıyor.Ancak merak ettiğim şeyler var:
    -Oyun başında birçok heroda sanırım bracelet iyi gidiyor ancak geliştirmiyorum tam olarak ne zaman satmalıyım ?
    -Bu parşömen işini hiç anlamadım 4 tane alt itemi nasıl slotuma alacağım kesin farklı bir mantık var diye düşündüm ama bulamadım en büyük sorun bu sanırım.
    -Herolar özelleştirilebiliyor sanırım fantezi babında ancak bir uyarı ''topluluk pazarıydı'' sanırım ismi.Alışveriş yap zarttırı zurtturu felan yazıyor.
    Teşekkürler...

1) Major itemler yapmaya basladigin zaman yer kalmiyorsa bir sonraki iteme, o zaman satarsin. Yada ihtiyac ise drum endurance isimli iteme upgrade yapabilirsin.
    2)Parsomen dedigin recipe yani recete, kucuk itemleri birlestirip buyuk item yapmak icin kullanilan kagit. Recipeyi en son almalisin. Cunkubkendi basina degersi. Sana hicbir yarari yok. Birlestirme isi kuryede, senin slotunda birlesebilir.(Tam anlayamadigim icin bu kadar yazdim)
    3) Farm kontrolu diye tam bir sey yok. Biraz tecrube ile hangi dk ne kadar kasilmis oldugunu bilerek kontrol yapabilirsin. Misal 6-7dk arasi midas kasmi olmak farm acisindan iyidir. Veya sag altta yapmis oldugun lasthiti kontrol edebilirsin
    4) Aynen koridorlara belli sekilde gidiliyor.
    5) Lig sistemi yok. Ranked yabi mmr sistemi var. Lvl 13 sonrasi ranked girmeye baslayacaksin. Mmrin hesaplandiktan sonra, her kazandigin oyun +25, kaybedersen -25. Ne kadar cok mmr genelde o kadar kaliteli oyun demek.
    Devami icin ozelden yazabilirsin, weve seve cevaplarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Ego

Dotayı merak edip indirmiştim şu anda 3 levelim daha önce lol oynuyodum fakat dotanın mantığı daha zor gibi geldi o yüzden şu anda Wraith King oynuyorum kullanılabilir tek skili olduğu için sıkıntı çıkmıyor.Ancak merak ettiğim şeyler var:
    Teşekkürler...

1) Major itemler yapmaya basladigin zaman yer kalmiyorsa bir sonraki iteme, o zaman satarsin. Yada ihtiyac ise drum endurance isimli iteme upgrade yapabilirsin.
    2)Parsomen dedigin recipe yani recete, kucuk itemleri birlestirip buyuk item yapmak icin kullanilan kagit. Recipeyi en son almalisin. Cunkubkendi basina degersi. Sana hicbir yarari yok. Birlestirme isi kuryede, senin slotunda birlesebilir.(Tam anlayamadigim icin bu kadar yazdim)
    3) Farm kontrolu diye tam bir sey yok. Biraz tecrube ile hangi dk ne kadar kasilmis oldugunu bilerek kontrol yapabilirsin. Misal 6-7dk arasi midas kasmi olmak farm acisindan iyidir. Veya sag altta yapmis oldugun lasthiti kontrol edebilirsin
    4) Aynen koridorlara belli sekilde gidiliyor.
    5) Lig sistemi yok. Ranked yabi mmr sistemi var. Lvl 13 sonrasi ranked girmeye baslayacaksin. Mmrin hesaplandiktan sonra, her kazandigin oyun +25, kaybedersen -25. Ne kadar cok mmr genelde o kadar kaliteli oyun demek.
    Devami icin ozelden yazabilirsin, weve seve cevaplarim.

• Farm kontrolunu sag alt koseden yapabilirsin.

• Deny sistemide var biri bahsetsin kardesimize

• quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeyiSorgulayanKafir

Deny sistemide var biri bahsetsin kardesimize

Deny mi o ne? Galatasaray'da mi oynuyor?Hic haberim yok.

• Deny şimdilik öğrenmen gereken bişey değil. Öncelikle oyuna alış ve oynadığın her oyundan bişeyler kapmaya bak mmesela heronu kaybetme ve kamerayı-haritayı iyi kullan. İlk olarak last hit çalış. Sıkılırsan yeni hesap açıp unranked girebilirsin(Çok bişey bilmeden main hesabından oynamanı tavsiye etmem).

https://www.reddit.com/r/DotA2/comments/30z32b/the_new_purge_welcome_to_dota_you_suck_guide/
    https://www.reddit.com/r/learndota2/

• quote:

Orijinalden alıntı: dendirtzsumail

quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeyiSorgulayanKafir

Deny sistemide var biri bahsetsin kardesimize

Deny mi o ne? Galatasaray'da mi oynuyor?Hic haberim yok.

En kısa haliyle rakibin last hit yapmasını engellemek diyebiliriz. Dost birimlerin canı çok az kaldıysa (hero değil ona sonra gelicem) rakipten önce A tuşuna basılı tutarak bu birime tıklarsak kendi birimimizi vururuz. Buna kule de dahildir.(yanda bir kuleyi reddetti yazar) Böylece rakibe hem para gitmez hem de xp daha az gider. Rakibinize bunu temiz bir şekilde sürekli uygularsanız kısa sürede siniri bozulacaktir hem de farm yapamayacaktir.

Heroya gelince bazı heroların ilk atıştan sonra belli bir süre boyunca sürekli hasar veren skilleri vardır. Eğer senin dost heronun cani azsa ve bu bahsettiğim skillerden biri atılmışsa(yani kesin ölecekse) deny yapabilirsiniz. Uzun vadede oyunun kaderini bile etkileyecek bir harekettir. Hatam varsa affola. Iyi oyunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.