Şimdi Ara

Oyun için güzel bir sistem ama bir sorun var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci INTEL C2DUO E6420 2.13GHz 1066MHz 4MB 64BIT 775p
    Anakart ASUSTEK P5B 965P DDR2 GLAN+SATA2 16X
    Sabit Disk 320 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB ST3320620AS
    Bellek 1 GB DDR2 800 MHz (TWINMOS) (2 Adet)
    Kasa FEEL HURRICANE 550 Watt

Burda tek eksik ekran kartı. Şimdi şunu sormak istiyorum. Asus EN8800GTX mi daha iyi performans verir yoksa XFX8800GTX mi? Yada en iyi GTX performansını hangi marka verir diye sorayım:) Diğer bir sorumda kasa için. Alacağım 550Wattlık hurricane kasa bu sistemi kaldırır mı? Yoksa ek bir power supply almalı mıyım? Arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Saat hızları xfx ile asusun aynı ama xfx'in xxx versiyonu daha hızlı ben olsam xfx alırım ama karar senin. Feelin psu larının kötü olduğunu söylüyorlar hele bu sistemle o psuyu kullanmak çok büyük yanlış. Bende 430w'lık feel aldım ama sistemim seninki kadar watt çekmemesine rağmen başka psu aldım. Psu bölümünden yardım alabilirsin.
  • feel psu ile bütün sistemini hiç kasmadan yakabilirsin arkadaşım, intihar etmek gibi bişi feel psu, 280watt max veriyor 550 diyenler bu yüzden uygun fiyatlı ama hala emin olamadığımız lc power 550 var yada fsp bluestormII 500w var ama fsp den kesinlikle eminiz

ekran kartı olarak asus yerine mutlaka xfx xxx edition derim, hemde mutlaka ha ayrıca p5b alarak ta gene riske giriyorsun, çok nazlı ve sabıkalı bir anakart, yerine p35 ds3r kesinlikle öneririm tabi üstüne 70 dolar gibi bir para koyman lazım ama kesinlikle değer...

edit: ramlerini twinmos yerine kingston 667 yada veritech 800 almanı öneririm...
    kingston çok rahatça 1000 bile yapıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OErdem -- 12 Temmuz 2007; 11:25:41 >
  • p5b anakartı almamalısın sorunlu bir kart msı p35 neo-f yada dq6 al
  • Çok sağolun arkadaşlar. O zaman thermaltake bi kasa alıcam. Ve tagan yada fsp power alıyorum. Ekran kartınıda XFX XXX alıyorum.Anakart olarak çok aşırıya kaçmadan 150$ ı geçmicek birşey tavsiye edermisiniz
  • Öncelikle psu bu sistemi kaldırır.
    Sonra ekran kartın çok iyi bir seçim.Fakat leadtek 8800 ultrada düşünebilirsin.

Asus olabilir.Ama oldum olası bu Asuslarda bir sakatlık var gibi geliyor bana.
    Ama sen XFX al.
  • Şu aşamada ultra çook abartı olur. 8800GTX'e bile çok gerek olduğunu düşünmüyorum ama hayatımda ilk defa son model bi ekran kartı alıyorum:) o yüzden heyecan var
  • Anakart MSI - P35 NEO2-FR 159.0000 USD + KDV

olabilir veya 186$ ayırırım dersen

GIGABYTE - P35C-DS3R 186.0000 USD + KDV
  • p35 neo2 fr yi beğendim şimdi gördüm yeni gelmiş, full katı kapasitör baya iyi olmuş...
  • Arkadaşlar malesef alacağım yerin stoğunda GTX serisi hiçbir işlemci kalmamış ve bayi fiyatına aldığım içinde başka yerden almak istemiyorum. Alternatif olarak 640Mblık GTS serisinimi düşünmeliyim (asus var ellerinde) yoksa Powercolor'ın 1GB GDDR3 HD2900XT Myvivo serisinimi?? bugün alıcam :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.