Şimdi Ara

Oyun için sistem topluyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım ama kafamda tam oturtamadım

Oyun için topluyorum ve beni en az 2 yıl oyun 5 yılda normal kullanımda götürmesini istiyorum, overclock yapmayacağım bunun için gereksiz masraf varsa uyarın lütfen alternatifiyle, alıp satma gibi bi düşüncemde yok ama düzgün bişey olsun istiyorum.

Şimdiden teşekkürler

Oyun için sistem topluyorum yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazarimcizemem -- 17 Eylül 2014; 21:06:55 >

• 5 yılda oyun oynarsın bu sistemle :)
  • 2.-3. yılda grafik özellikerini orta ayarlara çekmek zorunda kalırsınız, işlemci gereksiz olmuş, en azından biraz daha ekran kartına bütçe ayrılabilir. Nvidia cephesinde yeni seri ekran kartları çıkmak üzere, eli kulağında, beklemenizi tavsiye ederim.
  • ekran kartı için şöylede bir alternatfim var ne dersiniz ? hangisi daha performanslı ve dayanıklı olur ?

Evga GTX760 SuperClock ACX Dual Bios GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazarimcizemem -- 17 Eylül 2014; 22:50:08 >
  • 770 ile 280x hemen hemen aynı performansı veren kartlar ama 280xde video belleği 3 gb olduğu için daha uzun vadeli olur, lakin dediğim gibi en azından 900 serisinin pazara giriş yapmasını bekleyin ki en azından fiyatlar düşmüş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

2.-3. yılda grafik özellikerini orta ayarlara çekmek zorunda kalırsınız, işlemci gereksiz olmuş, en azından biraz daha ekran kartına bütçe ayrılabilir. Nvidia cephesinde yeni seri ekran kartları çıkmak üzere, eli kulağında, beklemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşa katıldığım gibi eklemek istiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=4ahVNzWj23Y
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.